30 Haziran 2012, Cumartesi 16:08:15

"BU MUHTEŞEM BİRŞEY"

Kazakistan Cumhurbaşkanı Nursultan Nazarbayev, Kazakistan'da uzun mesafelere uçabilecek büyük yolcu uçakları üretileceğini söyledi...
  • ÜRETSE İYİ OLUR DÜNYANIN KULLANMADIĞI UÇAKLAR KAZAKİSTANDAN SABİHAYA GELİYOR HERYERLERİNDEN HİDROLİK KOKULARI ÇIKIYOR YAŞLARI 40-45 ARASINDA HURDALAR ,BİRGÜN BAŞIMIZA DÜŞECEK SİVİL HAVACILIK ANKARADAN YÖNETİLDİĞİ SÜRECE ,SAFANIN GÖBEĞİ ORAYA BAĞLI OLDUĞU SÜRECE FELAKET KAPIDA,UMARIM KAZAKİSTAN HAKKETTİĞİ MODERN UÇAKLARA KAVUŞUR.
  • Benimde aklıma hemen o geldi! Hele o milli marşları yokmuydu :-))
  • Gel buraya biraz manas atandan ders al. Biz motoru olmayan pervaneli bir ucak urettik. Halkta inandi tam not verdi. Kimse yahu bir motor caistirin sesini duyalim demedi. Maketleri ucak sanan halkimiz bunuda yedi. Sizinkide yer.
  • Borat Borat Borat :)
  • Atma Nursultan din kardesiyiz
  • fabrika kiminki ? Yani hangi uçağı üretecek ?

Kazakistan'da büyük bir coşku ile 6 Temmuz'da kutlanan ''Astana Günleri'' öncesinde basın mensuplarına açıklama yapan Kazakistan Cumhurbaşkanı Nursultan Nazarbayev, ''Kazakistan topraklarında uzun mesafelere uçabilecek büyük yolcu uçakları üreteceğiz. Bunun için büyük bir tesis inşa edeceğiz'' dedi.

Bu şekildeki bir uçak fabrikasının bölgede ilk olacağını ifade eden Nazarbayev, ''Bu muhteşem bir olaydır. Ben bu nedenle halkımızın geleceğe daha ümitli bakmasını istiyorum ve yaklaşan tatillerini tebrik ediyorum'' diye konuştu.

Nazarbayev, ''Astana Günleri'' öncesinde helikopter montajı yapılacak bir tesis ile bazı hizmet binalarının da açılışını yaptı. (Sabah)

"BU MUHTEŞEM BİRŞEY"

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

UMARIM ~ 12 yıl önce
ÜRETSE İYİ OLUR DÜNYANIN KULLANMADIĞI UÇAKLAR KAZAKİSTANDAN SABİHAYA GELİYOR HERYERLERİNDEN HİDROLİK KOKULARI ÇIKIYOR YAŞLARI 40-45 ARASINDA HURDALAR ,BİRGÜN BAŞIMIZA DÜŞECEK SİVİL HAVACILIK ANKARADAN YÖNETİLDİĞİ SÜRECE ,SAFANIN GÖBEĞİ ORAYA BAĞLI OLDUĞU SÜRECE FELAKET KAPIDA,UMARIM KAZAKİSTAN HAKKETTİĞİ MODERN UÇAKLARA KAVUŞUR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Evet, Borat... ~ 12 yıl önce
Benimde aklıma hemen o geldi! Hele o milli marşları yokmuydu :-))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
gel buraya ~ 12 yıl önce
Gel buraya biraz manas atandan ders al. Biz motoru olmayan pervaneli bir ucak urettik. Halkta inandi tam not verdi. Kimse yahu bir motor caistirin sesini duyalim demedi. Maketleri ucak sanan halkimiz bunuda yedi. Sizinkide yer.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Borat'ı izle bakim ~ 12 yıl önce
Borat Borat Borat :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Can ~ 12 yıl önce
Atma Nursultan din kardesiyiz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yürü be! ~ 12 yıl önce
fabrika kiminki ? Yani hangi uçağı üretecek ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000