01 Aralık 2016, Perşembe 16:40:30

HAVACILIK SEKTÖRÜNE ÇAĞRI; ECE SU YARDIM BEKLİYOR

Onur Air'de kabin amiri olarak görev yapan Şenay Kibar'ın küçük kızı yaşam mücadelesi veriyor. Ameliyat için gerekli para toplanmazsa küçük Ece Su hayatını kaybedecek.
  • Bu işi ancak Kaptanlar ve üst düzey(siz) yöneticiler çözer... Milyon dolarların döndüğü havacılık sektörü diyecektin sanırım, (anlayan anlar artık)
  • Arkadaşlar gerçekten bu Tıbbi literature konulara halk olarak biraz uzağız. Yıllar önce bir yakınımın organ nakli sürecinde çok şeye şahit oldum, öğrendim. Karaciğer naklinde mesela, dünyada guideline kitap olarak geçen Principles of surgery Kitabı'nın transplantation Bölümü'nün yazarı bir türk doktor. Münci Kalayoğlu. Buna benzer şeyler o kadar çok ki, Tıp alanı gerçekten Dünyaya rehber, geri olmadığımız ender alanlardan. Mahallenizdeki işini belki de savsaklayarak yapan bir aile hekimine bakıp tıp adına genel geçer yorumlar yapmak yanlış. Ciddi hastalıklarda özellikle de cerrahi alanlarda türk doktorları dünya'dan çok ileri. Ben sadece yaşadığım bir örneği verdim. Umarım küçük kızımız için herşey yolunda gider ve sağlığına en çabuk şekilde kavuşur.
  • yardim toplamak , yardimci olmak her sey cok guzel, ihtiyaci olana yardimci olmak insan oldugumuzu bize hatirlatiyor. Benim merak ettigim biz her tarafta saglik turizmi yapiyoruz diye hava atiyoruz , ve Turkiyedeki ozel hastanlerimiz kendilerinden gururla bahsediyorlar . Benim anlamadigim Turkiyede nasil bu isi yapacak doktor yokta batmakta olan Yunanistanda bu ameliyati yapabiliyorlar. Bence normal degil .
  • LÜTFEN 10 dk.ınızı ayırıp google 'a minik ece kibar yazdığınızda minik ece'nin fotolarını göreceksiniz ordan bütün haberleri okuyabilirsiniz. . . Önyargılı acımasız yorumlarınızı yazmadan aileyi de biraz düşünerek araştırıp okuyun... Birgün sizin başınıza da gelebileceğini unutmayın...LÜTFEN!!!!
  • Arkadaslar ben Ece Su nun annesiyim. .facebook taki hesabıma bakarsanız neden Yunanistan ve neden bu doktoru sectigimizi anlayabilirsiniz. .biz Yunanistan'a değil doktorumuza çok güveniyoruz. Goggle a ordinaryus Prof Dr Afksendiyos Kalangos yazarsanız nekadar ünlü bir kalp cerrahı olduğunu görebilirsiniz. .lütfen yorum yapmadan önce elinizi vicdaniniza koyup biraz empati yapın. Yeterince zor durumdayız daha da zorlastirmayin lütfen. .
  • Şenay arkadaşımız, burada empati yeteneğinden mahrum hatta bana göre gaddarca sorulara facebook hesabından cevap yazmış.. Gerçekten merak ediyorsanız bir zahmet hesabına bakın..Nasıl bir mantık ve vicdan taşıyorsunuz!! Ne kadar acımasızsınız!! Bir Anne evladı için herşeyi yapmaz mı??Sanıyor musunuz ki evladı dün hastalandı bugün Yunanistan'a gidiyor. Asıl ayıp olan o yapsın bu yapsın, yada neden yapmıyor diye yorum yapmak yerine Ben ne yapabilirim diye sormamak.!! Hayır, madem sormadın, bari geçmiş olsun de ki, kalbin yumuşasın...
  • Arkadasin yorumuna katılıyorum. Koskoca Onur Air'in ayıbıdır, bu raddeye gelene kadar neden mudahale edip ustlenmemisler. Tabiiki gonlu buyuk havacılık camiasi elinden geleni yapacaktır.
  • Go Fund Me diye bir internet sitesi var. Valilik iznini beklemeyin. Kolayca buradan toplayın. Hatta "emergency" diye ayrıca bir kategorileri de var. Acil şifalar dilerim. https://www.gofundme.com/emergency-accident-fundraising
  • İnşallah Allahın izni ile küçük Ece Su sağlığına kavuşur.
  • Yardim etmek icin ne yapmamiz gerekiyor.

Onur Air'de kabin amiri olarak görev yapan Şenay Kibar'ın küçük kızı yaşam mücadelesi veriyor.

Ameliyat için gerekli para toplanmazsa küçük Ece Su hayatını kaybedebilir. 5 yıldır Ece Su'nun tedavisi için doktor arayan aile, nihayet doktoru buldu fakat, bu sefer de maddiyat engeline takıldı.

Küçük Ece Su'nun iyileşebilmesi için Yunanistan'da ameliyat olması gerekiyor. Ancak amaliyat için de 35-40 bin Euro civarında para gerekiyor. Tüm havacılık sektörünü minik Ece Su için desteğe davet ediyoruz. 

