16 Mart 2020, Pazartesi 12:25:05

United Airlines'tan maaş kesintisi

ABD'li havayolu United Airlines, corona virüs salgını nedeniyle yaşanan sorunlara karşı yeni bir eylem planı üzerinde çalışıyor. Bazı çalışanlarının maaşını yüzde 50 düşüren şirket, zorunlu ücretsiz izin opsiyonu üzerinde çalışıyor.
  • Peki işler yolundayken,para basarken fazla para veriyormuyordunuz derler.Birkaç ay personele maaşlarını tam verseniz ölürmüsünüz.Yok ama .Hep bana hep bana,çalışanlar köle.
  • Thynin yuzde 50 si mudur ve baskan bunlardan sadece yuzde 10 kesinti bile yapsan thy şu olumsuz durumda bike kara gecer...baska diyecek biseyim yok...hersey ortada
  • tkda yöneticilere zam artı prim çalışanlara ücretsiz izin
  • Aynısını torpil havayollarının yemekten doymayan,güya bir lokma bir hırkacı torpilli tosuncukları yapar mı ya da böyle bir kesintiyi kabul ederler mi acaba?
  • Tgs müdür maaşlarının 3/1 ödemesi yeterli olur yazık onca paraya
  • Bi an bizim buralarda böyle bir şey olacağını düşünün düşünün düşünün ........... DÜŞÜNEMEDİ
  • THY CALISMAYAN SATIS MUURLERI VE SEFLERINDEN KESSIN....Tabı calısan satış mudurlrı bellı onlar isnisna

ABD'li havayolu United Airlines, corona virüs salgını nedeniyle yaşanan sorunlara karşı yeni bir eylem planı üzerinde çalışıyor. Bazı çalışanlarının maaşını yüzde 50 düşüren şirket, zorunlu ücretsiz izin opsiyonu üzerinde çalışıyor.

Corona virüs salgını dünya ekonomisini tehdit etmeye devam ediyor. Virüsün en çok etkilediği sektörlerden birisi de havayolu ve turizm sektörü.
 
ABD'nin önde gelen uluslararası hava yolu firmalarından United'ın çalışanlarına gönderdiği bilgilendirme mesajı ABD basınında yer buldu.
 
CNN International'da yer alan habere göre, şirketin CEO'su ve Başkanı tarafından kaleme alınan mesajda şirketin üst kademesinde yer alan isimlerin maaşlarında yüzde 50 kesintiye gidileceği bilgisine yer verildi.
 
Nisan ve Mayıs ayları için yolcu kapasitesini yüzde 50 düşüren şirket bu durumun çalışanlarının maaşını etkilememesi için tüm çabanın sarf edildiğinin altını çizdi.
 
Dünya genelinde 100 bin çalışanı bulunan şirket gönüllü ücretsiz izin opsiyonu üzerinde bir toplantı yapılacağını duyurdu.
 
Şirketin yönetim kurulu bu yönde bir karar alırsa bazı çalışanlardan ücretsiz yıllık izin kullanmaları istenecek.
 
Çalışanların bağlı olduğu sendikaların önümüzdeki günlerde havayolu yönetimi ile bu konuyu tartışmak için bir araya gelmesi bekleniyor.

BRITISH AIRWAYS'TEN YENİ ÖNLEM

Yolcu sayısının azalması üzerine yeni önlemler alan İngiltere merkezli British Airways ve easyJet, pek çok uçağını kullanım dışı tutacağını açıkladı.

Avrupa'nın 3'üncü ve 4'üncü büyük havayolu firması olan iki şirket bu hamle ile giderlerini düşürmeyi planlıyor.

United Airlines'tan maaş kesintisi

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

Reality ~ 4 yıl önce
Peki işler yolundayken,para basarken fazla para veriyormuyordunuz derler.Birkaç ay personele maaşlarını tam verseniz ölürmüsünüz.Yok ama .Hep bana hep bana,çalışanlar köle.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
112 Ap0 ~ 4 yıl önce
Thynin yuzde 50 si mudur ve baskan bunlardan sadece yuzde 10 kesinti bile yapsan thy şu olumsuz durumda bike kara gecer...baska diyecek biseyim yok...hersey ortada

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bb ~ 4 yıl önce
tkda yöneticilere zam artı prim çalışanlara ücretsiz izin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kpt ~ 4 yıl önce
Burasi Turkiye. Burasi Thy. Tek kisinin emriyle yonetilen bir timarhane.
uçuşlara devam edilmesi ~ 4 yıl önce
Thy'nın uçuşlara devam etmesinin mantığı nedir?
Keşke ~ 4 yıl önce
Maliyet azaltmanın temel kuralı bu mudur? Yöneticilerinin Paracıkları paracıkları katlansın hep paracıkları, 11 eylül’den sonra Havacılık sektöründeki kriz nedeniyke TK’da bir uygulama yapılmıştı, ayda 7 gün ücretsiz izin verilmişti ve 3 ay bu şekilde olmuştu,
Devam.... ~ 4 yıl önce
Devam etmesinin mantığı üst yöneticilerin maaşlarını karşılamak, ailelerine üst düzey yaşam sağlamayı sürdürmektir. Biz ücretsiz izinler ve kesintilerle uçarak onların lüks hayat sürdürmesini sağlayacağız
Kesinti ~ 4 yıl önce
Aynısını torpil havayollarının yemekten doymayan,güya bir lokma bir hırkacı torpilli tosuncukları yapar mı ya da böyle bir kesintiyi kabul ederler mi acaba?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tgs Müdür ~ 4 yıl önce
Tgs müdür maaşlarının 3/1 ödemesi yeterli olur yazık onca paraya

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Eyyy ABD ~ 4 yıl önce
Bi an bizim buralarda böyle bir şey olacağını düşünün düşünün düşünün ........... DÜŞÜNEMEDİ

Yanıtla

Kalan karakter 1000
HARAM ~ 4 yıl önce
THY CALISMAYAN SATIS MUURLERI VE SEFLERINDEN KESSIN....Tabı calısan satış mudurlrı bellı onlar isnisna

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000