29 Mart 2011, Salı 10:36:36

AFGANİSTAN İLE ANLAŞMA İMZALANDI

Afganistan ile Hava Ulaştırma Anlaşması…
  • duyan her kesi çok mutlu edecek ve sevindirici bir anlaşma olmuş allahtan hayırlı olmasını temenni ediyoruz çünkü güvenlik açısından çok önemli...
  • duyan herkesi mutlu edecek bir anlaşma ! hayırlı ugurlu olsun .
  • pegasus ilk başlayan şirket olcak
  • Mezar-i Şerife Giderse Çok Harika olacak Çünkü Türk PRT Şibirganda Yeni kuruldu.Öğrencilerin çoğu kuzey taraftan gelmiştir.
Türkiye ve Afganistan arasındaki tarifeli seferlerle ilgili hukuki alt yapıyı günün şartlarına uygun hale getirmek üzere yeni bir Hava Ulaştırma Anlaşması imzalandı.

Ulaştırma Bakanlığı Müsteşar Vekili Sayın Talat Aydın ve Afganistan Ulaştırma Bakan Vekili Daoud Ali Najeafi tarafından imzalanan anlaşma ile uçuş noktaları ve sefer sayıları konusunda anlaşma sağlandı.

İmzalanan anlaşma ile, çoklu tayin ilkesi benimsenerek her iki ülkenin de birden fazla havayolu işletmesinin tarifeli sefer yapabilmelerine imkan tanındı.

Söz konusu anlaşma çerçevesinde iki ülke tarafından tayin edilen havayolu işletmeleri, belirlenmiş olan 7’şer noktaya haftada 28 frekans yolcu ve sınırsız kargo seferi yapabilecek.

Türk taşıyıcılar için; Afganistan’da uçuş gerçekleştirilecek noktalar; Kabil, Kandahar, Mezar-ı Şerif, Herat ve ileride belirlenecek 3 nokta olarak belirlendi.

İki ülke arasında ayrıca havacılık alanında teknik işbirliği yapılmasına olanak veren bir Mutabakat Zaptı da imzalandı.
AFGANİSTAN İLE ANLAŞMA İMZALANDI

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
duyan her kesi çok mutlu edecek ve sevindirici bir anlaşma olmuş allahtan hayırlı olmasını temenni ediyoruz çünkü güvenlik açısından çok önemli...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
duyan herkesi mutlu edecek bir anlaşma ! hayırlı ugurlu olsun .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
pegasus ilk başlayan şirket olcak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Mezar-i Şerife Giderse Çok Harika olacak Çünkü Türk PRT Şibirganda Yeni kuruldu.Öğrencilerin çoğu kuzey taraftan gelmiştir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000