07 Şubat 2014, Cuma 08:07:32

DOSYA CUMHURBAŞKANI'NA SUNULDU

Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Üyesi ve TOBB Delegesi Cengiz Ülgen, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’e İtalya dönüşü Çıldır Havaalanı ile ilgili dosyayı sundu.
  • çiğliye de havalimanı isteriz
  • Aydin Büyüksehir oldu! Aydin Spor sampiyon olacak! Aydina düzenli seferler baslayacak!
  • KESINLIKLE AÇILMASI GEREKMEKTEDIR EN AZINDA 60-70 KİŞİLİK UÇAKLAR BİLE İNSE POTANSİYELİ ŞİRKETLER GÖRECEKTİR. NÜFÜSÜ 1 MİLYON OLAN ŞEHİRDE HAVALIMANI OLMAMASI NE TUHAF... HİÇ KİMSE İZMİR ÇOK YAKIN DEMESİN.. ÇÜNKÜ İZMİRDEKİ HAVALIMANI ULAŞMAK BİLE 2-3 SAATİ BULABİLİYOR.

Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Üyesi ve TOBB Delegesi Cengiz Ülgen, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’e İtalya dönüşü Çıldır Havaalanı ile ilgili dosyayı sundu.

Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Üyesi ve TOBB Delegesi Cengiz Ülgen, 28 - 31 Ocak 2014 TOBB/DEİK tarafından organize edilen ve Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün katılımıyla gerçekleşen Türkiye- İtalya İş forumuna katıldı. Resmi ziyaret esnasında Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile ikili görüşme imkanı bulan Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Ülgen; 1955 yılından bu yana atıl durumda bulunan Çıldır Havaalanı’ndan tekrar uçuşların başlaması taleplerini arz ederek, 2011 yılından itibaren Çıldır Havaalanı’nın tekrar uçuşlara açılması yönünde atılan adımları içeren dosya sundu.

Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Ülgen , Türkiye- İtalya İş Formu sonrasında yaptığı açıklamada “2011 yılından bu yana Başbakanımız SayınRecep Tayyip Erdoğan, Ulaştırma Bakanlığı ve Milletvekillerimiz nezdinde yapılan görüşmelerde dile getirilen Aydın’ın yarım asırlık hayali Çıldır Havaalanı’nın tekrar uçuşlara açılması yönündeki taleplerini bu kez de, Cumhurbaşkanı Sayın Abdullah Gül’e ilettik. Bugün potansiyeli ilimizden düşük pek çok ilden bile uçak kalkıyorsa, 01 Nisan 2014 tarihinden itibaren büyükşehir olacak olan 1 milyonu geçen nüfusumuzla ilimizde havaalanı şarttır. Çıldır havaalanı İlimizin gelişmesi tarım ve turizm potansiyelimizin artmasına imkan sağlayacak, ekonomimiz canlanacaktır. Cumhurbaşkanımız Sayın Abdullah Gül’e şu anda devletten beklediğimiz en öncelikli talebin Çıldır havaalanının aktif hale getirilmesi olduğunu ifade ettik” diye konuştu.

DOSYA CUMHURBAŞKANI'NA SUNULDU

Yorumlar

karşıyakalı ~ 10 yıl önce
çiğliye de havalimanı isteriz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aydinspor1923 ~ 10 yıl önce
Aydin Büyüksehir oldu! Aydin Spor sampiyon olacak! Aydina düzenli seferler baslayacak!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
YOK ~ 10 yıl önce
KESINLIKLE AÇILMASI GEREKMEKTEDIR EN AZINDA 60-70 KİŞİLİK UÇAKLAR BİLE İNSE POTANSİYELİ ŞİRKETLER GÖRECEKTİR. NÜFÜSÜ 1 MİLYON OLAN ŞEHİRDE HAVALIMANI OLMAMASI NE TUHAF... HİÇ KİMSE İZMİR ÇOK YAKIN DEMESİN.. ÇÜNKÜ İZMİRDEKİ HAVALIMANI ULAŞMAK BİLE 2-3 SAATİ BULABİLİYOR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000