09 Mayıs 2024, Perşembe 13:20:03

TAV Havalimanları'nın ilk 4 aylık performansı belli oldu

Türkiye'nin önde gelen havalimanı işletmecilerinden TAV Havalimanları Grubu, 2024 yılının ilk dört ayında önemli bir başarıya imza attı.
  • Bjv ve zag rezilliği hala devam ediyor mu
  • Eskiden sirketim diyip kimseye laf ettlrmedigim havasla hlicbi duygusal bagim kalmadi. Herkesde ayni. Tav istedigi kadar kar etsin.mutsuz calisanlar coksa o sirketin gelecegi iyi degildr.
  • Çalışanların maaşlarında güzel artış yapın da bizlerinde yüzü gülsün.Birkez olsun bol torpilli yöneticilerinizi es geçip gerçek emekçilerinize zam yapsanız ne olur sanki

Türkiye'nin önde gelen havalimanı işletmecilerinden TAV Havalimanları Grubu, 2024 yılının ilk dört ayında önemli bir başarıya imza attı. Grup, yurt içi ve yurt dışında işlettiği havalimanlarında toplamda 26,4 milyon yolcuyu ağırlayarak geçen yılın aynı dönemine kıyasla yüzde 19'luk bir artış elde etti.

Nisan ayı rakamları incelendiğinde, TAV Havalimanları'nın 14 havalimanında toplam 7,5 milyon yolcuya hizmet verdiği görüldü. Bu rakam, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 13'lük bir artışı temsil ediyor. Yolcuların 4,6 milyonu dış hatlarda seyahat ederken, 2,9 milyonu iç hatlarda seyahat etti. En fazla yolcu, 2,4 milyonla Antalya'da ağırlanırken, Ankara ve İzmir'de sırasıyla 1 milyon 55 bin ve 924 bin yolcu hizmet almıştır.

Öte yandan, TAV'ın Tunus'ta işlettiği havalimanlarındaki yolcu artışı yüzde 36 ile dikkat çekiyor. Bu artış, şirketin uluslararası alandaki güçlü konumunu bir kez daha gösteriyor.

Ocak-Nisan dönemine ilişkin genel rakamlara bakıldığında ise TAV Havalimanları'nın yüzde 19'luk bir artışla toplamda 24,6 milyon yolcu ağırladığı belirlendi. Yolcuların 13,9 milyonu dış hatlarda seyahat ederken, 10,7 milyonu iç hatlarda seyahat etti. Bu dönemde en fazla yolcu Antalya'da (5,7 milyon), Ankara'da (3,9 milyon) ve İzmir'de (3,1 milyon) havalimanlarını tercih etti.

TAV Havalimanları'nın yurt dışındaki operasyonları da dikkate değer. Özellikle, Medine'de 3,8 milyon ve Almatı'da 3,3 milyon yolcuya hizmet verilmesi, şirketin küresel alanda başarılı bir performans sergilediğini gösteriyor.

TAV Havalimanları'nın ilk 4 aylık performansı belli oldu

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Rakam ~ 10 gün önce
Bjv ve zag rezilliği hala devam ediyor mu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Havas ~ 11 gün önce
Eskiden sirketim diyip kimseye laf ettlrmedigim havasla hlicbi duygusal bagim kalmadi. Herkesde ayni. Tav istedigi kadar kar etsin.mutsuz calisanlar coksa o sirketin gelecegi iyi degildr.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yanılıyorsunuz ~ 10 gün önce
Tüm işletmelerde çok çok çok mutlular da var. Kim mi onlar? Bol torpilli, bol ünvanlı, bol sıfırlı maaşlı ve altlarında şirket arabası olanlar mesela
Darısı başımıza ~ 11 gün önce
Çalışanların maaşlarında güzel artış yapın da bizlerinde yüzü gülsün.Birkez olsun bol torpilli yöneticilerinizi es geçip gerçek emekçilerinize zam yapsanız ne olur sanki

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hektor vektör ~ 9 gün önce
Az personel çok iş maaş kişi ayrımı var . İyislestirme ikramiye+ bankada değişecek promosyon yoooookkkkk Esenboga yönetimi sıfır ne karı açıklıyorlar personel mutsuz dışardan birine sorsanız söyler
H.Vektöre cevaben ~ 9 gün önce
Personeli takan kim?Az biraz önemli olsaydık her yıl yapılan çalışan memnuniyet anketleri holdingin en düşüğü çıktığında yaparlardı.Bazı yöneticilerin anketleri kendi odasında ve gözünün önünde yüksek doldurtmasına rağmen sonuç hep en düşük çıkıyorsa durumu siz düşünün

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000