10 Haziran 2012, Pazar 11:59:54

RUSYA'DAN NAKLİYE ATAĞI

Rusya Başbakan Yardımcısı Dmitri Rogozin'in yaptığı açıklamaya göre, Rusya 2020 yılına kadar 250 askeri nakliye uçağı üreteceklerini söyledi.
  • Airbus kusura bakmasın ama rus uçakları bile bu A400 den iyidir.Türkiye ile Avrupanın arasında havacılıkta ne kadar yıl fark varsa.ABD ile Avrupa arasındada o kadar fark var.ABD 747-100 leri halen uçururken A300 lerin çoğu emekli edildi.Daha ne diyeyim.
  • Rusyanın kötü bir şöhreti olduğu gerçek. Ama asıl manada kazaların sebeplerini ve genel istatistiklerini bilemiyoruz. Üretim hatası mı yoksa işletme hatası mı? Bana daha çok işletme ve kullanım hatası gibi geliyor. Yoksa Rus teknolojisi kötü değil. Ama havacılıkta şöyle bir şey vardır: "Eski uçak yoktur, bakımsız uçak vardır." Bence Rusya'nın sorunu burada gizli...
  • Rus ucak yapimcilari artik sadece kendilerine uretim yaparlar. Kim alir Rus mali bundan sonra? Cok zor.
  • bir kere kesinlikle rus ve ukrayna yapımı uçaklar cargo uçağı yolcu uçağı olsun satın alınmaz uçulmaz son derece risklidir bunun son örneklerini göryoruz şu sıralar düşen olmadı ama son 1 senede bir ara ayda 2 tane rus ukrayna uçağı düşüyordu sebepp ne olursa olsun bir kuruş verilmez can emanet edilmez yük taşınmaz uçak düşer.. ama yine de alıcısı olacaktır ucuz olduğu için.. gelelim a 400 projesine tam bir fiyasko Türk hava kuvvetlerine hala teslim edilmedi, normalde en 3 önce teslim edilmesi gerekirdi ama her sene bir sorun çıkıyor ve erteleme oluyor, ne kadar beklenir bilinmez ama tam bir fiyasako neymiş efendim parçası tai de ürettik üreteceğiz bu iş boş bakın ingiltere, avusturalya, amerika, israil, qatar bile parayı bastırıp american yapımı askeri cargo uçağı c-17 satın aldı bunlar aptal biz akıllımıyız, ne uğraşıyorsunuz avrupalılar ile zaten batmışlar yiyecek ekmekleri yok biz daha çok bekleriz..

Rusya Başbakan Yardımcısı Dmitri Rogozin’in yaptığı açıklamaya göre Rusya, 2020 yılına kadar kendi ihtiyaçları için 250 askeri nakliye uçağını yapacaklarını ifade etti.

Rusya Başbakan'ı Dmitri Medvedev, Savunma Bakanlığı'na uzun menzilli askeri nakliye uçaklarıyla ilgili çalışmalar başlatılması için görev verdiği belirtilirken, ayrıca Antonov firmasına yeni uçak üretim tesisi kurması konusunda teklif götürüldüğü ve Airbus A400M'e rakip olmak amacıyla çalışmalara başlanması istediği belirtildi.

Ukrayna ve Rus ortak projesi olan AN70, A400M'e göre çok daha hantal bir yapıya sahip. Fakat 1982'de C130 tipi uçaklardan çok daha iyisinin yapmak amacıyla başlanan planlanan ve 2004 yılında imzalanan ve 2008'de teslim edileceği söylenen A400M projesinin hala tamamlanamamış olması, AN70'in pazarının genişletebileceği bekleniyor.

RUSYA'DAN NAKLİYE ATAĞI

Yorumlar

bir nickim bile yok ~ 12 yıl önce
Airbus kusura bakmasın ama rus uçakları bile bu A400 den iyidir.Türkiye ile Avrupanın arasında havacılıkta ne kadar yıl fark varsa.ABD ile Avrupa arasındada o kadar fark var.ABD 747-100 leri halen uçururken A300 lerin çoğu emekli edildi.Daha ne diyeyim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
Rusyanın kötü bir şöhreti olduğu gerçek. Ama asıl manada kazaların sebeplerini ve genel istatistiklerini bilemiyoruz. Üretim hatası mı yoksa işletme hatası mı? Bana daha çok işletme ve kullanım hatası gibi geliyor. Yoksa Rus teknolojisi kötü değil. Ama havacılıkta şöyle bir şey vardır: "Eski uçak yoktur, bakımsız uçak vardır." Bence Rusya'nın sorunu burada gizli...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
rus havaciligi coktu ~ 12 yıl önce
Rus ucak yapimcilari artik sadece kendilerine uretim yaparlar. Kim alir Rus mali bundan sonra? Cok zor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
camaro ~ 12 yıl önce
bir kere kesinlikle rus ve ukrayna yapımı uçaklar cargo uçağı yolcu uçağı olsun satın alınmaz uçulmaz son derece risklidir bunun son örneklerini göryoruz şu sıralar düşen olmadı ama son 1 senede bir ara ayda 2 tane rus ukrayna uçağı düşüyordu sebepp ne olursa olsun bir kuruş verilmez can emanet edilmez yük taşınmaz uçak düşer.. ama yine de alıcısı olacaktır ucuz olduğu için.. gelelim a 400 projesine tam bir fiyasko Türk hava kuvvetlerine hala teslim edilmedi, normalde en 3 önce teslim edilmesi gerekirdi ama her sene bir sorun çıkıyor ve erteleme oluyor, ne kadar beklenir bilinmez ama tam bir fiyasako neymiş efendim parçası tai de ürettik üreteceğiz bu iş boş bakın ingiltere, avusturalya, amerika, israil, qatar bile parayı bastırıp american yapımı askeri cargo uçağı c-17 satın aldı bunlar aptal biz akıllımıyız, ne uğraşıyorsunuz avrupalılar ile zaten batmışlar yiyecek ekmekleri yok biz daha çok bekleriz..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000