08 Eylül 2013, Pazar 10:02:16

GATWICK'TEKİ REKLAMLAR RUMLARI ÇILDIRTTI

İngiltere’nin Stansted ve Gatwick Havaalanında reklam tabelalarında KKTC’ye uçuşların yapıldığının yer alması Rumları çılgına çevirmeye yetti.
  • Ne oldu peki? Ingiltere ucuslari durdurdumu? Glasgow hava meydaninin cevaben gonderdigi mektubu da gordum, herhalde bir o kadar daha cildirmislardir. "Biz Ercan'a ucak reklami yapmiyoruz. Kuzey Kibrisa tatil reklami yapiyoruz."
  • Geçen yıl Kıbrısa gittiğimde pasaport kontrolünde çok yabancı vardı tur halinde gelmişler ve ispanyol olduklarını söylediler türkiyeyi gezmişler istanbuldanda kıbrısa geçmişler Rumlar tanımasada KKTC yi yabancılar tanıyorlar ..Sıkı can iyidir zor çıkar çıldırsın rumlar.....
  • Özelleşmenin sayesinde artan fiyatlar ve azalan seferlerden dolayı yakında Ercan havalimanı diye bir yerde kalmayacak.
  • Pegasus low cost mus.Kardesim sen Ingiltere'den Ercan'a uctun mu hic?Biritish Airways'le Agustos ayinda 345 ,Easyjet'le 299 pound da Larnaka'dan bilet buldum ama param yabanciya gitmesin diye 675 pounda[sterlin] Pegasus'la ERCAN'A uctum,ama vatanseverligin,milliyetciligin de bir siniri var yani.Adamlar resmen kasap ama cok surmez bu kasaplik artik.Cunku bicak kemige dayandi.Bilmem anlatabildim mi!
  • haber doğru, az önce ingiltere'deki rumları aradım, hepsi de çıldırmıştı.
  • Ucuz etin yahnisi meselesidir bu gardas, Pegasus low cost tur az odersin, ama aktarmali gidersin bagaj hakkin kisitlidir, sahsen ben kenarindan gecmem zaten pas-zed bana yetiyor, ama ucuza ucupta low cost lara laf etmeyin easj jette koltuk numarasi bile vermiyorlar
  • Yukarıda adı gecen havaalanlarında, yıllardır "Ercan" ibaresi kullanılıyor. Nasılsa, bugunlerde Rumların canı cok sıkılıyormus diye, mansetler goruyoruz. Belli ki burada birileri, Ercanı tanıtırmıs gibi kendisine pay cıkarmaya calısıyor. Iyi ki ucaklar Turkiye uzerinden gide biliyor.
  • Sarp Apak'ın da oynadığı O.Çocukları filmi vardı. Niyeyse o filmi hatırladım şimdi. Ne filmdi ..
  • Daha ucuz, daha güvenli ve daha kaliteli derken Ercan Havalimanı'ndan ve Pegasus Havayolları'ndan bahsediliyor. Ben buna katılmayıp tam tersini savunuyorum. Larnaka-Londra uçarsanız eğer ne dediğimi çok daha iyi anlarsınız. Hem de uçuşunuz Ercan'dan olduğu gibi 6 saat sürmez. 3.5 saatte Londra'sınız. Önünüze yemeğiniz de gelir ve 1-2 kilonun da lafını yapmazlar.

Gerek İngiltere’nin Stansted Havaalanında, gerekse de Gatwick Havaalanında bulunan reklam tabelalarında KKTC’ye uçuşların yapıldığının yer alması Rumları çılgına çevirmeye yetti. Kıbrıs Rum Ulaştırma Bakanlığı ile Dışişleri Bakanlığı ortak yaptıkları çalışmada İngiltere’nin Manchester Havaalanından da Ercan Havaalanına uçuşların yapıldığı ortaya çıkınca bu uçuşları durdurmak ve reklamları kaldırtmak için kolları sıvadılar.

Kıbrıs Rum tarafında Baf ve Larnaka havaalanlarını çalıştıran yarı Yunanlı, yarı Kıbrıslı Rum şirket Hermes, Rum tarafından İngiltere’ye gitmek isteyen Kıbrıslı Rumların ve diğer yabancıların, daha ucuz, daha güvenli ve daha kaliteli uçuşların yapıldığı Ercan Havalanından kalkan uçakları tercih etmelerinin kendi çıkarlarına zarar verdiğini düşündüğü için hem Rum Ulaştırma Bakanlığını, hem de Dışişleri Bakanlığını harekete geçirdi.

Kıbrıs Rum halkının Ercan Havaalanından kalkan uçakları tercih etmesinin nedeni fiyatların düşük olması.

Türk şirketlerinin Ercan havaalanından dünyanın dört bir köşesine İstanbul bağlantılı uçuşlar yapması ve uçak bilet fiyatlarının da Rum tarafındaki fiyatların çok altında olması, “iflas eden tüccarın veresiye defterlerini karıştırması”nı hatırlatır şekilde Rumları harekete geçirmiş.