Minik Ece Su'ya destek vermek için ailesiyle Buradan isritabat geçebilirsiniz.

Kibar ailesi yardım için hesap numarası verebilmek için valiliğe başvuruda bulunduklarını. Bir hafta içerisinde sonucun belli olacağını söyledi. Valilik izni olmadan yardım toplamak amacıyla hesap numarası verilemiyor.



HAVACILIK SEKTÖRÜNE ÇAĞRI; ECE SU YARDIM BEKLİYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (73)

Proleter ~ 7 yıl önce
Bu işi ancak Kaptanlar ve üst düzey(siz) yöneticiler çözer... Milyon dolarların döndüğü havacılık sektörü diyecektin sanırım, (anlayan anlar artık)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Teknisyen ~ 7 yıl önce
Arkadaşlar gerçekten bu Tıbbi literature konulara halk olarak biraz uzağız. Yıllar önce bir yakınımın organ nakli sürecinde çok şeye şahit oldum, öğrendim. Karaciğer naklinde mesela, dünyada guideline kitap olarak geçen Principles of surgery Kitabı'nın transplantation Bölümü'nün yazarı bir türk doktor. Münci Kalayoğlu. Buna benzer şeyler o kadar çok ki, Tıp alanı gerçekten Dünyaya rehber, geri olmadığımız ender alanlardan. Mahallenizdeki işini belki de savsaklayarak yapan bir aile hekimine bakıp tıp adına genel geçer yorumlar yapmak yanlış. Ciddi hastalıklarda özellikle de cerrahi alanlarda türk doktorları dünya'dan çok ileri. Ben sadece yaşadığım bir örneği verdim. Umarım küçük kızımız için herşey yolunda gider ve sağlığına en çabuk şekilde kavuşur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
havaci ~ 7 yıl önce
yardim toplamak , yardimci olmak her sey cok guzel, ihtiyaci olana yardimci olmak insan oldugumuzu bize hatirlatiyor. Benim merak ettigim biz her tarafta saglik turizmi yapiyoruz diye hava atiyoruz , ve Turkiyedeki ozel hastanlerimiz kendilerinden gururla bahsediyorlar . Benim anlamadigim Turkiyede nasil bu isi yapacak doktor yokta batmakta olan Yunanistanda bu ameliyati yapabiliyorlar. Bence normal degil .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
LÜTFEN!!! ~ 7 yıl önce
LÜTFEN 10 dk.ınızı ayırıp google 'a minik ece kibar yazdığınızda minik ece'nin fotolarını göreceksiniz ordan bütün haberleri okuyabilirsiniz. . . Önyargılı acımasız yorumlarınızı yazmadan aileyi de biraz düşünerek araştırıp okuyun... Birgün sizin başınıza da gelebileceğini unutmayın...LÜTFEN!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Şenay ~ 7 yıl önce
Arkadaslar ben Ece Su nun annesiyim. .facebook taki hesabıma bakarsanız neden Yunanistan ve neden bu doktoru sectigimizi anlayabilirsiniz. .biz Yunanistan'a değil doktorumuza çok güveniyoruz. Goggle a ordinaryus Prof Dr Afksendiyos Kalangos yazarsanız nekadar ünlü bir kalp cerrahı olduğunu görebilirsiniz. .lütfen yorum yapmadan önce elinizi vicdaniniza koyup biraz empati yapın. Yeterince zor durumdayız daha da zorlastirmayin lütfen. .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
YaseminB ~ 7 yıl önce
Şenay arkadaşımız, burada empati yeteneğinden mahrum hatta bana göre gaddarca sorulara facebook hesabından cevap yazmış.. Gerçekten merak ediyorsanız bir zahmet hesabına bakın..Nasıl bir mantık ve vicdan taşıyorsunuz!! Ne kadar acımasızsınız!! Bir Anne evladı için herşeyi yapmaz mı??Sanıyor musunuz ki evladı dün hastalandı bugün Yunanistan'a gidiyor. Asıl ayıp olan o yapsın bu yapsın, yada neden yapmıyor diye yorum yapmak yerine Ben ne yapabilirim diye sormamak.!! Hayır, madem sormadın, bari geçmiş olsun de ki, kalbin yumuşasın...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yazık 2 ~ 7 yıl önce
Arkadasin yorumuna katılıyorum. Koskoca Onur Air'in ayıbıdır, bu raddeye gelene kadar neden mudahale edip ustlenmemisler. Tabiiki gonlu buyuk havacılık camiasi elinden geleni yapacaktır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Denizaltı ~ 7 yıl önce
Go Fund Me diye bir internet sitesi var. Valilik iznini beklemeyin. Kolayca buradan toplayın. Hatta "emergency" diye ayrıca bir kategorileri de var. Acil şifalar dilerim. https://www.gofundme.com/emergency-accident-fundraising

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Eski YHM ~ 7 yıl önce
İnşallah Allahın izni ile küçük Ece Su sağlığına kavuşur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yardim ~ 7 yıl önce
Yardim etmek icin ne yapmamiz gerekiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000