10 Eylül 2013, Salı 09:26:37

RUSLAR TÜRK PİLOTA MİNNETTAR!

İniş takımları açılmayan uçağı Moskova Vnukovo Havalimanı’na gövdesi üzerinde indirmeyi başaran Türk pilotlar Serdar Söyler ile Suat Yücel büyük bir faciayı önleyerek havacılık tarihine geçtiler...
  • Pilot 19 yildir jet pilotu Helikopter daha onceydi Saygilar
  • BİLETLER BURAYA KADAR MI ?
  • Bu kadar harika ve başarılı insanları (tüm çalışanları ile birlikte) 3 MAAŞ İKRAMİYE ile ödüllendirmek gerek... Kes bir pilav üstü
  • Şu BAŞKAN rumuzuyla yorum yazan, senden olsa olsa BAŞKAZMA olur. Ne çok sıkıntın varmış, yaz yaz yetiştiremedin çamurlarını. Elin yüzün görünmüyordur çamurdan. Bak Türk Havacılığında bir olay oluyor, elin Rusu bile şapka çıkarıyor. Daha kötü bir sonuç olsaydı, hep beraber içimiz yanacaktı. Dünya bizim havacılıktan anlamadığımızdan falan dem vurmayacak mıydı? Hiç bir yabancı senin gibi kafatasçılık yapmaz, helikopterci, uçakçı, baloncu, planörcü Silah Sistem Operatörü vs. demez Otorite kabul etmiş, o otorite de Turkish DGCA. o zaman Türk Havacılığı şöyle, böyle diye ipini pazara çıkarmazmıydı? Amsterdam kazasında tu kaka yapmaya kalkmadılarmı? Radyo Altimetresi hatalı olduğu halde. Bu olayda ne olmuş, iniş takımları açılmamış, gövdeye inmişler. Hocaların her ikisinin de ellerine sağlık ki bizi mahçubetmeden bu sıkıntılı durumdan çıkmayı bildiler. Sana da centilmenlik yapıp saygı duymak düşer yapabilirsen. Böyle parazit yorumlar yazarsan, parazitvari düşünürsen, ne olduğun ortaya çıkar.
  • Bu tür paşalar ( son günlerde yaşları nedeniyle sayıları azalıyorsa da) yine de etrafta çok var... Hem kontrolleri yapmadan uç, hem de yorum yaz... Hem suçlu, hem güçlü derler bizim oralarda
  • UÇAN KAZMA ! DEĞERLİ HOCAM , TEMBEL, KENDİNİ GELİŞTİRMEMİŞ ,PROFOSYONEL OLMAYAN , LAUBALİ ,KAYTARICI VE DÜZENBAZLARA ÖYLE DAVRANIRDI SENDE ONLARDANSIN ANLAŞILAN..HÂLÂ GELİŞEMEMİŞSİN KARIN AĞRIN DEVAM EDİYOR... KISKANMA BİRGÜN SENDE GÖVDE ÜSTÜNE İNERSİN :)
  • Tamam Pilotlarımız birer TOPGUN mış anlaşıldı.. Öyleyse şunları düşünmek lazım... Uçağın sigortası var mı ? Eğer servis olacak ise servis kaç ay sürer ? Eğer önceden yapılmış uçuş anlaşmaları varsa ne olacak ? Şirketin sermayesi var mı ? Patron kim ve para verecek mi ? Rusyanın raporu ne diyecek ? SHGM Lisans talebine nasıl bakacak... Gerisi BOŞŞŞŞ
  • Helikopterin h sinden anlamayan arkadaşlar lütfen helikopter pilotlarının uçuculukları hakkında yorum yapmayın.bir kere uçsanız hayata küsme olasılığınız çok yüksek.o tavan yapmış egolarınız Tuzla buz olur bir daha kendinize gelemezsiniz :)
  • Kendıne baskan dıyen kucuk adam, kucumsedıgın kısı havacılıga ogretmen 150 den fazla pılot kazandırdı , bu ulkenın en degerlı aılesını 6 yıldan fazla basarıyla ucurdu ,sen ne yaptın , herkes bılıyor.. Ucakta olasdın ınınce once yerı sonra degerlı kaptanlarımızın ayagını operdın..
  • Gerçi tüm kaptanlarımız çok değerlidir ama ne yalan söyleyeyim, Kara Havacı kaptanlar bence başkadır. Uçmayı da, inmeyi de, iniş takımları açılmayan uçağı, motoru yanan, stop eden kokpiti panayıra dönen, zifiri karanlık olan uçağı indirmeyi de asıl pilot benim diyenlerden bile çok daha iyi bilirler. Her iki Kaptanı da yürekten tebrik ediyor ve büyük geçmiş olsun diyorum. Sizlere uçağı emanet edenleri güvenlerinde yanıltmadığınız için, Havacı-Karacı ayrımı yapan kafatasçılara ne olduğunuzu birkez daha ispat ettiğiniz içinde ayrıca minnetarız. Asıl sorun hala iş başvurularında "havacımısın, karacımısın" diye soran kafatasçılar onur kırıcı bu söylemlerinden vaz geçip Türk Havacılığını geliştirmeye ne zaman başlayacaklar? Yabancıları el üstünde tutup, kendi milletini tekmeleyenler yanlışlarından ne zaman dönecekler?

