12 Mart 2015, Perşembe 08:09:47

ANTALYA'DA 3. HAVALİMANI HEYECANI

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü Havaalanları Daire Başkanı Ümit Özdemir, Antalya'nın batısında yapılması planlanan havaalanı için, ziyaretleri kapsamında Kumluca'ya geldi
  • Bencede cok gereksiz antalya havaalani zaten yeterli gibi yaz aylarinda tatile gittigimde bile meydan bombos 3.havaalanini yapacaklarina mevcut havaalanini gelistirsin, buyutsun, guzellestirsin o parayla cari acigi kapatsinlar
  • Her zaman olduğu gibi bu havalimanına da karşı çıkarlar Antalya kendi başına yıllık 20 milyondan fazla turist çekiyor yapılsın 3.havalimani.bakiyorum herkes Hayır hayır işinize gidin sizin hayatınızda karşınıza hep Hayır çıkışında hüsrana uğrayin
  • mevcut havalimanı çalışanlarını sağlam kadrolaşması konusundada bi çaba göstereceklermi acaba..7 ay çalışıp 5 ay işsiz kalan onca insanın durumu ne olacak ?
  • Anlamıyorum. Bu kadar mantıksız bir fikri hangi zekalar ortaya atıyor. Zaten 2 havalimanı var birini büyütün. Burnunuzun dibinde ISPARTA Havalimanı var müsait raylı sistemle bağlayın şehre ve orayı büyütün istediğiniz kadar kapasite olsun. AYT gibi bir şehri daha fazla boğmayın. Miletin parasını da carcur etmeyin ÖBÜR TARAFTA HEABINI VEREMEZSİNİZ. Eee Devletin Kurumlarına işin uzmanlarını değil de başkalarını memur diye alıp Sivil Havacılık Mezunlarını kullanmazsanız böyle olur işte. Bizim tarlada müsait köyde oraya da yapalım bir havalimanı..
  • Kumlucanın doğal güzelliklerine yazık olacak Kumluca yetmez Kemere denize de yapılmalı
  • Birçok şey yazıyordum ama sildim,neyse bişey demiyorum,bu millet her ile 3 değil 13 havalimanını hak ediyor.anlayana.
  • Bu bolgedeki potansiyel icin Dalaman havalimani ,Antalya havalimani yetmiyormu ? memleketin parasina ve yesiline yazik degilmi ? Allah akil fikir versin. Yine rantcilar acilsin diye alkis tutuyor
  • Meis adasındaki havaalanı kullanılamaz mı? Batum gibi yurtdışında olmasına rağmen, bir anlaşmayla oradan Kaş'a geçilebilir. Dolayısıyla verimli arazilere inşaat yapılmamış olur, kaynak israfı da olmaz..
  • bence her ilde minimum 5 havalimanı olmalı..

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü Havaalanları Daire Başkanı Ümit Özdemir, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Bölge Müdürü İlker Çelik, Antalya Büyükşehir Belediyesi İmar Daire Başkanı Hüsamettin Elmas, Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya'yı makamında ziyaret etti.

Ziyarette Ümit Özdemir, Antalya'nın batısına yapılması planlanan havaalanı konusunda Kumluca, Finike, Demre ve Kaş arasında incelemelerde bulunduklarını, fiziki ve teknik açıdan en uygun bölgeyi tespit etmeye çalıştıklarını söyledi.

Havaalanının bölgenin ekonomik açıdan kalkınmasına büyük katkı sağlayacağını ifade eden Özdemir, havaalanını bir an önce yapılması için gayret gösterdiklerini belirtti.

