03 Ağustos 2010, Salı 08:05:57

Uçakta 'Peçeli Kadın' krizi

Kanada Ulaştırma Bakanlığı, Montreal Pierre-Elliott Trudeau Havaalanı'nda, görevlilerin uçağa peçeli yolcuları yüzünü açtırmadan aldıkları iddiasıyla soruşturma başlattı.
  • Havaalanı güvenlikleri düzgün çalışırsa masumlar ölmez. Bu kadar basit. Kimsenin peçelerin ardında gizlenen o muhteşem güzellliklerle bir alıp veremediği yok. Bayan güvenlik görevlisine yüzünü açıp, kimlikteki insan olduğunu teyid etmek zorunda o kadar!
  • Yahu ne içiyorsanız bize de gönderim mirim. Ne Türkçe, ne İngilizce; ırkçı desem değil, radikal desem değil, aydın desem hiç değil. İki koca uçak canlı yayında çakıldı, Hollywood filmi öyle mi? Ardında yatan kirli oyunlar, Bu çapta teröristleri kimin eğitip sonra kendi başına bela ettiği bizim işimiz değil. Bizim işimiz filler tepişirken çimenlerin ezilmesini engellemek. Sebebi ne olursa olsun masum insanlar öldü. Havaalanıgüvenliğiğdüzgün çalışır
  • Biz Newyorkta canlı şahitleri olarak 9 11 günü hiç bir jewis in kendi mülkü olup işe gitmeme gibi meziyete sahip olmayan jewlerin işe gitmediği ve bazı gariban çalışanların tabii aralarında ilegal imigrantların da öldüğü hunhar jews oyununa lütfen kanmayın insanlar çarpan uçak falan görmedi sadece televizyonlarda gördük .Çok üzgünüm ama O gün amerikanın gerçek yüzünü tanıyıp igrenenlerdenim.
  • Tabi uçaklar çakılırken tam uygun yeri seçtiler hep hristiyanlara çarptı. Diğerleri de benim gibi hristiyan yanlılarını değil de, yine alnımızdaki yazılara bakarak, senin gibi mazlumları, fundamentalizmle işi olmayan masumları ve akrabalarını öldürdüler. ONLAR İNSANDI İNSAN! Hristiyan, Müslüman, zenci, çinli vs değil; İNSAN!
  • Iyi yapmislar cok dogru
  • Cogu terorist oluyo bu pecelilerin,iyi kontrol gerek sonra 911 ler olmasin yine
  • sen hala 911 in müslümanların yaptıgına inanan taraftasın değil mi? sen gibiler hep hristiyan tarafında. taraflı ve tek yanlı ve kandırılmış. yazık. günola o ölen 1,5M müslüman arasında senin ailende olmaya bari. VEYA İLERİDE ÖLDÜRÜLECEK OLAN. ne kadar kandırılmışsınız sizin gibiler.
  • Adam 3000 kişinin yanarak, ezilerek, korkudan gökdelenden atlayarak, enkaz altında kalarak ölüşünü canlı yayında izledi. Korkmasın da ne yapsın? Daha yeni plastik patlayıcıyla yakalandı birisi. Çarşafın altından Kemal Sunal'la Şener Şen çıkmıyor her zaman.
  • korku dağları bekler olmuş bunlarda. "heeayt"deseniz kalp krizinden koca hristiyan dünyası yıkılacak. e tabi öldürmek, ölmekten daha zevklidir malumunuz(bkz IRAK/AFGANİSTAN ve gelecekte de diğerleri).
Havaalanında yolcuların uçağa alındığı son kontrol noktasındaki görevlilerin peçeli kadın yolculara yüzlerini açtırmadan biniş izni verdiklerini gösteren görüntülerin video paylaşım sitesi Youtube'da yayınlanması, ülke basınında tartışma konusu oldu.

Kanada Federal Ulaştırma Bakanı John Baird, Air Canada'nın 11 Temmuz tarihli Montreal-Londra seferi öncesi kaydedilen görüntüleri delil kabul ederek, görevliler hakkında soruşturma emri verdi.