Halen Moskova’da bulunan pilotlar Serdar Söyler ile Suat Yücel’in birkaç gün içinde Türkiye’ye dönmesi beklenirken, olayla ilgili Rusya Ulaştırma Bakanlığı kaza araştırma ekiplerinin soruşturma başlattığı bilgisi verildi.

VATAN’ın ulaştığı pilot Serdar Söyler ise “Yaşanacağı varmış ki, böyle bir olayı yaşadık. Neyse ki kimsenin burnu bile kanamadı. Her şey yolunda. Şuan çok meşgul durumdayız. Alçalmaya başladıktan sonra uçağın iniş takımları açılmadı. Gövde üzerine başarılı bir şekilde inmeyi başardık. Olayla ilgili raporu yazıyoruz. Kısa bir süre içinde uçağın bakımları yapılacak. Her şey normal seyrinde ilerliyor. Ruslar bizi tebrik etti. Can ve mal kaybı yaşanmamasından dolayı mutluyuz” dedi.

RUSLAR TÜRK PİLOTA MİNNETTAR!

Yorumlar Tüm Yorumlar (45)

Tanirim ~ 9 yıl önce
Pilot 19 yildir jet pilotu Helikopter daha onceydi Saygilar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
FİNAL Mİ ? ~ 11 yıl önce
BİLETLER BURAYA KADAR MI ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İKRAMİYE..KOÇ ~ 11 yıl önce
Bu kadar harika ve başarılı insanları (tüm çalışanları ile birlikte) 3 MAAŞ İKRAMİYE ile ödüllendirmek gerek... Kes bir pilav üstü

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BAŞKAZMA ~ 11 yıl önce
Şu BAŞKAN rumuzuyla yorum yazan, senden olsa olsa BAŞKAZMA olur. Ne çok sıkıntın varmış, yaz yaz yetiştiremedin çamurlarını. Elin yüzün görünmüyordur çamurdan. Bak Türk Havacılığında bir olay oluyor, elin Rusu bile şapka çıkarıyor. Daha kötü bir sonuç olsaydı, hep beraber içimiz yanacaktı. Dünya bizim havacılıktan anlamadığımızdan falan dem vurmayacak mıydı? Hiç bir yabancı senin gibi kafatasçılık yapmaz, helikopterci, uçakçı, baloncu, planörcü Silah Sistem Operatörü vs. demez Otorite kabul etmiş, o otorite de Turkish DGCA. o zaman Türk Havacılığı şöyle, böyle diye ipini pazara çıkarmazmıydı? Amsterdam kazasında tu kaka yapmaya kalkmadılarmı? Radyo Altimetresi hatalı olduğu halde. Bu olayda ne olmuş, iniş takımları açılmamış, gövdeye inmişler. Hocaların her ikisinin de ellerine sağlık ki bizi mahçubetmeden bu sıkıntılı durumdan çıkmayı bildiler. Sana da centilmenlik yapıp saygı duymak düşer yapabilirsen. Böyle parazit yorumlar yazarsan, parazitvari düşünürsen, ne olduğun ortaya çıkar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çok var ~ 11 yıl önce
Bu tür paşalar ( son günlerde yaşları nedeniyle sayıları azalıyorsa da) yine de etrafta çok var... Hem kontrolleri yapmadan uç, hem de yorum yaz... Hem suçlu, hem güçlü derler bizim oralarda

