29 Temmuz 2009, Çarşamba 08:51:12

Kadir Topbaş 3. havalimanı hakkında konuştu

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş 3. havalimanı hakkında konuştu...
  • Tabii ki lale konusu da önemli ama bu konuya maydonoz olmasinin geregi yok.Ne kadar tarafli ve önyargili oldugunuz buradan belli.Lale aciklamalari daha önce TV ve Gazetelerden yapilmisti.sanirim takip etmediniz. Birakalim vatan-millet icin calisanlari islerine baksinlar,bu iktidardan öncekiler neler yapti-yapmadi vatan-millet icin hatirlayalim.
  • BU ADAM GENÇLİK YILLARINDA LALELİDE ÇOK TAKILMIŞ O YÜZDEN İSTANBULUN HER YERİNE TANESİ 1.025 DOLAR OLAN LALELERDEN EKEREK KAFAYI LALELERLE BOZMUŞ O PARALARI ÇÖPE ATICAĞINA BOŞ ARAZİLERİ DEĞERLENDİRİN İÇKİCİLERİN MEKANI OLMUŞ DURUMDA ISSIZ YERLER BUNA TEDBİR İSTİYORUZ !!!
  • bu adamı seviyorum, çalışan nadir liderlerden biri

Uzun zamandır tartışmalara neden olan ve nereye yapılacağı konusundaki kararın çıkmasının bile oldukça uzun bir zaman alması İstanbul'a yapılacak olan 3. havalimanı meselesinin önemini ortaya koyuyor.

Konuyla ilgili kısa bir açıklamada bulunan Kadir Topbaş, Show Haber'e şunları söyledi:

"Artık siyasilerin 'Şöyle düşündüm de karar verdim' deme dönemleri gerilerde kaldı. Yani bunlar bir bilimsel çalışma, teknik çalışma gerektiren şeyler" dedi ve 9 üniversitenin çalışması ile bu planların ortaya çıktığını anlattı. 3. havalimanı için Silivri ile Çatalca arasındaki bir bölgede öngörüldüğünü ifade eden Topbaş, havalimanı yapma yetkisinin de Ulaştırma Bakanlığı'nda olduğunu hatırlattı.

Kadir Topbaş 3. havalimanı hakkında konuştu

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
Tabii ki lale konusu da önemli ama bu konuya maydonoz olmasinin geregi yok.Ne kadar tarafli ve önyargili oldugunuz buradan belli.Lale aciklamalari daha önce TV ve Gazetelerden yapilmisti.sanirim takip etmediniz. Birakalim vatan-millet icin calisanlari islerine baksinlar,bu iktidardan öncekiler neler yapti-yapmadi vatan-millet icin hatirlayalim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
BU ADAM GENÇLİK YILLARINDA LALELİDE ÇOK TAKILMIŞ O YÜZDEN İSTANBULUN HER YERİNE TANESİ 1.025 DOLAR OLAN LALELERDEN EKEREK KAFAYI LALELERLE BOZMUŞ O PARALARI ÇÖPE ATICAĞINA BOŞ ARAZİLERİ DEĞERLENDİRİN İÇKİCİLERİN MEKANI OLMUŞ DURUMDA ISSIZ YERLER BUNA TEDBİR İSTİYORUZ !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
bu adamı seviyorum, çalışan nadir liderlerden biri

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000