16 Ekim 2009, Cuma 08:42:33

Etihad ile bir ilke uçun...

Formula 1’in yeni gözdesi Yas Marina pistinde gerçekleştirilecek sezonun son yarışı, ilk defa güneş battıktan sonra görülecek finişiyle tarihe geçmeye hazırlanıyor.
  • Koymayın şu siteye arap reklamı ne olur ya.

Türkiye uçuşlarına Haziran ayında başlayan Birleşik Arap Emirlikleri’nin ulusal havayolu şirketi Etihad’ın isim sponsorluğunu üstlendiği Formula 1 Abu Dhabi Grand Prix, 30 Ekim-1 Kasım 2009 tarihleri arasında düzenlenecek. Ferrari Formula 1 takımının da ana sponsoru olan Etihad, yarış öncesinde ve döneminde Abu Dabi’ye uçacak konuklarına sürpriz avantajlar sunuyor.  Halihazırda İstanbul ile Abu Dabi arasında haftanın dört günü sefer düzenleyen ve kasım ayında bu rakamı beşe yükseltmeye hazırlanan Etihad’ın İstanbul ofisine (212) 334 29 60 numaralı telefondan ve [email protected] e-posta adresinden ulaşılabiliyor.

Formula 1’in Yeni Gözdesi “Yas Marina”

Formula 1 Etihad Airways Abu Dhabi Grand Prix yarışı bu yıl ilk kez Abu Dabi’de özel olarak inşa edilen Yas Marina’da gerçekleştirilecek. Grand Prix ile kapılarını yarış tutkunlarına açacak olan “Yas Marina”, Abu Dabi’nin sıra dışı emlak projelerinden Yas Adası üzerinde yer alıyor. İstanbul Park’ın da tasarımcısı olan Herman Tilke tarafından tasarlanan pist 5.554 metre uzunluğa sahip.  Formula 1 tarihinde ilk kez bir yarış gün ışığında başlayarak akşam karanlığında sona erecek. Yas Marina teknoloji harikası pistini gün ışığı projektörleri ile aydınlatarak yarış severlere özel bir deneyim yaşatacak. Dünyadaki, tüm tribünlerin kapalı olduğu tek motorspor kompleksi olan Yas Marina, 5 yıldızlı oteli, 60 metre yüksekliğindeki Güneş Kulesi ve marinasıyla 50 bin kişiye ev sahipliği yapabiliyor.

Etihad ile bir ilke uçun...

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
Koymayın şu siteye arap reklamı ne olur ya.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000