14 Temmuz 2011, Perşembe 08:30:53

YOLCULAR MAHSUR KALDI!

Cezayir Havayolları çalışanlarının greve gitmesiyle aksayan Fransa-Cezayir seferleri, yolcuları çileden çıkardı...
  • tek baslarina bir hic dirler hayinlik kanlarina islemis devamli arkadan vurmayi planlarlar...yada bu olaydaki gibi kalabalik olup kisiye vey kisilere saldirirlar.... bunu arap, arap soyundan olalanlarda SIKlikla raslanan bir hastalik türü oldugunu söyleyebilirim.... emekcilikle filan alakasizdir elmayala armutu karisdirmayin biremekciden.
  • Yapacagi belli. Haklarini arayan emekcilere saldiriyorlar. Ne koy olur, ne kasaba...
  • saldıranlar kim ? cezayirliler saldırılanlar kim ?emekçiler...hep aynı şeyler hep aynı olaylar ancak geri kalmış toplumlar tarafından yapılıyor ne hikmetse??? zannetmem ki bir fransız gitsin görevliye saldırsın..saldıran cezayirlidir büyük ihtimal...geri kalmış toplumlar ki özellikle müslüman toplumlar çözümü hep geri kalmış yöntemlerde aradıkları müddetçe bir arpa boyu yol ilerleyemezler ve dünyadada hiçbir toplum tarafından sevilmezler...
Cezayir’e gidemeyen Paris Orly Havaalanı’nda mahsur kalan yolcular, havayolu firması görevlisine saldırdı.
 
Polis kızgın kalabalığı yatıştırmakta güçlük çekerken, Fransa Ulaştırma Bakanlığı, ülkede bir çok havaalanında birlerce kişinin mahsur kaldığını duyurdu.
 
İkinci gününe giren grevde, yolcular şirket yetkililerini sorumsuzlukla suçluyor:
 
Marsilya Havaalanı’nda ise yetkililer mahsur kalan yolcuları otobüslerle Marsilya limanına taşıyor.
 
Bu yolla yaklaşık 500 kadar yolcunun feribotlarla Cezayir’e ulaşması sağlanacak.
 
Fransız yetkililer, tatil dönemine denk gelen grevin çözümü için Cezayir’in Paris Büyükelçiliği ile Cezayir Havayolları yetkilileriyle görüşme halinde olduklarını açıkladı.

euronews
YOLCULAR MAHSUR KALDI!

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
tek baslarina bir hic dirler hayinlik kanlarina islemis devamli arkadan vurmayi planlarlar...yada bu olaydaki gibi kalabalik olup kisiye vey kisilere saldirirlar.... bunu arap, arap soyundan olalanlarda SIKlikla raslanan bir hastalik türü oldugunu söyleyebilirim.... emekcilikle filan alakasizdir elmayala armutu karisdirmayin biremekciden.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Yapacagi belli. Haklarini arayan emekcilere saldiriyorlar. Ne koy olur, ne kasaba...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
saldıranlar kim ? cezayirliler saldırılanlar kim ?emekçiler...hep aynı şeyler hep aynı olaylar ancak geri kalmış toplumlar tarafından yapılıyor ne hikmetse??? zannetmem ki bir fransız gitsin görevliye saldırsın..saldıran cezayirlidir büyük ihtimal...geri kalmış toplumlar ki özellikle müslüman toplumlar çözümü hep geri kalmış yöntemlerde aradıkları müddetçe bir arpa boyu yol ilerleyemezler ve dünyadada hiçbir toplum tarafından sevilmezler...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000