12 Eylül 2010, Pazar 08:45:26

REFERANDUM BEREKETİ

Oy kullanmak isteyenler yurtiçinde kısa tatili tercih ederken, yurtdışına gidenler ise oy kullanma hakkında herhangi bir sorun yaşamamak için dün itibariyle dönüşe geçti. Otobüs ve uçaklarda doluluk oranı yüzde 100’e ulaşırken, 2.5 milyondan fazla kişi oy kullanacağı şehre döndü.
  • eveeeeeeet
  • Bir ogretmen ile annesine tecavuz edip ogretmeni olduren 4 cani Rahsan affi ile 4 ay yatip cikmislardi,bir adam siir soyledi diye 10 ay hapis yatti.Dejenere olan yarginin uygarlik normlarina ulasmasi icin,cocugu sehit olan ailenin onore edilmesi icin,krallarin degil kurallarin hakim olmasi icin EVETTTTTTTTTT
  • COCUK SAPIKLARI HAKKETIKLERI CEZAYI BULMALARI ICIN EVET GERISI SIZIN KAVGANIZ BIRBIRINE ALERJINIZ BU KEZ EVET
  • Harbiden referandum bereketi var...Millet Hayir oyu vermek icin yollara dustu..Herkesi kucak dolusu selamliyorum ve sevgilerimi gonderiyorum HAYIR'cilar..Once Akp,sonra'da Abd'ye insallah..
  • CHP masum masum oturyormu??sen kendini kandir!!.EVETTTT
  • oyumuzu verdik simdi hile oranini bekliyoruz, ne demisler minareyi calan kilifini ayarlar...
  • akp bedava biletle umreden yolcuları türkiyeye getirip oy kullandırıp giriş çıkış yapıp tekrar geri göneriyo böyle hacılığa böyle siyasete böyle hükümete HAYIRRRRRRRRRRR
  • Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.
  • VATANDAŞLARIMIN HASSASİYETİNE ÇOK TEŞEKKÜRLER FAKAT MALASEF .....SONUÇ ZATEN ; GÜNLER ÖNCESİNDEN %57 EVET 'E GÖRE ENTER TUŞUNA BASMAK ÜZERE ÇOOOOKTAAAN AYARLANDI...hayırlı GÜNLER.!!!!
  • Vatana ve millete uğurlu olsun. Halkımzın artık 50 yıllık askeri anyasadan sıyrılma vakti gelmiştir... Sivil demokrasiler ancak sivil anayasalarla birlikte yürür...
Anayasadaki değişikliklerin oylanacağı referandum, bayram ziyareti için kent değiştirenler ile tatilcileri de etkiledi.

70 bin kişi uçakta
Türkiye Özel Sektör Havacılık İşletmeleri Derneği (TÖSHİD) Genel Sekreteri Musa Alioğlu, referandumun bayram tatili sonrasına denk gelmesinin uçaklarda yoğunluğa neden olduğunu söyledi. Alioğlu, “Referanduma önem veren duyarlı kesim oy kullanmak için dönmek istedi. Tatilini erken tamamlayan 70 bin kişi uçakla dönüş yaptı” dedi.

Uçak bilet fiyatları referandum ilgisinin göstergesi


Referandum olan ilginin turizme de yansıdığını dile getiren Turistik Otelciler, İşletmeciler ve Yatırımcılar Birliği (TUROB) Başkanı Timur Bayındır, şu değerlendirmeyi yaptı: “Sandığa gidecekler tatilini erken kesti. Bunun en önemli göstergesi ise uçak biletlerindeki fiyat artışları. Uçaklarda yer bulmak çok zor oldu. Otobüslerde de yer bulmak zor oldu. Sandık başına gidecek tatilci, dün yola çıktı.”

Koltuklar doldu
Otobüslerdeki 2 milyon 450 bin koltuğun dolduğunu belirten Tüm Otobüsçüler Federasyonu (TOF) Başkanı Mustafa Yıldırım, şu değerlendirmeyi yaptı: “Bayram süresince otobüslerde bilet fiyatları hiç değişmedi. Bu konuda çok hassas davrandık. Otobüslerin koltukları yüzde 100 doluluk oranına ulaştı. Toplam 2.4 milyon kişi otobüsle seyahat etti.”

20 bin otobüs yolda
20 bin otobüsün hareket halinde olduğunu söyleyen Mustafa Yıldırım, şu bilgileri verdi: “Uçak ve otobüslerde yer kalmadı. Referandum için oy kullanacaklara ek seferler düzenlendi. Tatile gidenlerin yüzde 80’i geri döndü. Geri kalan yüzde 20’lik kısım ise bilet bulamadığı ve tatilini yarıda kesmemek için sandığa gidemeyecek. Ancak insanlar oy kullanmak için çok hassas davranıyor ve sandığa gitmek için tatilini erken bitirdi.”

REFERANDUM BEREKETİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

Misafir ~ 14 yıl önce
eveeeeeeet

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bir ogretmen ile annesine tecavuz edip ogretmeni olduren 4 cani Rahsan affi ile 4 ay yatip cikmislardi,bir adam siir soyledi diye 10 ay hapis yatti.Dejenere olan yarginin uygarlik normlarina ulasmasi icin,cocugu sehit olan ailenin onore edilmesi icin,krallarin degil kurallarin hakim olmasi icin EVETTTTTTTTTT

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
COCUK SAPIKLARI HAKKETIKLERI CEZAYI BULMALARI ICIN EVET GERISI SIZIN KAVGANIZ BIRBIRINE ALERJINIZ BU KEZ EVET

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Harbiden referandum bereketi var...Millet Hayir oyu vermek icin yollara dustu..Herkesi kucak dolusu selamliyorum ve sevgilerimi gonderiyorum HAYIR'cilar..Once Akp,sonra'da Abd'ye insallah..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
CHP masum masum oturyormu??sen kendini kandir!!.EVETTTT

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
oyumuzu verdik simdi hile oranini bekliyoruz, ne demisler minareyi calan kilifini ayarlar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
akp bedava biletle umreden yolcuları türkiyeye getirip oy kullandırıp giriş çıkış yapıp tekrar geri göneriyo böyle hacılığa böyle siyasete böyle hükümete HAYIRRRRRRRRRRR

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
VATANDAŞLARIMIN HASSASİYETİNE ÇOK TEŞEKKÜRLER FAKAT MALASEF .....SONUÇ ZATEN ; GÜNLER ÖNCESİNDEN %57 EVET 'E GÖRE ENTER TUŞUNA BASMAK ÜZERE ÇOOOOKTAAAN AYARLANDI...hayırlı GÜNLER.!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Vatana ve millete uğurlu olsun. Halkımzın artık 50 yıllık askeri anyasadan sıyrılma vakti gelmiştir... Sivil demokrasiler ancak sivil anayasalarla birlikte yürür...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000