Dün Kıbrıs Rum tarafında faaliyet gösteren ve batmanın eşiğinde bulunan ulusal havayolu Kıbrıs Havayollarının basın sözcüsü Adamos Aspris’in 10 Ağustos tarihinde İngiltere’nin Glasgow havaalanı yöneticilerine gönderdiği mektubun metni yayınlandı Rum basınında.

Rumlar Glasgow’daki yetkililere bir mektup gönderdiler. Mektubun içeriği kısaca şu:

“KKTC diye bir devlet yoktur, Kıbrıs’ın kuzeyi işgal altındadır, Kıbrıs adası tümüyle AB’ye dahildir, Kıbrıs’ta sadece Larnaka ve Baf havaalanları bulunmaktadır ve derhal Ercan Havaalanına yapılan uçuşları durdurun.” (Kıbrıs Postası)

GATWICK'TEKİ REKLAMLAR RUMLARI ÇILDIRTTI

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

Mustafa ~ 10 yıl önce
Ne oldu peki? Ingiltere ucuslari durdurdumu? Glasgow hava meydaninin cevaben gonderdigi mektubu da gordum, herhalde bir o kadar daha cildirmislardir. "Biz Ercan'a ucak reklami yapmiyoruz. Kuzey Kibrisa tatil reklami yapiyoruz."

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bursa 777 ~ 11 yıl önce
Geçen yıl Kıbrısa gittiğimde pasaport kontrolünde çok yabancı vardı tur halinde gelmişler ve ispanyol olduklarını söylediler türkiyeyi gezmişler istanbuldanda kıbrısa geçmişler Rumlar tanımasada KKTC yi yabancılar tanıyorlar ..Sıkı can iyidir zor çıkar çıldırsın rumlar.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yakında ~ 11 yıl önce
Özelleşmenin sayesinde artan fiyatlar ve azalan seferlerden dolayı yakında Ercan havalimanı diye bir yerde kalmayacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Salih Osman ~ 11 yıl önce
Pegasus low cost mus.Kardesim sen Ingiltere'den Ercan'a uctun mu hic?Biritish Airways'le Agustos ayinda 345 ,Easyjet'le 299 pound da Larnaka'dan bilet buldum ama param yabanciya gitmesin diye 675 pounda[sterlin] Pegasus'la ERCAN'A uctum,ama vatanseverligin,milliyetciligin de bir siniri var yani.Adamlar resmen kasap ama cok surmez bu kasaplik artik.Cunku bicak kemige dayandi.Bilmem anlatabildim mi!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
geç kalmışsın ~ 11 yıl önce
bende aynı zaman da uçmuşum Ercan a,ben 149 sterlin e aldım.Ama sen son anda aldın sanırım.Zira ben son baktığımda fiyat 700 paundtu british te.demekki sen geç almışsın.normaldir yani bu fiyat.
kktc ~ 11 yıl önce
haber doğru, az önce ingiltere'deki rumları aradım, hepsi de çıldırmıştı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kibrisliya ~ 11 yıl önce
Ucuz etin yahnisi meselesidir bu gardas, Pegasus low cost tur az odersin, ama aktarmali gidersin bagaj hakkin kisitlidir, sahsen ben kenarindan gecmem zaten pas-zed bana yetiyor, ama ucuza ucupta low cost lara laf etmeyin easj jette koltuk numarasi bile vermiyorlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
gundem ~ 11 yıl önce
Yukarıda adı gecen havaalanlarında, yıllardır "Ercan" ibaresi kullanılıyor. Nasılsa, bugunlerde Rumların canı cok sıkılıyormus diye, mansetler goruyoruz. Belli ki burada birileri, Ercanı tanıtırmıs gibi kendisine pay cıkarmaya calısıyor. Iyi ki ucaklar Turkiye uzerinden gide biliyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Film ~ 11 yıl önce
Sarp Apak'ın da oynadığı O.Çocukları filmi vardı. Niyeyse o filmi hatırladım şimdi. Ne filmdi ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kıbrıslı ~ 11 yıl önce
Daha ucuz, daha güvenli ve daha kaliteli derken Ercan Havalimanı'ndan ve Pegasus Havayolları'ndan bahsediliyor. Ben buna katılmayıp tam tersini savunuyorum. Larnaka-Londra uçarsanız eğer ne dediğimi çok daha iyi anlarsınız. Hem de uçuşunuz Ercan'dan olduğu gibi 6 saat sürmez. 3.5 saatte Londra'sınız. Önünüze yemeğiniz de gelir ve 1-2 kilonun da lafını yapmazlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
LTBQ ~ 11 yıl önce
3.5 SAATE LONDRA NASIL OLUYOR?İSTANBULDAN 4 SAAT ÇEKİYOR.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000