09 Nisan 2010, Cuma 13:56:36

BİRLEŞME GÖRÜŞMELERİNE TEKRAR BAŞLADILAR

Amerika’nın dev havayolu şirketleri United Airlines ile US Airways'in birleşmek için uzun süredir müzakere ettikleri açıklandı.
  • O halde darısı RyanAir - THY birleşmesine diyelim (RyanAir THY'yi alır). Aynı servis kalitesi, aynı budget anlayış, bol uçak, ikisi de karlı. RyanAir gibi THY de uçaklarına vending machine de koyar yakinda, süper olur.
  • Ne alakası var THY kendi başına Avrupanın en büyük şirketlerinden birtanesidir. Böyle bir birleşmeden kesinlikle söz edilemez..!!
  • Darısı lufthansa-thy birleşmesine...
Amerika Birleşik Devletleri'nin Doğu ve Batı Sahil kesimlerinde güçlü US Airways ile Orta Batı Amerika ile Pasifik hatlarında kuvvetli United Airlines'in birleşmesinden yeni bir dev oluşabilir.

Her iki şirketin uzun yıllardır birleşmek için arzulu oldukları fakat sendikal baskılar ve tazminat ödemeleri nedenleri ile imza atamadıkları biliniyor.

Dünya çapındaki ekonomik krizin etkilerine ilaveten yakıt fiyatlarındaki hızlı artış iki devi tekrar masaya döndürdü.
BİRLEŞME GÖRÜŞMELERİNE TEKRAR BAŞLADILAR

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
O halde darısı RyanAir - THY birleşmesine diyelim (RyanAir THY'yi alır). Aynı servis kalitesi, aynı budget anlayış, bol uçak, ikisi de karlı. RyanAir gibi THY de uçaklarına vending machine de koyar yakinda, süper olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Ne alakası var THY kendi başına Avrupanın en büyük şirketlerinden birtanesidir. Böyle bir birleşmeden kesinlikle söz edilemez..!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Darısı lufthansa-thy birleşmesine...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000