05 Mart 2012, Pazartesi 08:24:09

ANA UÇAĞI ZORUNLU İNİŞ YAPTI...

Japon ANA uçağının sol motorunda meydana gelen buzlanma nedeniyle zorunlu iniş yaptı...
  • Motorlara de-icing yapıldığını ilk defa duyuyorum...
  • kule uyuyor musun ?? neden bu uçakları 1000 metreden göndermiyorsun da çıkarıyorsun fl310'lara falan... ??? öyle -40 -50 derecelerde falan... yaw şuraya gereksiz yorum yazacaklar başka sayfalarda gezinse keşke...
  • sasiran ve sasirmayan yorumlar hayatimizin eglencesi oldu. yok yuksekten ucmayacakmis hesaplayacakmis kule bilmiyormus. durmak yok yorumlara devam :)
  • Madem hava soğuk madem böyle bir ihtimal var çok yüksekten uçmayacaksın hocam. Bunu kulenin hesaplaması lazım zannediyorumki meteoroji dersi almamışlar.
Japon ANA Havayolları'nın Airbus A320-200 tipi Oita-Tokya seferini yapacak olan NK-192 sefer sayılı yolcu uçağı motorundaki buzlanma nedeniyle Oita'ya zorunlu iniş yaptı.

Oita'dan 85 yolcusuyla birlikte kalkış yapan ANA uçağının kokpit ekibi, Oita Havalimanı'na geri döndü.

Soğuk hava nedeniyle uçakların motoruna uygulanan de-icing işleminin başarısız olduğunu Oita kulesine bildiren kaptan pilot bu nedenle zorunlu iniş yapacağını ifade etti.

Tekrar Oita'ya dönen uçaktan tahliyesi sağlanan yolcular için yeni bir uçak tahsis edildi. Sefer yaklaşık 2 saat gecikmeyle yapıldı.
ANA UÇAĞI ZORUNLU İNİŞ YAPTI...

Yorumlar

Misafir ~ 12 yıl önce
Motorlara de-icing yapıldığını ilk defa duyuyorum...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
kule uyuyor musun ?? neden bu uçakları 1000 metreden göndermiyorsun da çıkarıyorsun fl310'lara falan... ??? öyle -40 -50 derecelerde falan... yaw şuraya gereksiz yorum yazacaklar başka sayfalarda gezinse keşke...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
sasiran ve sasirmayan yorumlar hayatimizin eglencesi oldu. yok yuksekten ucmayacakmis hesaplayacakmis kule bilmiyormus. durmak yok yorumlara devam :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Madem hava soğuk madem böyle bir ihtimal var çok yüksekten uçmayacaksın hocam. Bunu kulenin hesaplaması lazım zannediyorumki meteoroji dersi almamışlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000