17 Şubat 2011, Perşembe 15:04:07

SİNDEL'İN HAVA TAKSİ RUHSATI İPTAL EDİLDİ! (GÜNCELLENDİ)

Sindel Havacılık A.Ş.’nin Hava Taksi İşletme Ruhsatı iptal edildi.
  • BİLG VEREN TÜM DOSTLARA SLM TEŞEKÜRLER İYİKİ VARSINIZ
  • ACABA HİÇBİR SHGM YETKİLİSİ AİRPORT HABERİ TAKİP ETMİYOR MU? BU İNSANLAR HALA DÖNCEZ DİYORLAR. SHGM DE SİVİL HAVACILIKTA EĞİTİMİ AVRUPA SEVİYESİNE TAŞICAZ DİYOR. GÜLDÜRMESİNLER. DAHA YETKİLENDİRDİĞİ OKULU, OKULDAKİ ÖĞRENCİLERİ DENETLİYEMİYORLAR...
  • bugüne kadar sektörün içindekiler herşeyi zaten detayıyla biliyor,artık yalan soyleyebılme kapasıtenıze de,sızı yakından tanıyan bırı olarak şaşırmıyorum,Dilerim ki hakkını yediğiniz,hiçbirşey olmamış gibi emeklerinin ve paralarının üzerine yattığınız insanların ah ları en kısa zamanda çıkar,bu ne aymazlıktır,en aciz yaratıklar bile içlerinde ALLAH korkusu barındırırken,..Allah layıgınızı en kısa zamanda versin dilerimki..
  • yazık ayıp! kaç yaşında insanlar bu kişiler her gün bi kamyon yalan söylüyorlar hala da birşey olmamış yada olan basit birşeymiş gibi davranıyolar. ilkokula giden çocuk yapmaz utanır bunların yaptığını.
  • Bu yorum cok tanidik geliyor.
  • NE ZAMAN SHGM NİN İPTAL ETTİĞİ BİR RUHSATI GERİ VERDİĞİ GÖRÜLMÜŞ, HAYAL PEŞİNDE KOŞMAYIN.
  • aynılarını met-airde yaşadım. arkadaşlara allah kolaylık versin. en mantıklı olanı gemileri yakıp başka yerde bir an önce cpl'i almak. ben de mal gibi ha okulu bir zengin alır düzelir, ha kıbrıslıya satılcak ha para gelcek düzelcek umuduyla 6 ay boş yere bekledim. sonuç; kaptırdığım paranın üstüne 6 ayım da heba oldu. mahkeme devam parayı belllki 3 sene sonra alırız. herkese tavsiyem parayı zaten kaybettiniz zararın neresinden dönseniz kar. bir an önce sağlam bir yerde (bon-air tavsiyem çünkü farklı tip yüzünden thk kabul etmiyor, ayjet te ekstra intibak uçuruyor) lisansı almaları. para sonraki iş çünkü her ay daha fazlasını kaybediyorsunuz bile
  • verda hanım bu ruhsatı biraz zor görür bir an önce okulu elden çıkarsın yoksa sonu kötüdür
  • Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.
  • Güzelim Uçuş Okulunu mahvettin. İyi niyetli insanları yalanlarla avuttun. Personelin maaşlarını ödemedin. Maaşını tam ödediğin bir personelinin ismini söylesene... Uçakların bakımlarını yaptırmadığın için uçuşa elverişlilik süreleri doldu. Uçakların sigortalarını yaptırtamadın. Yeminli MM raporunu SHGM.ne veremedin. Eğitimin devamı için mali faaliyet raporunu SHGM'ne veremedin. Kimi kandırıyorsun?Bu şirketi alacaklar çok dikkatliolmalı,sakınmalı. olmalı.Sakınmalı. olmalı.SendenSizdenuzak durmalı. B

Ulaştırma Bakanlığı Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü, resmi internet sitesinden yaptığı açıklamayla hava taksi işletmeciliği yapan Sindel Havacılık A.Ş.’nin ruhsatını ilgili gereklilikleri yerine getirmediği için iptal ettiğini duyurdu.

Hava Taksi İşletmeciliği yapmak üzere 1996 yılında ruhsatlandırılan Sindel Havacılık A.Ş.’nin İşletme Ruhsatı, Ticari Hava Taşıma İşletmeleri Yönetmeliği’nde belirtilen gerekliliklerin karşılamaması sebebiyle, SHY-6A Yönetmeliği'nin 43'üncü Maddesinin (k) ve (n) bentlerine ve 2920 Sayılı Türk Sivil Havacılık Kanunu’nun 30’uncu Maddesine istinaden 8 Ocak 2011 iptal edildi.

Ayrıca, Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü tarafından Yazıcı Turizm Yatırımları ve İşletmeleri A.Ş ile Hayat Havacılık ve Araç Kiralama Ltd. Şti.’ye Genel Uçak İşletmeciliği yapmak üzere İşletme Ruhsatı verildi.

