04 Nisan 2017, Salı 12:21:21

Easyjet Dalaman'a zorunlu indi, ortalık karıştı

Easyjet Havayolları'nın Londra-Larnaka seferini yapacak yolcu uçağı kötü hava koşulları nedeniyle Dalaman'a zorunlu iniş yaptı.
  • Ben de uçağı görünce vay be dalamana ilk easyjet geldi turist akını söylenenin aksine başladı hülooğ diye sevinmiştim olsun bu da bişey yine de hülooğ
  • rumlar istedikleri yere şikayet etsinler sonuç nedir ne olacaktir boş...kibris da bagimsiz Turk devletini kabul edene kadar işinize gelirse yerse o kadar.ve Turkiyede garantür ülke olarak kalacaktir tipki ingilterenin garantör ulke olmasi gibi ve yunanistanin..
  • Good
  • Bilgisayarları cargo holduna koydursalarmış birde süper eziyet olurmuş.
  • Rum kesimi direkt uçuş bir kenera, üst geçiş yapan uçağın yedek meydanı Ercan diye Sky Havayolları'nın uçağını hava sahasına almamıştı. Şimdi bundan mı rahatsız olmuş beyefendiler.
  • Ne ağlamışlar böyle, easyjet'in uçağı A380'miymiş? Rodos Int.'e uçsalardı, oradan istedikleri yere gitselerdi. Atina'ya gitmek zorunmıydılar?
  • Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.
  • EASA önce KKTC'ye direkt olarak uçamayan şirketlerimizin zararını karşılasın o zaman. Şikayet etseler kaç yazar. Bizim her zaman uygulamak zorunda olduğumuz rutin şeyler 40 yılda bir başlarına gelir, sonra da ağlarlar. Gerçekten alayı şımarık çocuk.

Easyjet Havayolları'nın Londra-Larnaka seferini yapacak yolcu uçağı kötü hava koşulları nedeniyle Dalaman'a zorunlu iniş yaptı.

Yunan basınında yer alan haberlere göre; Dalaman'a iniş yapan Easyjet uçağı, buradan Larnaka'ya doğrudan uçmak istedi. Ancak Türkiye, Rum kesimini tanımadığı için doğrudan Larnaka'ya uçuş izni vermedi. Bunun üzerine uçak önce Atina'ya oradan da Pafos'a uçtu, yolcular oradan da otobüsle Larnaka'ya ulaştırıldı.

Yunan Dışişleri'nin ise bu uygulamadan rahatsız olduğu ve EASA ile Birleşmiş Milletler'e şikayette bulunacağı açıklandı.

Easyjet Dalaman'a zorunlu indi, ortalık karıştı

Yorumlar Tüm Yorumlar (17)

~ 7 yıl önce
Ben de uçağı görünce vay be dalamana ilk easyjet geldi turist akını söylenenin aksine başladı hülooğ diye sevinmiştim olsun bu da bişey yine de hülooğ

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsimsiz ~ 7 yıl önce
Komik olduğunu mu sanıyorsun !
!! ~ 7 yıl önce
Easy jet şu an haftada 8 uçuş yapıyor dalaman'a. Yani şaşırmana gerek yok.
camarothy ~ 7 yıl önce
rumlar istedikleri yere şikayet etsinler sonuç nedir ne olacaktir boş...kibris da bagimsiz Turk devletini kabul edene kadar işinize gelirse yerse o kadar.ve Turkiyede garantür ülke olarak kalacaktir tipki ingilterenin garantör ulke olmasi gibi ve yunanistanin..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Airliner ~ 7 yıl önce
Good

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ahahaha ~ 7 yıl önce
Bilgisayarları cargo holduna koydursalarmış birde süper eziyet olurmuş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ağlamaya hakları yok ~ 7 yıl önce
Rum kesimi direkt uçuş bir kenera, üst geçiş yapan uçağın yedek meydanı Ercan diye Sky Havayolları'nın uçağını hava sahasına almamıştı. Şimdi bundan mı rahatsız olmuş beyefendiler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rodos şovalyesi ~ 7 yıl önce
Ne ağlamışlar böyle, easyjet'in uçağı A380'miymiş? Rodos Int.'e uçsalardı, oradan istedikleri yere gitselerdi. Atina'ya gitmek zorunmıydılar?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ok ~ 7 yıl önce
Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KKTC! ~ 7 yıl önce
EASA önce KKTC'ye direkt olarak uçamayan şirketlerimizin zararını karşılasın o zaman. Şikayet etseler kaç yazar. Bizim her zaman uygulamak zorunda olduğumuz rutin şeyler 40 yılda bir başlarına gelir, sonra da ağlarlar. Gerçekten alayı şımarık çocuk.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ascot ~ 7 yıl önce
Doga edin da Ercana en azindan bu sekilde ucabiliyorsunuz. Gercek ambargo uygulansa Ercana bir sinek bile konamazdi.
Ascot'a ~ 7 yıl önce
Sen mümkünse önce yazı yazmayı öğren. 'Doga edin' ne demek? Almancı mısın?
1974-2017 ~ 7 yıl önce
Sinek konmasına bile izin vermeselerdi Türk komandosu yine konardı dostum sen düşünme bunları ...
Km ~ 7 yıl önce
Doga degil Dua sayin cok bilir
Askot a ~ 7 yıl önce
sen dua et ki orda size yaşama şansı verildi ateşkes yapıldı 2 saat daha ateşkes yapılmasaydı Rum bölgesinde sinek bile kalmazdı...
Ascot a cevap ~ 7 yıl önce
Türkiye
Escot a cevap ~ 7 yıl önce
Türkiye istemese senin rum kesimine nefes bile aldırmazlar canım benim sen rahat ol

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000