16 Ağustos 2014, Cumartesi 08:45:39

YÜKSEKOVA HAVALİMANI KASIM'DA BİTECEK

İlçe merkezine 5 kilometre mesafede yapımı devam eden Yüksekova Havaalanı inşaatında, bu yıl birçok koldan başlatılan çalışmaların kasım ayı sonu itibariyle bitirilmesi hedefleniyor. Ulaştırma Bakanlığı’ndan gelen heyet de çalışmaları yerinde inceledi.
  • Yurdun dört bir yanını gece gündüz dolaşan Orhan Birdal a gorev askı ve hizmetleri icin sonsuz teşekkürler ve tebrikler , Turkiyeye boyle bürokratlar gerek .
  • Ulan bi ant kaş a yapamadiniz havaalani bide ak icrat dersiniz
  • Rakım;1.950 m.Pist;3.200 m.Yayla havası var,serin.738 ler için no problem.
  • Kayikla yolcuyu tasirsiniz ana binaya baharda. Kisin zaten kapali:) yazin bakalim hangi ucagin performansi yetecek 45C de:)

Altyapı inşaatının büyük bölümünün tamamlanmasının ardından ince beton dökme işlerinin başladığı Hakkari'nin Yüksekova İlçesindeki havaalanı pistinde, çalışmalar hızla devam ediyor.

Üst yapı şantiyesinde çalışmaların büyük çoğunluğunun tamamlandığı havaalanı inşaatında gözler alt yapıda sürdürülen çalışmalara çevrildi.

Bugün sabah saatlerinden Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Müsteşar Yardımcı Mehmet Hamdi Yıldırım ve beraberindeki Devlet Hava Meydanları Genel Müdürü Orhan Birdal ve Ulaştırma Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürü Dr. Mustafa Kaya ulaştırma bakanlığına ait helikopterle havaalanı alt yapı inşaatına geldi.

Yıldırım ve beraberindeki heyeti Havaalanı Alt Yapı İnşaatı Koordinatörü Şükrü Şengezer karşıladı.

Burada havaalanı pistinde yürütülen çalışmaları denetleyen Yıldırım ve beraberindekiler çalışmalar hakkında Şengezer’den bilgi aldı.

VALİ CANBOLAT: ÇALIŞMALAR KASIM AYI SONU İTİBARİYLE BİTİYOR

Hakkari Valisi Yakub Canbolat da Ankara’dan gelen heyetin havaalanı şantiyesindeki gerekli incelemelerde bulunduğunu söyledi.

Heyetin havaalanı inşaat çalışmalarını yerinde teptik ettiğini belirten Vali Canbolat, havaalanı inşaatındaki çalışmaların kasım ayının sonuna doğru bitirilmesinin beklendiğini aktardı.

Hakkari Valiliği olarak çalışmaları günlük olarak takip ettiklerini belirten Vali Canbolat, çalışmaları sürekli olarak denetlediklerini söyledi.

YÜKSEKOVA HAVALİMANI KASIM'DA BİTECEK

Yorumlar

Tebrikler ~ 10 yıl önce
Yurdun dört bir yanını gece gündüz dolaşan Orhan Birdal a gorev askı ve hizmetleri icin sonsuz teşekkürler ve tebrikler , Turkiyeye boyle bürokratlar gerek .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Ulan bi ant kaş a yapamadiniz havaalani bide ak icrat dersiniz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yüksekova ~ 10 yıl önce
Rakım;1.950 m.Pist;3.200 m.Yayla havası var,serin.738 ler için no problem.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 10 yıl önce
Kayikla yolcuyu tasirsiniz ana binaya baharda. Kisin zaten kapali:) yazin bakalim hangi ucagin performansi yetecek 45C de:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000