20 Şubat 2010, Cumartesi 12:45:37

TÜRBÜLANSA GİREN UÇAKTA YOLCUNUN BACAĞI KIRILDI!

United Airlines'a ait Boeing 747 tipi bir yolcu uçağının türbülansa girmesi sonucu 20 kişinin yaralandı.
  • Havada kol bacak kırılması sadece türbülans nedeniyle olmuyor.Uçakta oluşabilecek herhangi bir arıza kötü sonuçlara neden olabiliyor.Sonuçta altınız boşta!Bunu Golden Int. Airlines çalışanları iyi bilir.
  • Uçakların kanatları ve gövdeleri türbülanslara karşı koyacak şekilde yapılıyor ama tabi doğanın gücüne karşı ne kadar dayanılır bilinmez. Yolcular havada uçarken kemer bağlama zorunluluğu olmasa bile kesinlikle kemerlerin bağlı olması gereklidir. Başıma geldi Lufthansa ile uçarken atlas okyanusu üzerinde uyurken inanılmaz bir basınç hissettim vücudumda çok ciddi irtifa kaybettik birden yine çok hızlı şekilde yükseldi.. United yolcuda kemeri bağlı olmadığı için savrulmuştur..
  • karşılaşılacak en kötü türbülansa uçağın gövde ve kanatları dayanabilir mi? yine de sağ salim havaalanına inebilir mi? Airfrance uçağı muhtemelen türbülans sebebiyle düşmedi mi?

ABD'den Japonya'ya giden yolcu uçağı, türbülansa girdi. Yaşanan olayda 20 yolcu yaralandı.

Tokyo Narita Havalimanı'daki bir emniyet yetkilisi, Washington-Tokyo seferini yapan United Airlines uçağının Alaska üzerinde türbülansa girdiğini söyledi.

Türbülansta 20 kişinin yaralandığını ve bir kişinin bacağının kırıldığı öğrenildi.

Tokyo'ya zamanında iniş yapan uçakta toplam 263 kişinin bulunduğu belirtildi.

Japonya Ulaştırma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada ''Uçağın türbülans'a gireceğini anlayan uçuş ekibi 10 saniye önce ikaz lambalarını yakarak yolcuları uyarmıştır. Soruşturma devam etmektedir." dedi.  

TÜRBÜLANSA GİREN UÇAKTA YOLCUNUN BACAĞI KIRILDI!

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
Havada kol bacak kırılması sadece türbülans nedeniyle olmuyor.Uçakta oluşabilecek herhangi bir arıza kötü sonuçlara neden olabiliyor.Sonuçta altınız boşta!Bunu Golden Int. Airlines çalışanları iyi bilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Uçakların kanatları ve gövdeleri türbülanslara karşı koyacak şekilde yapılıyor ama tabi doğanın gücüne karşı ne kadar dayanılır bilinmez. Yolcular havada uçarken kemer bağlama zorunluluğu olmasa bile kesinlikle kemerlerin bağlı olması gereklidir. Başıma geldi Lufthansa ile uçarken atlas okyanusu üzerinde uyurken inanılmaz bir basınç hissettim vücudumda çok ciddi irtifa kaybettik birden yine çok hızlı şekilde yükseldi.. United yolcuda kemeri bağlı olmadığı için savrulmuştur..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
karşılaşılacak en kötü türbülansa uçağın gövde ve kanatları dayanabilir mi? yine de sağ salim havaalanına inebilir mi? Airfrance uçağı muhtemelen türbülans sebebiyle düşmedi mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000