15 Haziran 2009, Pazartesi 21:24:54

FRANSA "KAZAZEDELERE TAZMİNAT ÖDEMEYECEĞİZ"

Fransa Ulaştırma Bakanlığı, Brezilya Devlet Başkanı Luiz Inacio Lula da Silva'nın (Lula), Fransa hükümetinin, Atlas Okyanusu üzerinde düşen Fransız hava yollarına ait uçakta hayatını kaybedenlerin ailelerine tazminat ödeyeceği açıklamasını yalanladı.
  • birincisi ben oraya dogrusunu yazmakla mukellef degilim, Ikincisi, ne sigorta sirketi tanirim nede havayolu sirketi, Ben olaya sizin gibi bakmam, Itibar yonetimi nedir? once bunun cevabini bana ver sonra kriz yonetimi yap, hatta daha startejik biri degilsen , Soz gumusse sukut altindir.
  • Daha Fransa yazamayanlar Air France battı diyor.... Sigorta şirketi batabilir ama havayoluna birşey olmaz.
  • sigortaci bilader, su anda dunya sitandartlarina bak bakalim neler oluyor, Bilincli tuketici sayisi cok hizli bir sekilde artiyor, bu artisla air france in tercih edilme olasiligi cok cok dusecektir,, Itibarini kaybetti air france, halen daha sucunu itiraf etmeyip yok teror saldirisiydi yok karadelikti siyrilmaya calisti, ama sonuca cok yaklasildi ve 24 tane net ariza sinyali veren ucaklari dustu. Sonucta ucak dustu vetercih edilmeyecektir. Dunya havacilik raporlarina bir goz atin orada hersey aci gercek gibi muhurlenmis duruyor.
  • Tazminat ödemek havayolu şirketlerinin değil sigortanın işidir.Bu durumda Air France batacak hayalleri kurmanız yersiz.
  • yess be abicim, bende bunu bekliyordum... Bu sozu soylemek iflas etmekle esdeger bir sozdur. Tum Dunyaya hayirli ugurlu olsun Air france iflas etmistir, goruceksiniz onumuzdeki yil dunyada en cok zarar eden sirket durumunda olacak. Veeeee 2013 yilina varamadan BEYAZ BAYRAGI dikecek...
  • bu tazminati ödememe gibi kisa vadeli bir düsünce ile hareket ederse airfrance, batisin basladigi gün gelmis demektir. havacilik camiasina hayirli olsun.
  • sarkozy tazminatların takipçisi olacağız demiş, biz ödeyeceğiz dememiş

Fransa Ulaştırma Bakanlığı sözcüsü, hükümetin uçak kurbanlarının ailelerine tazminat ödeyeceği iddiasını yalanlayarak, bu konunun Fransa Hava Yollarının sigorta poliçesiyle ilgili bir konu olduğunu söyledi.

İsveçre'nin Cenevre kentinde bulunan Lula, Fransa Cumhurbaşkanı Nicholas Sarkozy'nin kendisine "uçak kazasında ölenlerin tamamının ailelerine tazminat ödeme sorumluluğunu üstlendiklerini" söylediğini belirtmişti.

Lula, tazminatın uçaktaki Brezilyalı, Fransız ve diğer ülkelerden tüm yolcuları kapsadığını ifade etti. Brezilya sahillerinin 1200 kilometre kadar açığında düşen uçakta 12 kişilik mürettebat dahil, toplam 228 kişi bulunuyordu.

Lula'nın açıklamasıyla ilgili olarak Fransa Cumhurbaşkanlığı ya da Fransa'nın Cenevre kentindeki temsilciliğinden bir açıklama yapılmadı.

FRANSA "KAZAZEDELERE TAZMİNAT ÖDEMEYECEĞİZ"

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Misafir ~ 15 yıl önce
birincisi ben oraya dogrusunu yazmakla mukellef degilim, Ikincisi, ne sigorta sirketi tanirim nede havayolu sirketi, Ben olaya sizin gibi bakmam, Itibar yonetimi nedir? once bunun cevabini bana ver sonra kriz yonetimi yap, hatta daha startejik biri degilsen , Soz gumusse sukut altindir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Daha Fransa yazamayanlar Air France battı diyor.... Sigorta şirketi batabilir ama havayoluna birşey olmaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
sigortaci bilader, su anda dunya sitandartlarina bak bakalim neler oluyor, Bilincli tuketici sayisi cok hizli bir sekilde artiyor, bu artisla air france in tercih edilme olasiligi cok cok dusecektir,, Itibarini kaybetti air france, halen daha sucunu itiraf etmeyip yok teror saldirisiydi yok karadelikti siyrilmaya calisti, ama sonuca cok yaklasildi ve 24 tane net ariza sinyali veren ucaklari dustu. Sonucta ucak dustu vetercih edilmeyecektir. Dunya havacilik raporlarina bir goz atin orada hersey aci gercek gibi muhurlenmis duruyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Tazminat ödemek havayolu şirketlerinin değil sigortanın işidir.Bu durumda Air France batacak hayalleri kurmanız yersiz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
yess be abicim, bende bunu bekliyordum... Bu sozu soylemek iflas etmekle esdeger bir sozdur. Tum Dunyaya hayirli ugurlu olsun Air france iflas etmistir, goruceksiniz onumuzdeki yil dunyada en cok zarar eden sirket durumunda olacak. Veeeee 2013 yilina varamadan BEYAZ BAYRAGI dikecek...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
bu tazminati ödememe gibi kisa vadeli bir düsünce ile hareket ederse airfrance, batisin basladigi gün gelmis demektir. havacilik camiasina hayirli olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
sarkozy tazminatların takipçisi olacağız demiş, biz ödeyeceğiz dememiş

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000