30 Mayıs 2015, Cumartesi 08:07:18

Erzincan Üniversitesi SHYO ilk mezunlarını verdi

Erzincan Üniversitesi Ali Cavit Çelebioğlu Sivil Havacılık Yüksekokulu, dün düzenlenen törenle 28 öğrencisini mezun etti.
  • istanbul üniversitesi havcılık yer hizmetleri yönetiminden selamlar :)
  • Celebide işçi bile 1200 tl nin üzerinde maaş alıyor.dört sene okuyup 1000 tl alan arkadaş pt çalışıyor olmalısın...eğer öyleysen aldığın ücret güzel 3 gün haftada gel o parayı al fena değil...havacılıkta vardiyalı çalışmayan varmı?kaptan ekip teknisyen herkes çalışırken havacılığın şeklinimi değiştirecekler...bence gelişmeye bakın bu zihniyet çalıştığın şirkete bk atman bir yere getirmez seni.Güzel bir iş yapılmış gurur duy çalışıyorsan.tembellikten ayrıldıysanda otur haline bak.biliyorum hemen cevap yazacaksın ama tavsiyem kendine bak ve haline üzül.
  • -Nerden mezunsun? -EÜACÇSHY.. -Hayırlısı.
  • 4 sene oku 1000 lira maaş al eski çelebi personeli, sivil havacılık mezunu olarak tek tavsiyem Allah çelebiye düşürmesin
  • 1400 maasla vardiyalı çalışma hayatına hoşgeldiniz
  • iste siz de normal insanlari gorup, biraz adapte olun, kalkip da insanlarin giyimini kusamini yargilamadiginiz baris icinde yasayabildigimiz bir ulke yaratalim diye allahin unuttugu o yerlere universite aciyorlar ama altin semer vursan degismiyor. dizinden yukarisi gorunuyor diye tecavuz de edersiniz siz...
  • güzel bir şey yapılınca kimse yorum yapmıyor. Darısı diğer şirketlerin başına.
  • Hangi üniversiteden mezun olunuyorsa o yörenin halk oyunları kıyafeti benimsemsin...böylelikle kendi alemimizde kalırız. Bu arada batı aleminin yaptığı araba uçak vs ye de binmeyelim. Başımıza iş çıkartmayın...
  • Şu mezunıyet kıyafetlerini artık terk edelim .bizim kültürümüzle bağdaşmıyor ,ünüversite sadece batı aleminin tekelinde değil ve güzelde değil.saygılarımla mezun arkadaşlara başarılar dilerim bir Erzincan'lı olarak gurur duydum.

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı ve Çelebi Havacılık Holding işbirliği ile kurulan, 2011 yılında eğitim öğretim faaliyetlerine başlayan Erzincan Üniversitesi Ali Cavit Çelebioğlu Sivil Havacılık Yüksekokulu ilk mezunlarını verdi.

Erzincan Üniversitesi Ali Cavit Çelebioğlu Sivil Havacılık Yüksekokulu, 2014-2015 eğitim yılı sonunda ilk mezunları için dün bir tören düzenlendi.

Törenle mezun olan 28  öğrenci, Çelebi Hava Servisi’nin IK yetkilileri tarafından mezuniyet öncesi gerçekleştirilen görüşmelerle, şirket ilgili bölümleri ile ilgili iş teklifleri aldılar.

Erzincan Üniversitesi SHYO ilk mezunlarını verdi

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

asit ~ 9 yıl önce
istanbul üniversitesi havcılık yer hizmetleri yönetiminden selamlar :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Celebide işçi bile 1200 tl nin üzerinde maaş alıyor.dört sene okuyup 1000 tl alan arkadaş pt çalışıyor olmalısın...eğer öyleysen aldığın ücret güzel 3 gün haftada gel o parayı al fena değil...havacılıkta vardiyalı çalışmayan varmı?kaptan ekip teknisyen herkes çalışırken havacılığın şeklinimi değiştirecekler...bence gelişmeye bakın bu zihniyet çalıştığın şirkete bk atman bir yere getirmez seni.Güzel bir iş yapılmış gurur duy çalışıyorsan.tembellikten ayrıldıysanda otur haline bak.biliyorum hemen cevap yazacaksın ama tavsiyem kendine bak ve haline üzül.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Uçuk ~ 9 yıl önce
-Nerden mezunsun? -EÜACÇSHY.. -Hayırlısı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:d ~ 8 yıl önce
RANDOMMU ATIYON KARDEŞ
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
4 sene oku 1000 lira maaş al eski çelebi personeli, sivil havacılık mezunu olarak tek tavsiyem Allah çelebiye düşürmesin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
1400 maasla vardiyalı çalışma hayatına hoşgeldiniz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
erzincanliya ~ 9 yıl önce
iste siz de normal insanlari gorup, biraz adapte olun, kalkip da insanlarin giyimini kusamini yargilamadiginiz baris icinde yasayabildigimiz bir ulke yaratalim diye allahin unuttugu o yerlere universite aciyorlar ama altin semer vursan degismiyor. dizinden yukarisi gorunuyor diye tecavuz de edersiniz siz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bravo ~ 9 yıl önce
güzel bir şey yapılınca kimse yorum yapmıyor. Darısı diğer şirketlerin başına.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Evet ~ 9 yıl önce
Hangi üniversiteden mezun olunuyorsa o yörenin halk oyunları kıyafeti benimsemsin...böylelikle kendi alemimizde kalırız. Bu arada batı aleminin yaptığı araba uçak vs ye de binmeyelim. Başımıza iş çıkartmayın...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Şu mezunıyet kıyafetlerini artık terk edelim .bizim kültürümüzle bağdaşmıyor ,ünüversite sadece batı aleminin tekelinde değil ve güzelde değil.saygılarımla mezun arkadaşlara başarılar dilerim bir Erzincan'lı olarak gurur duydum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yanlışanlamışın ~ 9 yıl önce
valla insan meyilliyse cübbeden kepten bile rahatsız oluyo demek ki. sen "ünüverste"nden mezun olabildiysen şalvar giyip ihram taktın mı?

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000