Kanada yasalarına göre, uçağa binecek yolcuların kimlikleri ile birlikte yüzlerini de göstermeleri gerektiğini belirten Bakan Baird, “Eğer bu görüntüler doğru ise havaalanlarında ciddi bir güvenlik boşluğu var demektir. Soruşturma sonucu bunu ortaya koyarsa, hükümet olarak sivil uçuş güvenliğini artıracak her türlü önlemi yürürlüğe koyarız” dedi.

Görüntülerde, ikisi peçeli, diğerleri başörtülü bir grubun sıradan kontroller ile uçağa alınışı bulunuyor.

(Hürriyet)
Uçakta 'Peçeli Kadın' krizi

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Misafir ~ 14 yıl önce
Havaalanı güvenlikleri düzgün çalışırsa masumlar ölmez. Bu kadar basit. Kimsenin peçelerin ardında gizlenen o muhteşem güzellliklerle bir alıp veremediği yok. Bayan güvenlik görevlisine yüzünü açıp, kimlikteki insan olduğunu teyid etmek zorunda o kadar!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Yahu ne içiyorsanız bize de gönderim mirim. Ne Türkçe, ne İngilizce; ırkçı desem değil, radikal desem değil, aydın desem hiç değil. İki koca uçak canlı yayında çakıldı, Hollywood filmi öyle mi? Ardında yatan kirli oyunlar, Bu çapta teröristleri kimin eğitip sonra kendi başına bela ettiği bizim işimiz değil. Bizim işimiz filler tepişirken çimenlerin ezilmesini engellemek. Sebebi ne olursa olsun masum insanlar öldü. Havaalanıgüvenliğiğdüzgün çalışır

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Biz Newyorkta canlı şahitleri olarak 9 11 günü hiç bir jewis in kendi mülkü olup işe gitmeme gibi meziyete sahip olmayan jewlerin işe gitmediği ve bazı gariban çalışanların tabii aralarında ilegal imigrantların da öldüğü hunhar jews oyununa lütfen kanmayın insanlar çarpan uçak falan görmedi sadece televizyonlarda gördük .Çok üzgünüm ama O gün amerikanın gerçek yüzünü tanıyıp igrenenlerdenim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Tabi uçaklar çakılırken tam uygun yeri seçtiler hep hristiyanlara çarptı. Diğerleri de benim gibi hristiyan yanlılarını değil de, yine alnımızdaki yazılara bakarak, senin gibi mazlumları, fundamentalizmle işi olmayan masumları ve akrabalarını öldürdüler. ONLAR İNSANDI İNSAN! Hristiyan, Müslüman, zenci, çinli vs değil; İNSAN!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Iyi yapmislar cok dogru

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Cogu terorist oluyo bu pecelilerin,iyi kontrol gerek sonra 911 ler olmasin yine

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
sen hala 911 in müslümanların yaptıgına inanan taraftasın değil mi? sen gibiler hep hristiyan tarafında. taraflı ve tek yanlı ve kandırılmış. yazık. günola o ölen 1,5M müslüman arasında senin ailende olmaya bari. VEYA İLERİDE ÖLDÜRÜLECEK OLAN. ne kadar kandırılmışsınız sizin gibiler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Adam 3000 kişinin yanarak, ezilerek, korkudan gökdelenden atlayarak, enkaz altında kalarak ölüşünü canlı yayında izledi. Korkmasın da ne yapsın? Daha yeni plastik patlayıcıyla yakalandı birisi. Çarşafın altından Kemal Sunal'la Şener Şen çıkmıyor her zaman.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
korku dağları bekler olmuş bunlarda. "heeayt"deseniz kalp krizinden koca hristiyan dünyası yıkılacak. e tabi öldürmek, ölmekten daha zevklidir malumunuz(bkz IRAK/AFGANİSTAN ve gelecekte de diğerleri).

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000