03 Şubat 2009, Salı 07:54:22

Balıkesir semalarında UFO iddiası

Balıkesir'de, gökyüzünde beliren parlak bir cisim görenleri hayrete düşürdü. Yaklaşık yarım saat boyunca hareketli halde görülen parlak cismin ne olduğu anlaşılamadı.
  • At olduguna dair söylentiler var
  • ufo degildir o,kedidir kedi
  • gökte parlayan her cismi biz ufo zannedersek....bu ufolarda hep gece çıkıyorlar.adam olsunlar da gündüz göstersinler gendilerini böylece ufo varmı yokmu anlarız hahahahah
  • UFO LAR GELDİ EKONOMİYİ DÜZELTMEYE VE KİRİZİ SONLANDIRMAYA GELDİLER.
  • Kalkış yapan bir kaplanın egzos udur. Tren garı kalkış istikametinde, dönüş yapmadan pististikametin devam eden gece uçuşundaki bir kaplandır.
  • bencede ufo'dur
  • ufo dur ufo

Edinilen bilgiye göre, Gümüşçeşme Mahallesi, Trenlik Caddesi'nde ikamet eden Ferdi Çapacı (30) isimli vatandaş, evinin bahçesinde olduğu sırada gökyüzünde beliren parlak cismi cep telefonuyla görüntüledi. Cismin önce bir ışık huzmesi, uçak, ateş topu vb. olabileceğini zanneden vatandaşlar, çok hızlı hareket eden, parlayıp etrafa ışık saçan ve aniden ışığı azalan cismin bir UFO olabileceğini değerlendirdi.

Tanık olduğu olayı anlatan Ferdi Çapacı, "Çarşamba akşamı, saat 20.00 sıralarıydı. Eşim evin bahçesine çıkmıştı ki, bir süre sonra yüksek sesle bağırdı. Hemen koştum, bana gökyüzündeki cismi gösterdi. Önce korktuk, çünkü çok fazla uzak değildi. Eşim ve çocuklarımla şahit olduğumuz bu olay bizi ürküttü, hemen cep telefonumla görüntüsünü kaydettim. Ne olduğunu bilmiyorum, ama, hep duyuyorduk, bu da bir ufo olabilir diye düşünüyorum. Yetkililer belki inceler" dedi.

Balıkesir tren garının semalarında görülen son derece hızlı hareket eden parlak ışık saçan ufo olduğu tahmin edilen cisim, ortaya çıktığı gibi aynı şekilde geride meraklı gözler bırakıp sır olarak gözlerden kayboldu.

Balıkesir semalarında UFO iddiası

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Aciioowww ~ 10 yıl önce
At olduguna dair söylentiler var

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ALASKA ~ 15 yıl önce
ufo degildir o,kedidir kedi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Berk ~ 15 yıl önce
gökte parlayan her cismi biz ufo zannedersek....bu ufolarda hep gece çıkıyorlar.adam olsunlar da gündüz göstersinler gendilerini böylece ufo varmı yokmu anlarız hahahahah

Yanıtla

Kalan karakter 1000
HAVACI ~ 15 yıl önce
UFO LAR GELDİ EKONOMİYİ DÜZELTMEYE VE KİRİZİ SONLANDIRMAYA GELDİLER.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rumuz ~ 15 yıl önce
Kalkış yapan bir kaplanın egzos udur. Tren garı kalkış istikametinde, dönüş yapmadan pististikametin devam eden gece uçuşundaki bir kaplandır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ayt ~ 15 yıl önce
bencede ufo'dur

Yanıtla

Kalan karakter 1000
xman ~ 15 yıl önce
ufo dur ufo

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000