28 Mayıs 2016, Cumartesi 08:49:55

Etihad'ın sanal gerçeklik filmi gösterime girdi

Birleşik Arap Emirlikleri’nin ulusal havayolu şirketi Etihad Airways, Akademi Ödüllü aktris Nicole Kidman’ın başrolünde oynadığı 360 derece sanal gerçeklik filmini gösterime sundu. Film, bir Hollywood oyuncusunun başrolünü oynadığı 3 boyutlu ilk sanal gerçeklik filmi olma özelliğini taşıyor.
  • kadından asalet akıyor fırsatınız varsa avustralya ya gidin biraz canlılar zehirli ama insanlar,şehirler muhteşem hele bizim ülkeden sonra mordor to rivendall
  • Kadına bak hala taş gibi. Uçak falan hikaye, gerçekten uçmak isteyen buraya gelsin. ;-))
  • Kadına bak hala taş gibi. Uçak falan hikaye, gerçekten uçmak isteyen buraya gelsin. ;-))
  • Ethiad resmen THYi taklit etmis. Bana sorarsaniz Ethiadin stratejisi hirsizlik.
  • THY den birileri şu VR reklam olayına el atmalı.Diğer şirketler bu işe uyanmaya başladı bile.

Birleşik Arap Emirlikleri’nin inovatif ulusal havayolu için devrim niteliğini taşıyan “Reimagine” isimli beş dakikalık film, izleyicileri Nicole Kidman ile yeni Airbus A380 uçağının New York - Abu Dabi arası yapacağı deneysel yolculuğa davet ediyor.

Etihad Airways, filmin yapımında kullandığı son teknolojiler ile iddialı olduğu konuk deneyimini ve misafirperverliğini birçok duyuya hitap ederek bir kez daha gözler önüne seriyor.

Etihad Airways’in marka elçisi Akademi Ödüllü aktris Nicole Kidman konuyla ilgili: “Bu film, Etihad’ın hikâyesini daha önce hiçbir havayolunun yapmadığı şekilde izleyiciyle bağ kurarak inovatif bir yolla anlatıyor. Bu, parçası olmaktan gurur duyduğum, heyecan verici bir proje oldu” dedi.

İzleyiciler filmde, Nicole Kidman ile birlikte bir opera sanatçısı, film yönetmeni ve şahini olan bir yolcu da dâhil olmak üzere birçok karakterle karşılaşıyor. Yolculuk esnasında Nicole Kidman’a, havayolunun lüks üç odalı kabini The Residence’taki kişisel yardımcı, First Class’taki uçan şef, Business Class’taki Yeme – İçme Müdürü ile bir uçan dadı eşlik ediyor.

Etihad Airways’ CEO’su Peter Baumgartner: “Etihad’ın hikâyesini konuklarımıza tamamen yeni ve A380 uçuş deneyiminin bir parçası olacakları şekilde anlatmak istedik. Film, bizim inovatif bir marka olarak geleneksel bariyerleri yıkıp yalnızca havacılık sektöründe değil, pazarlama, teknoloji ve iletişimde de iddialı olduğumuzu gösteriyor” dedi.

İzleyici filmde, uçağın Ekonomi, Business ve First Class kabinlerinin lüks iç tasarımlarını keşfediyor ve Nicole Kidman ile birlikte The Residence’ın eşsiz özelliklerini deneyimliyor.

Çekimleri Abu Dhabi’de gerçekleşen ve toplamda 6 ay süren filmin yapımında en son sanal gerçeklik teknolojileri kullanıldı. Etihad Airways, filmin yapımında Barbarian Group, kreatif dijital yapım şirketi MediaMonks, ve Cheil Worldwide ile çalıştı.

Film, bu adresten izlenebilir.

360 derece gerçeklik deneyimini yaşamak isteyenler havayolunun web sitesinden Oculus VR uygulamasını indirerek, filmi Oculus Rift veya Google Cardboard gibi bir sanal gerçeklik gözlüğü ile izleyebilir. Filmin prömiyeri 29 Mayıs’ta Abu Dabi’de gerçekleşecek.

Etihad'ın sanal gerçeklik filmi gösterime girdi

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

b ~ 8 yıl önce
kadından asalet akıyor fırsatınız varsa avustralya ya gidin biraz canlılar zehirli ama insanlar,şehirler muhteşem hele bizim ülkeden sonra mordor to rivendall

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TAŞ ~ 8 yıl önce
Kadına bak hala taş gibi. Uçak falan hikaye, gerçekten uçmak isteyen buraya gelsin. ;-))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TAŞ ~ 8 yıl önce
Kadına bak hala taş gibi. Uçak falan hikaye, gerçekten uçmak isteyen buraya gelsin. ;-))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
K.marasli ~ 8 yıl önce
Ethiad resmen THYi taklit etmis. Bana sorarsaniz Ethiadin stratejisi hirsizlik.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
guest 777 ~ 8 yıl önce
THY den birileri şu VR reklam olayına el atmalı.Diğer şirketler bu işe uyanmaya başladı bile.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000