21 Ekim 2016, Cuma 10:06:11

TATCA 20 Ekim'i kutladı

Türkiye Hava Trafik Kontrolörleri Derneği TATCA, Dünya Hava Trafik Kontrolörleri gününü özel bir geceyle kutladı.
  • Ne biçim dernekmiş bu yaw? Bakan bağlanıyor, müsteşar geliyor falan... Adamlar işi tepeden bağlıyor belli ki.. Biz on senedir sokaklarda sürünüyoruz, bir ek gösterge alamadık.. adamlar işi biliyor..
  • FaceTime ile bağlanıyor, bir de örnek veriyor. Vizontele filminden. " Zeki Müren de bizi görecek mi?" repliğini örnek veriyor, bu repliği söyleyenin de Yılmaz Erdoğan olduğunu sanıyor. Eee tabi, Yımaz Erdoğan gibi bölücülüğü, eşkiyalığı kürt milliyetçiliğini destekleseydi, o repliğin asıl sahibi olan Cem Yılmaz ismini hatırlamakta zorlanmazdı. Neyse, bu ayıbı geçelim. De ilk adımda karşımıza çıkan başka başka ayıplar var. Şu meslek bu meslek diye ayırmadan doğrudan söyleyelim. Ortaokulda sosyal bilgiler dersinde hocalar anlatırdı. Osmanlının batmasının sebeplerinden birisi de devlet adına iş yapanların kayırmacı tutumları ve rüşvete çok hevesli olmaları imiş. Sonrası toplumsal çöküntü ve ülkenin batışı. İnanın umduklarınız sizin boyunuzu uzatıpta en tepelere çıkarmaz. Ama bu tutum, anlayış ve algı ülkeyi götürür. Ortalık iyice karıştığı zaman biz masumuz falan demeyin sakın.

Türkiye Hava Trafik Kontrolörleri Derneği TATCA, Dünya Hava Trafik Kontrolörleri gününü özel bir geceyle kutladı.

TATCA tarafından Holiday Inn Otel’de düzenlenen geceye Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Müsteşar yardımcısı Orhan Birdal, Onur Air Genel Müdürü Teoman Tosun, MNG Airlines Genel Müdürü Sedat Özkazanç ve diğer sektör temsilcileri ile birlikte çok sayıda hava trafik kontrolörü katıldı. Hava trafik kontrolörlüğü eğitimi alan kursiyerler de geceye katılanlar arasındaydı. Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan ise yoğun programından dolayı geceye katılamadı. Ancak facetime bağlantısıyla gecenin düzenlendiği salona bağlantı sağlayan Arslan, konuklar için büyük sürpriz oldu.

Gecede konuşan Müsteşar yardımcısı  Orhan Birdal, eski meslektaşlarını özel gecelerinde yalnız bırakmazken DHMİ Seyrüsefer Daire Başkanlığı'ndan geceye katılım olmamasını ise eleştirdi.

Hava trafik kontrolörlüğü mesleğine yıllarını vermiş emekli kontrolörler ve hayatını kaybetmiş kontrolörlerin anısına hazırlanan film sırasında ise duygusal anlar yaşandı. Sonrasında Ankara, Antalya ve İzmir’de görev başındaki hava trafik kontrolörlerine bağlantı sağlanarak gece için mesajlar alındı. Hava Trafik Kontrolörleri Derneği Genel Başkan Yardımcısı Oktay Yurdakul’un profesyonellere taş çıkartacak sunumu ile renkli anlara sahne olan gecenin ilerleyen saatlerinde Murat Mermer sahne aldı.  Birbirinden eğlenceli şarkılarla coşan konuklar, bir yılın stresini de atmış oldu.











 

TATCA 20 Ekim'i kutladı

Yorumlar

TATCA ~ 7 yıl önce
Ne biçim dernekmiş bu yaw? Bakan bağlanıyor, müsteşar geliyor falan... Adamlar işi tepeden bağlıyor belli ki.. Biz on senedir sokaklarda sürünüyoruz, bir ek gösterge alamadık.. adamlar işi biliyor..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Laf atma!? ~ 7 yıl önce
FaceTime ile bağlanıyor, bir de örnek veriyor. Vizontele filminden. " Zeki Müren de bizi görecek mi?" repliğini örnek veriyor, bu repliği söyleyenin de Yılmaz Erdoğan olduğunu sanıyor. Eee tabi, Yımaz Erdoğan gibi bölücülüğü, eşkiyalığı kürt milliyetçiliğini destekleseydi, o repliğin asıl sahibi olan Cem Yılmaz ismini hatırlamakta zorlanmazdı. Neyse, bu ayıbı geçelim. De ilk adımda karşımıza çıkan başka başka ayıplar var. Şu meslek bu meslek diye ayırmadan doğrudan söyleyelim. Ortaokulda sosyal bilgiler dersinde hocalar anlatırdı. Osmanlının batmasının sebeplerinden birisi de devlet adına iş yapanların kayırmacı tutumları ve rüşvete çok hevesli olmaları imiş. Sonrası toplumsal çöküntü ve ülkenin batışı. İnanın umduklarınız sizin boyunuzu uzatıpta en tepelere çıkarmaz. Ama bu tutum, anlayış ve algı ülkeyi götürür. Ortalık iyice karıştığı zaman biz masumuz falan demeyin sakın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000