29 Ekim 2015, Perşembe 07:19:53

Canan Çelebioğlu'na konsey başkanlığı görevi

Çelebi Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve Çelebi Havacılık Holding Yönetim Kurulu Üyesi Canan Çelebioğlu, DEIK (Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu) Bölgesel İşbirliği Konseyleri Genel Kurulu’nda oy birliği ile Türkiye-Hindistan İş Konseyi Başkanlığına seçildi.
  • Adana'da çelebi hava servisinde yaşananları anlattım yardımcı olacak mısızınız neden yayınlamıyorsunuz bunun altına yorumu neden kabul etmediniz yakışıyor mu böyle büyük siteye yaşananları yapılanları anlatıyoruz neden yayınlamıyorsunuz neden yardımcı olmuyorsunuz ?
  • Canan hanım tabii ki bu işi yapacak alt yapıya sahip. Tebrik ediyoruz. İyi de ben Derya olmadan yapamam deyip bir de onu yanında götürürse. Her ne kadar Çelebi kurtulmuş olursa da Vah DEIK'in bürosunda çalışanlara.Yatıp kalkıp dua etsinler ki Canan hanım yalnız gitsin DEİK' e.
  • Emeklerinin karsiligini alamayan o kadar sektor varki.Alin Terinizi kimse odemeyez...
  • Yıllardır fazla çalıştırıp,hakkını tam vermediği çalışanlarının hesabını nasıl verecek acaba?!

Çelebi Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve Çelebi Havacılık Holding Yönetim Kurulu Üyesi  Canan Çelebioğlu,  DEIK (Dış Ekonomik  İlişkiler Kurulu) Bölgesel İşbirliği Konseyleri Genel Kurulu’nda oy birliği ile Türkiye-Hindistan İş Konseyi Başkanlığına seçildi.

Çelebioğlu’nun, Türkiye-Hindistan arasındaki sosyo-ekonomik ve kültürel ilişkilere büyük katkısı olacağına işaret edilirken, görevinin 26 Ekim itibariyle başladığı kaydedildi.

Canan Çelebioğlu'na konsey başkanlığı görevi

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Hakan ~ 8 yıl önce
Adana'da çelebi hava servisinde yaşananları anlattım yardımcı olacak mısızınız neden yayınlamıyorsunuz bunun altına yorumu neden kabul etmediniz yakışıyor mu böyle büyük siteye yaşananları yapılanları anlatıyoruz neden yayınlamıyorsunuz neden yardımcı olmuyorsunuz ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yusuf ~ 8 yıl önce
Kardeşim bende sürekli dile getiriyorum ama maalesef kimse yardımcı olmuyor yetkilileri bir an önce Adana Çelebi İstasyonu hakkında bilgi almaya davet ediyorum insanlara bu kadar zulüm yeter işçinin de hakları vardır evelAllah !
DEIK'E İKAZ. ~ 8 yıl önce
Canan hanım tabii ki bu işi yapacak alt yapıya sahip. Tebrik ediyoruz. İyi de ben Derya olmadan yapamam deyip bir de onu yanında götürürse. Her ne kadar Çelebi kurtulmuş olursa da Vah DEIK'in bürosunda çalışanlara.Yatıp kalkıp dua etsinler ki Canan hanım yalnız gitsin DEİK' e.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Zuhtuyee ~ 8 yıl önce
Emeklerinin karsiligini alamayan o kadar sektor varki.Alin Terinizi kimse odemeyez...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bhdr ~ 8 yıl önce
Yıllardır fazla çalıştırıp,hakkını tam vermediği çalışanlarının hesabını nasıl verecek acaba?!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
emr ~ 8 yıl önce
ölünce verir....

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000