10 Eylül 2011, Cumartesi 09:05:03

"ARAŞTIRMA SÜRÜYOR, KAPATILMA OLABİLİR"

Düşen uçağın sahibi olduğu havayolu şirketinin kapatılması isteniyor...
  • YA SAYIN KARDESİM. SU RUS PİLOTLARI BİR GÜNDE BİR SEFERDE ANLAYIP "SAY AGAIN" DEMESİN. CİNNET GECİRECEM YAHU. BUNLARIN ICAO LEVEL I KAC OLAKİ? BİZİM SHGM LUGU SAFA YAPIYOR MU ONLARA?
Rusya’nın Yaroslavl şehri yakınlarında Lokomotif Hokey Takımı’nı taşıyan Yak-42 uçağının 3 gün önce düşmesi ve 43 kişinin bu kazada yaşamını yitirmesinin ardından bu uçağın sahibi olan havayolu şirketi Yak-Servis’in lisansının elinden alınarak kapatılması gündeme taşındı.
 
Konu ile ilgili olarak Ulaştırma Bakanlığı tarafından bir açıklama yapılırken, şu anda kaza ile ilgili inceleme, araştırma ve soruşturmanın devam ettiği, elde edilecek sonuçlara göre uçağın sahibi olduğu havayolu şirketi ile ilgili kapatılma kararının alınabileceği belirtildi.
 
Öte yandan, Rusya’da  son 3 ayda 2 farklı yolcu uçağı kazası yaşandı. 7 Eylül’de düşen Yak-42 uçağı dışında haziran ayı sonunda da Petrozavodsk şehri yakınlarında Tu-134 tipi uçak düşmüş ve bu kazada 47 kişi yaşamını yitirmişti.

(gazetem.ru)
"ARAŞTIRMA SÜRÜYOR, KAPATILMA OLABİLİR"

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
YA SAYIN KARDESİM. SU RUS PİLOTLARI BİR GÜNDE BİR SEFERDE ANLAYIP "SAY AGAIN" DEMESİN. CİNNET GECİRECEM YAHU. BUNLARIN ICAO LEVEL I KAC OLAKİ? BİZİM SHGM LUGU SAFA YAPIYOR MU ONLARA?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000