17 Nisan 2009, Cuma 12:27:07

Ve Sivas'ta temel atıldı...

Sivas Havaalanı yeni İç ve Dış Hatlar Terminal Binası ve mütemmimlerinin temeli atıldı.
  • gecikmis bir yatırım,yıldızın parlar hep Sivas insallah...
  • SİVAS'TAN ÖNCE BÜYÜTÜLMESİ GEREKEN BASKA MEYDANLAR VAR.ÖRNEGİN VAN FERİT MELEN..SÜREKLİ UÇUŞ YAPTIGIM BİR MEYDAN.. POTANSİYELİ ÇOK İYİ.. DOGU'NUN EN İSLEK MEYDANI.. EGER PİST VE TERMİNALLER BÜYÜTÜLÜRSE İÇ HAT SEFERLERİ ARTAR VE DIŞ HATLARDA GİREBİLİR MESELA İRAN AZERBAYCAN VS GİBİ ÜLKELER İÇİN.. BİLGİLERİNİZE...
  • Sivas Havaalanı meteorolojik şartları sert olmasına rağmen en uzun piste sahip havaalanımızdır. Adana İncirlik gibi her uçak inip kalkabilir pist uzunluğu 3811 metredir. Her türlü yatırıma müsaittir.Sivaslılar ve sivas spor bir yana eğer yolları dahil olmak üzere her tür düzenleme yapılırsa bölgenin yıldızı olur.
  • Sivasa ve sivaslılara hayırlı olsun...
  • Teşekkür ederim yazdıklarınız için.Doğru bölgesel olarak yıldızımız parlıyor.pistin uzunluğu 2500 metre.apron için çalışmalar 1 yıldır bitmiş durumda,yani şu anda apronda 2-3 uçak park edebiliyor.ışıklandırma konusunda da yapılan sanırım bişey yok şu anda.Yanı benım bildiğim tabi.umarım sivas için ve sivassporlular iççin hayırlsı olur.En azından şampiyon olup,sivas havaalanına avrupanın büyük takımları iner artık.Saygılar
  • Sivas halkina hayirli olsun oncelikle. Bolgesel havaalanlarina yapilacak her yatirimi desteklemeliyiz. Bunlarin arasinda Mardin havaalanida olsun derim, cunku onlarinda yildizi parliyor yolcu sayisinda. Kiziltepe bolgesinde olan bu alanda genisleme zorlugu olmazda, Suriye sinirina yakin olmasi bazi zorluklar yaratabilir belki. Bu yuzden ILS koyamiyorlar Mardine. Ancak ilk etapta pist, apron isiklandirmada iyilestirilmeler yapilabilinir. Apron konusunda bir calisma vardi galiba. Isiklandirma ile gece ucuslarida baslyabilir.Yanlisim varsa duzeltin lutfen. Saygilarimla.
  • MARDİNİN DE HAVAALANINI GENİŞLETİLMESİNİ İSTİYORUZ.SİVASTAN DAHA ÇOK YOLCU POTANSİYELİMİZ VAR.YETKİLİLERE DUYURULUR.
  • Ülkemize, şehrimize ve milletimize hayırlı uğurlu olsun ümidiyle, emeği geçen herkese ve ulaştırma bakanlığına teşekkür ediyorum.

Proje kapsamında yapılacak yeni iç ve dış hatlar terminal binasının ihale bedelinin yaklaşık 40 milyon TL olan, 18 bin metre kare alan üzerine kurulu olacak.

İhaleye göre inşaat süresinin 700 iş günü olduğunu söylenen Sivas Havaalanı'nın temel atma törenine Ulaştırma Bakanı Sn. Binali YILDIRIM, Ulaştırma Bakanlığı Müsteşarı Habip SOLUK, Genel Müdürümüz Orhan BİRDAL, Genel Müdür Yardımcıları Funda OCAK, Mehmet ATEŞ ve Mehmet KARAKAN, Sivas Milletvekilleri ve Sivas Valisi ile Sivas halkı katıldı.

Ve Sivas'ta temel atıldı...

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Misafir ~ 15 yıl önce
gecikmis bir yatırım,yıldızın parlar hep Sivas insallah...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
SİVAS'TAN ÖNCE BÜYÜTÜLMESİ GEREKEN BASKA MEYDANLAR VAR.ÖRNEGİN VAN FERİT MELEN..SÜREKLİ UÇUŞ YAPTIGIM BİR MEYDAN.. POTANSİYELİ ÇOK İYİ.. DOGU'NUN EN İSLEK MEYDANI.. EGER PİST VE TERMİNALLER BÜYÜTÜLÜRSE İÇ HAT SEFERLERİ ARTAR VE DIŞ HATLARDA GİREBİLİR MESELA İRAN AZERBAYCAN VS GİBİ ÜLKELER İÇİN.. BİLGİLERİNİZE...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Sivas Havaalanı meteorolojik şartları sert olmasına rağmen en uzun piste sahip havaalanımızdır. Adana İncirlik gibi her uçak inip kalkabilir pist uzunluğu 3811 metredir. Her türlü yatırıma müsaittir.Sivaslılar ve sivas spor bir yana eğer yolları dahil olmak üzere her tür düzenleme yapılırsa bölgenin yıldızı olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Sivasa ve sivaslılara hayırlı olsun...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Teşekkür ederim yazdıklarınız için.Doğru bölgesel olarak yıldızımız parlıyor.pistin uzunluğu 2500 metre.apron için çalışmalar 1 yıldır bitmiş durumda,yani şu anda apronda 2-3 uçak park edebiliyor.ışıklandırma konusunda da yapılan sanırım bişey yok şu anda.Yanı benım bildiğim tabi.umarım sivas için ve sivassporlular iççin hayırlsı olur.En azından şampiyon olup,sivas havaalanına avrupanın büyük takımları iner artık.Saygılar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Sivas halkina hayirli olsun oncelikle. Bolgesel havaalanlarina yapilacak her yatirimi desteklemeliyiz. Bunlarin arasinda Mardin havaalanida olsun derim, cunku onlarinda yildizi parliyor yolcu sayisinda. Kiziltepe bolgesinde olan bu alanda genisleme zorlugu olmazda, Suriye sinirina yakin olmasi bazi zorluklar yaratabilir belki. Bu yuzden ILS koyamiyorlar Mardine. Ancak ilk etapta pist, apron isiklandirmada iyilestirilmeler yapilabilinir. Apron konusunda bir calisma vardi galiba. Isiklandirma ile gece ucuslarida baslyabilir.Yanlisim varsa duzeltin lutfen. Saygilarimla.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
MARDİNİN DE HAVAALANINI GENİŞLETİLMESİNİ İSTİYORUZ.SİVASTAN DAHA ÇOK YOLCU POTANSİYELİMİZ VAR.YETKİLİLERE DUYURULUR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Ülkemize, şehrimize ve milletimize hayırlı uğurlu olsun ümidiyle, emeği geçen herkese ve ulaştırma bakanlığına teşekkür ediyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000