03 Haziran 2013, Pazartesi 13:12:38

RUSYA YOLCU BİLGİLERİNİ İSTEDİ!

Rusya, Avrupa'dan Rusya'ya yolcu taşıyan hava yolları şirketlerinden uçak yolcuları hakkında verilmesi yasak olan özel bilgileri istedi...
  • Rusça bilen ekip arayışı içinde olan Busıness Jet firmaları dikkat etmelidir
  • abd,kanada,ingiltere,ab üyesi ülkeler yıllardır vize için bizlerin evlilik belgesi,tapu,banka hesapları,işyeri sicilleri,göz retina örneği,parmak izi gibi özel bilgilerimizi istiyorlar,depoluyorlar,veri tabanları oluşturuyorlarken iyi oluyor da rusya bu bilgileri onlardan isterken neden kötü oluyor ???? bravo ruslara!!!

Rus Ulaştırma Bakanlığı tarafından çıkarılan bir kararname ile Rus bölgesine uçan ve Rus havaalanlarından kalkış yapan tüm Avrupa hava yolu şirketlerinin yolcuları hakkındaki şahsi bilgileri Rus yetkililere vermeleri taleb edildi. Dünya Bülteni'nde yer alan habere göre; Kararname 1 Temmuz'dan itibaren yürürlüğe girecek ve hava yolu ile Avrupa'da Rusya'ya giden yolcular hakkında olduğu gibi gemi ve tren ya da otobüsle giden yolcular hakkındaki bilgilerin de verilmesi mecbur edilecek.

AB İçişleri Komiseri Cecilia Malmström, 'Süddeutsche Zeitung' isimli Alman gazetesine verdiği demeçte, Brüksel'in Rus talimatından dolayı 'oldukça endişeli' olduğunu, Moskova'nın bundan vazgeçmemesi halinde Avrupa hava yolları normları ile Rus Federasyonu normları arasında oluşacak uyuşmazlığın gerginliğe yolaçacağını söyledi. Avrupa hava yollarının Rus talimatına uymamaları durumunda Rus havaalanlarını ve hava sahasını kullanmaları yasaklanacak.

AB yönetmeliklerine göre hava yolları şirketlerinin yolcuların şahsi bilgilerini üçüncü bir devlete bildirmeleri yasak. Ancak, örneğin AB ile ABD arasında 2012'de yapılan antlaşmaya benzer bir antlaşma ile bu yasak ortadan kalkabiliyor.

RUSYA YOLCU BİLGİLERİNİ İSTEDİ!

Yorumlar

Rusça bilen ekip ~ 11 yıl önce
Rusça bilen ekip arayışı içinde olan Busıness Jet firmaları dikkat etmelidir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bravo ~ 11 yıl önce
abd,kanada,ingiltere,ab üyesi ülkeler yıllardır vize için bizlerin evlilik belgesi,tapu,banka hesapları,işyeri sicilleri,göz retina örneği,parmak izi gibi özel bilgilerimizi istiyorlar,depoluyorlar,veri tabanları oluşturuyorlarken iyi oluyor da rusya bu bilgileri onlardan isterken neden kötü oluyor ???? bravo ruslara!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000