21 Temmuz 2010, Çarşamba 08:42:18

UÇAK TÜRBÜLANSA GİRDİ: 30 YARALI!

ABD’de United Airlines'a ait Boeing 777 tipi bir yolcu uçağının türbülansa girmesi sonucu biri ağır 30 kişi yaralandı. İşte ayrıntılar:
  • Her uçuşumda görürüm kabin görevlisi arkadaşlar yolcuları uyarır, kemerinizi bağlatın. koltuğunuzu kaldırın, masanızı kapatın. Aman beyefendi hanımefendilerde bir afra bir tafra.Kardeşim adamlar bunu söylüyorsa bir bildiği var ve sen o uçakta tek başına değilsin gerekli önlemleri almazsan belki benim üzerime uçucaksın ve benide yaralıycaksın.Şiddetli bir turbülans yaşamış biri olarak ben tüm uyarılara sonuna kadar uyarım, uymayanlarıda uyarırım çünkü sonuçları hiç hoş olmuyor. Birazdaha kurallara uyalım lütfen.
  • Surekli uyari var kemerlerin oturuldugu surece bagli olmasi konusunda ama dinleyen yok maalesef. Turbulans ve yer cekimi her daim var olacagina gore, su kemer takma aliskanligini edinmek lazim. Yaralilara acil sifalar dilerim.
  • Kemer takmayan yolcular malesef oturdukları halde.. Geçmiş olsun herkese umarım ciddi bir yaralanma yoktur.. Kabin görevlileri malesef hep ayakta oldukları için şansları olmaz umarım ciddi bir yaralanma yoktur..
Federal Havacılık Dairesi FAA'den yapılan açıklamada, Washington yakınında Uluslararası Dulles Havalimanı’ndan kalkan ve Los Angeles’a giden yolcu uçağının çok güçlü bir türbülansa girdiği ve bunun sonucunda 30 kişinin yaralandığı belirtildi. Uçağın, Denver’a indirildiği açıklandı.

FAA Sözcüsü Ian Gregor, Uluslararası Denver Havaalanı’na inişinde sağlık ekipleri tarafından karşılanan uçaktaki yaralılardan 4‘ünün kabin görevlisi, diğerlerinin yolcu olduğunu söyledi. Yaralılardan birinin durumunun ağır olduğu ifade edildi.

United Airlines sözcüsü Megan McCarthy de, uçakta 255 yolcu ve 10 mürettebat bulunduğunu belirtti.
UÇAK TÜRBÜLANSA GİRDİ: 30 YARALI!

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
Her uçuşumda görürüm kabin görevlisi arkadaşlar yolcuları uyarır, kemerinizi bağlatın. koltuğunuzu kaldırın, masanızı kapatın. Aman beyefendi hanımefendilerde bir afra bir tafra.Kardeşim adamlar bunu söylüyorsa bir bildiği var ve sen o uçakta tek başına değilsin gerekli önlemleri almazsan belki benim üzerime uçucaksın ve benide yaralıycaksın.Şiddetli bir turbülans yaşamış biri olarak ben tüm uyarılara sonuna kadar uyarım, uymayanlarıda uyarırım çünkü sonuçları hiç hoş olmuyor. Birazdaha kurallara uyalım lütfen.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Surekli uyari var kemerlerin oturuldugu surece bagli olmasi konusunda ama dinleyen yok maalesef. Turbulans ve yer cekimi her daim var olacagina gore, su kemer takma aliskanligini edinmek lazim. Yaralilara acil sifalar dilerim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Kemer takmayan yolcular malesef oturdukları halde.. Geçmiş olsun herkese umarım ciddi bir yaralanma yoktur.. Kabin görevlileri malesef hep ayakta oldukları için şansları olmaz umarım ciddi bir yaralanma yoktur..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000