Başkan Çetinkaya da havaalanının sadece dört ilçe değil, diğer ilçelere de fayda sağlayacağını, Antalya Havalimanı'nın yükünü hafifleteceğini kaydetti. Bölgeye yapılacak havaalanı çalışmalarıyla heyecanlandıklarını ifade eden Çetinkaya, şöyle konuştu:
"Havaalanının en uygun yere en kısa sürede yapılmasını sabırsızlıkla beliyoruz. Bu konu teknik bir konu. Konunun uzmanları en doğru kararı verecektir. Ben ilgili bakanlığımızın bu konudaki üst düzey yetkilisi olarak daire başkanımızın bölgemizde inceleme yapıyor olmasının bakanlığımızın, hükümetimizin konuya verdiği önemin göstergesi olarak görüyorum. İnşallah bölgemize hayırlı olmasını diliyor, en kısa zamanda yapılmasını temenni ediyorum."

ANTALYA'DA 3. HAVALİMANI HEYECANI

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Bencede cok gereksiz antalya havaalani zaten yeterli gibi yaz aylarinda tatile gittigimde bile meydan bombos 3.havaalanini yapacaklarina mevcut havaalanini gelistirsin, buyutsun, guzellestirsin o parayla cari acigi kapatsinlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Her zaman olduğu gibi bu havalimanına da karşı çıkarlar Antalya kendi başına yıllık 20 milyondan fazla turist çekiyor yapılsın 3.havalimani.bakiyorum herkes Hayır hayır işinize gidin sizin hayatınızda karşınıza hep Hayır çıkışında hüsrana uğrayin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
mevcut havalimanı çalışanlarını sağlam kadrolaşması konusundada bi çaba göstereceklermi acaba..7 ay çalışıp 5 ay işsiz kalan onca insanın durumu ne olacak ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Devletimin Aklı ~ 9 yıl önce
Anlamıyorum. Bu kadar mantıksız bir fikri hangi zekalar ortaya atıyor. Zaten 2 havalimanı var birini büyütün. Burnunuzun dibinde ISPARTA Havalimanı var müsait raylı sistemle bağlayın şehre ve orayı büyütün istediğiniz kadar kapasite olsun. AYT gibi bir şehri daha fazla boğmayın. Miletin parasını da carcur etmeyin ÖBÜR TARAFTA HEABINI VEREMEZSİNİZ. Eee Devletin Kurumlarına işin uzmanlarını değil de başkalarını memur diye alıp Sivil Havacılık Mezunlarını kullanmazsanız böyle olur işte. Bizim tarlada müsait köyde oraya da yapalım bir havalimanı..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
fireman ~ 9 yıl önce
Kumlucanın doğal güzelliklerine yazık olacak Kumluca yetmez Kemere denize de yapılmalı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Birçok şey yazıyordum ama sildim,neyse bişey demiyorum,bu millet her ile 3 değil 13 havalimanını hak ediyor.anlayana.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Andro ~ 9 yıl önce
Bu bolgedeki potansiyel icin Dalaman havalimani ,Antalya havalimani yetmiyormu ? memleketin parasina ve yesiline yazik degilmi ? Allah akil fikir versin. Yine rantcilar acilsin diye alkis tutuyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Meis adasındaki havaalanı kullanılamaz mı? Batum gibi yurtdışında olmasına rağmen, bir anlaşmayla oradan Kaş'a geçilebilir. Dolayısıyla verimli arazilere inşaat yapılmamış olur, kaynak israfı da olmaz..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
OK ~ 9 yıl önce
Meis'in dagindaki havalimanina in, dag'dan asagi otobusle gel, motor ile 45 dk. karsiya gec. Uzun hikaye, zaten Meis boyle bir yolcu kalabaligini kaldiramaz, ayrica eminim boyle kuru kalabaligi istemez. Buralari mahvettik, hic olmazsa Meis'i rezil etmeyelim.
İlginc ~ 9 yıl önce
Zihni sinir projen için teşekkürler...
güzel haber ~ 9 yıl önce
bence her ilde minimum 5 havalimanı olmalı..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KAİLE ALINAN ~ 9 yıl önce
aklın sıra dalga geçmişsin. senin ki saçmalığı daniskiyeyi umiyeden ibarettir.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000