01 Temmuz 2016, Cuma 09:03:27

Etihad Sabiha Gökçen'deki ilk uçuş törenini iptal etti

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'na yarından itibaren uçmaya başlayacak olan Birleşik Arap Emirlikleri’nin milli havayolu şirketi Etihad, ilk uçuş için düzenleyeceği töreni Atatürk Havalimanı saldırı nedeniyle iptal etti.
  • Ya HacI, iptal fuzuli vallahi, biz kopru acildi diye bi senlik yaptik ki dugun olsa bole olmaz.
  • Su begenmediginiz "Araplar" in bile bir sayginligi var... Kopru 20 milyar dolar bile olsa ve aya kadar uzansa da boyle bir trajik olaydan sonra biraz olsun saygi gosterilmeliydi. Bir ulkenin "buyuklugu" bir kac yuksek bina, avm veya kopru ile olculmez. Kalite medeniyet ve kulturu ile olculur.
  • Iki secenek var; ya korkup gunlerce yas tutarsin (belcika gibi) ya da egilmedik dimdik ayaktayiz mesaji verirsin. Bence sonuncusu bize layik. Korkmadik dimdik ayaktayiz diyebilmek her ulkenin harci degildir.
  • Şu artık araplara vize uygulamaları zorlaştırsınlar
  • Şu artık araplara vize uygulamaları zorlaştırsınlar
  • Ya seni bekliyorlardı sanki istanbullular
  • Onlar ilk uçuş töreni yapmasınlar. Bizim köprü açılış törenimiz var kenan sofuoğlumuz var.
  • olayi çarpitmayin dun dunyanin en buyuk 4.buyuk asma koprusu açildi..9 milyar dolar bedelle halkin hizmetin sunuldu..bursa izmit arasi 5 dakikaya indi. sizler de hainlikte numara 1 siniz..şu mubarrk gunde adamin ağzini bozmayin..çok ciddi yakit tasarrufu demektir..insanlar saatlerce araba vapuru sirasi beklemeyecek siz gerçi bekleyin sizi ibretlik bekletmek lazim..etihad havalimaninda olacaği için töreni iptal etti mekandan dolayi..hayirli olsun etihad sabiha gökçen seferi...
  • Etihad bile olaydan etkilenenlere bizden daha saygılı.bizim büyük beyinli büyüklerimiz dün balonlu açılış yapıp, bayram ilan ettiler.
  • Ne gerek vardi iptale, baksana bizimkiler Izmit koprusunu davulla zurnayla actilar.

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'na yarından itibaren uçmaya başlayacak olan Birleşik Arap Emirlikleri’nin milli havayolu şirketi Etihad, Abu Dhabi – İstanbul Sabiha Gökçen seferleri için bir tören düzenleyecekti.

Etihad, Atatürk Havalimanı’nda gerçekleştirilen 42 kişinin hayatını kaybettiği, 239 kişinin yaralandığı terör saldırısı nedeniyle, bu ilk uçuş törenini iptal etti.

Uçuşlar ise planlandığı gibi yapılacak.

Haftada 4 gün olarak planlanan seferlerde Etihad Havayolları Abu Dhabi’den İstanbul Atatürk Havalimanı’ndan sonra Sabiha Gökçen’e de uçuşlara başlayacak.

Etihad Sabiha Gökçen'deki ilk uçuş törenini iptal etti

Yorumlar Tüm Yorumlar (14)

Ittihad ~ 8 yıl önce
Ya HacI, iptal fuzuli vallahi, biz kopru acildi diye bi senlik yaptik ki dugun olsa bole olmaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Col Tilkisi ~ 8 yıl önce
Su begenmediginiz "Araplar" in bile bir sayginligi var... Kopru 20 milyar dolar bile olsa ve aya kadar uzansa da boyle bir trajik olaydan sonra biraz olsun saygi gosterilmeliydi. Bir ulkenin "buyuklugu" bir kac yuksek bina, avm veya kopru ile olculmez. Kalite medeniyet ve kulturu ile olculur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Anlamak zor ~ 8 yıl önce
Iki secenek var; ya korkup gunlerce yas tutarsin (belcika gibi) ya da egilmedik dimdik ayaktayiz mesaji verirsin. Bence sonuncusu bize layik. Korkmadik dimdik ayaktayiz diyebilmek her ulkenin harci degildir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yakın ~ 8 yıl önce
Bunu diyebilmek, bir yakinini kaybeden kişiler için de klavye basinda yazi yazanlar icin oldugu kadar kolay degildir ama neyse. Yazmissiniz bir kere
Pkkli araplar ~ 8 yıl önce
Şu artık araplara vize uygulamaları zorlaştırsınlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pkkli araplar ~ 8 yıl önce
Şu artık araplara vize uygulamaları zorlaştırsınlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
istemiyoruz size ~ 8 yıl önce
Ya seni bekliyorlardı sanki istanbullular

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ecn ~ 8 yıl önce
Onlar ilk uçuş töreni yapmasınlar. Bizim köprü açılış törenimiz var kenan sofuoğlumuz var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
camarothy ~ 8 yıl önce
olayi çarpitmayin dun dunyanin en buyuk 4.buyuk asma koprusu açildi..9 milyar dolar bedelle halkin hizmetin sunuldu..bursa izmit arasi 5 dakikaya indi. sizler de hainlikte numara 1 siniz..şu mubarrk gunde adamin ağzini bozmayin..çok ciddi yakit tasarrufu demektir..insanlar saatlerce araba vapuru sirasi beklemeyecek siz gerçi bekleyin sizi ibretlik bekletmek lazim..etihad havalimaninda olacaği için töreni iptal etti mekandan dolayi..hayirli olsun etihad sabiha gökçen seferi...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hain sensin ~ 8 yıl önce
Evet dunyanin en buyuk 4. asma koprusu ama bu bir teror eyleminin ardindan satafatli toren yapmayi uzerinde oynamayi gerektirmiyor. Etik diye birsey vardir normal toplumlarda. Sizin gibi yandaslar sayesinde o da kalmadi toplumda.
etihad ~ 8 yıl önce
Etihad bile olaydan etkilenenlere bizden daha saygılı.bizim büyük beyinli büyüklerimiz dün balonlu açılış yapıp, bayram ilan ettiler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Niye iptal? ~ 8 yıl önce
Ne gerek vardi iptale, baksana bizimkiler Izmit koprusunu davulla zurnayla actilar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
aynen ~ 8 yıl önce
bossuna iptal dün köprüdeki adamalrda çağırıp oynatsalardı:)
Evet ~ 8 yıl önce
Cenaze evinde satafat var ama disarda ise hüzün. Sanki bizde degil de onlarda patladi

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000