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ÖĞRENCİ ~ 11 yıl önce
UÇAN KAZMA ! DEĞERLİ HOCAM , TEMBEL, KENDİNİ GELİŞTİRMEMİŞ ,PROFOSYONEL OLMAYAN , LAUBALİ ,KAYTARICI VE DÜZENBAZLARA ÖYLE DAVRANIRDI SENDE ONLARDANSIN ANLAŞILAN..HÂLÂ GELİŞEMEMİŞSİN KARIN AĞRIN DEVAM EDİYOR... KISKANMA BİRGÜN SENDE GÖVDE ÜSTÜNE İNERSİN :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
GERÇEKLER ~ 11 yıl önce
Tamam Pilotlarımız birer TOPGUN mış anlaşıldı.. Öyleyse şunları düşünmek lazım... Uçağın sigortası var mı ? Eğer servis olacak ise servis kaç ay sürer ? Eğer önceden yapılmış uçuş anlaşmaları varsa ne olacak ? Şirketin sermayesi var mı ? Patron kim ve para verecek mi ? Rusyanın raporu ne diyecek ? SHGM Lisans talebine nasıl bakacak... Gerisi BOŞŞŞŞ

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 11 yıl önce
Helikopterin h sinden anlamayan arkadaşlar lütfen helikopter pilotlarının uçuculukları hakkında yorum yapmayın.bir kere uçsanız hayata küsme olasılığınız çok yüksek.o tavan yapmış egolarınız Tuzla buz olur bir daha kendinize gelemezsiniz :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hocanın talebesı ~ 11 yıl önce
Kendıne baskan dıyen kucuk adam, kucumsedıgın kısı havacılıga ogretmen 150 den fazla pılot kazandırdı , bu ulkenın en degerlı aılesını 6 yıldan fazla basarıyla ucurdu ,sen ne yaptın , herkes bılıyor.. Ucakta olasdın ınınce once yerı sonra degerlı kaptanlarımızın ayagını operdın..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BASKAN ~ 11 yıl önce
hocanın talebesı bu ülkenin en değerli ailesi 6 sene uçurduda ne oldu görevlerde başarılı olamadı (Geçimsizlikten, dediğim dedik,ben olmazsam burası olmaz ben burada herşeyim,odasına destursuz girilmez,asarım ,keserim.... ) Görev sırf uçuş değildir dikkat et buraya bu ülkenin en değerli ailesi arkadaşı ATTI anlayacığın kapının önüne koydu
ata ~ 11 yıl önce
bir ata sözü var it ürür kervan yürür.
Karahavacı ~ 11 yıl önce
Gerçi tüm kaptanlarımız çok değerlidir ama ne yalan söyleyeyim, Kara Havacı kaptanlar bence başkadır. Uçmayı da, inmeyi de, iniş takımları açılmayan uçağı, motoru yanan, stop eden kokpiti panayıra dönen, zifiri karanlık olan uçağı indirmeyi de asıl pilot benim diyenlerden bile çok daha iyi bilirler. Her iki Kaptanı da yürekten tebrik ediyor ve büyük geçmiş olsun diyorum. Sizlere uçağı emanet edenleri güvenlerinde yanıltmadığınız için, Havacı-Karacı ayrımı yapan kafatasçılara ne olduğunuzu birkez daha ispat ettiğiniz içinde ayrıca minnetarız. Asıl sorun hala iş başvurularında "havacımısın, karacımısın" diye soran kafatasçılar onur kırıcı bu söylemlerinden vaz geçip Türk Havacılığını geliştirmeye ne zaman başlayacaklar? Yabancıları el üstünde tutup, kendi milletini tekmeleyenler yanlışlarından ne zaman dönecekler?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000