Sindel Havacılık Genel Müdürü ve sahibi Verda Altundu, ruhsat iptaliyle ilgili Airporthaber'e şu bilgileri verdi: " Ruhsat yenilemesi için uçaklarımızın bakımlarını EMair'e yaptırıyorduk. Ancak süre yetişmeyince ruhsatımız iptal edildi. Uçakların bakımlarını en kısa sürede yaptırarak hava taksi ruhsatımızı geri alacağız."

Sindel Uçuş Okulu ile ilgili de konuşan Altundu, " Sindel Uçuş okulu için ruhsat alım süreci devam ediyor. Yasal prosedürler ve diğer bazı etkenler  yüzünden maalesef  biraz gecikme yaşandı. Form 4 yetkisini kullanarak girişimcileri zor durumda bırakan bazı şantajcılar yüzünden ruhsatımızı henüz alamadık. Çok yakında onların kim olduğunu açıklayacağım. Buna rağmen en kısa sürede ruhsatımızı alarak eğitimlere başlamayı düşünüyoruz. Şu anda en çok eğitimi yarıda kalan 60 öğrenciyi düşünüyorum. Ruhsatı aldıktan sonra onların eğitimlerini tamamlayacağız" dedi.

SİNDEL'İN HAVA TAKSİ RUHSATI İPTAL EDİLDİ! (GÜNCELLENDİ)

Yorumlar Tüm Yorumlar (24)

Misafir ~ 13 yıl önce
BİLG VEREN TÜM DOSTLARA SLM TEŞEKÜRLER İYİKİ VARSINIZ

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ACABA HİÇBİR SHGM YETKİLİSİ AİRPORT HABERİ TAKİP ETMİYOR MU? BU İNSANLAR HALA DÖNCEZ DİYORLAR. SHGM DE SİVİL HAVACILIKTA EĞİTİMİ AVRUPA SEVİYESİNE TAŞICAZ DİYOR. GÜLDÜRMESİNLER. DAHA YETKİLENDİRDİĞİ OKULU, OKULDAKİ ÖĞRENCİLERİ DENETLİYEMİYORLAR...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bugüne kadar sektörün içindekiler herşeyi zaten detayıyla biliyor,artık yalan soyleyebılme kapasıtenıze de,sızı yakından tanıyan bırı olarak şaşırmıyorum,Dilerim ki hakkını yediğiniz,hiçbirşey olmamış gibi emeklerinin ve paralarının üzerine yattığınız insanların ah ları en kısa zamanda çıkar,bu ne aymazlıktır,en aciz yaratıklar bile içlerinde ALLAH korkusu barındırırken,..Allah layıgınızı en kısa zamanda versin dilerimki..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
yazık ayıp! kaç yaşında insanlar bu kişiler her gün bi kamyon yalan söylüyorlar hala da birşey olmamış yada olan basit birşeymiş gibi davranıyolar. ilkokula giden çocuk yapmaz utanır bunların yaptığını.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bu yorum cok tanidik geliyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
NE ZAMAN SHGM NİN İPTAL ETTİĞİ BİR RUHSATI GERİ VERDİĞİ GÖRÜLMÜŞ, HAYAL PEŞİNDE KOŞMAYIN.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
aynılarını met-airde yaşadım. arkadaşlara allah kolaylık versin. en mantıklı olanı gemileri yakıp başka yerde bir an önce cpl'i almak. ben de mal gibi ha okulu bir zengin alır düzelir, ha kıbrıslıya satılcak ha para gelcek düzelcek umuduyla 6 ay boş yere bekledim. sonuç; kaptırdığım paranın üstüne 6 ayım da heba oldu. mahkeme devam parayı belllki 3 sene sonra alırız. herkese tavsiyem parayı zaten kaybettiniz zararın neresinden dönseniz kar. bir an önce sağlam bir yerde (bon-air tavsiyem çünkü farklı tip yüzünden thk kabul etmiyor, ayjet te ekstra intibak uçuruyor) lisansı almaları. para sonraki iş çünkü her ay daha fazlasını kaybediyorsunuz bile

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
verda hanım bu ruhsatı biraz zor görür bir an önce okulu elden çıkarsın yoksa sonu kötüdür

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Güzelim Uçuş Okulunu mahvettin. İyi niyetli insanları yalanlarla avuttun. Personelin maaşlarını ödemedin. Maaşını tam ödediğin bir personelinin ismini söylesene... Uçakların bakımlarını yaptırmadığın için uçuşa elverişlilik süreleri doldu. Uçakların sigortalarını yaptırtamadın. Yeminli MM raporunu SHGM.ne veremedin. Eğitimin devamı için mali faaliyet raporunu SHGM'ne veremedin. Kimi kandırıyorsun?Bu şirketi alacaklar çok dikkatliolmalı,sakınmalı. olmalı.Sakınmalı. olmalı.SendenSizdenuzak durmalı. B

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000