18 Eylül 2013, Çarşamba 10:20:57

TÜRK YILDIZLARI VE SOLOTÜRK GELİYOR

Türkiye’de ilk kez düzenlenecek havacılık eğitim fuarında, dünya çapında yaptıkları gösterilerle göğsümüzü kabartan Solotürk ve Türk Yıldızları pilotları, ziyaretçilerle buluşacak.
  • iyi de hangi şehirde yapılacağını da yazsanız çok mu yük olurdu acaba?
  • Airexden daha iyi olacaga benziyor gidip gorecegiz bakalim
  • solo türkü beğenmiyorum
  • yeter beklemekten yoruldum gelsin şu fuar :))

Türkiye’nin ilk havacılık eğitim fuarı olan IFTE 2013 için geri sayım başladı. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım’ın da katılması beklenen fuarda, havacılıkta eğitim fırsatlarını yakalama fırsatı bulacak olan ziyaretçiler, birbirinden ilginç etkinlikleri de görme şansı bulacak.

Fuarın en büyük sürprizlerinden biri de Solotürk ve Türk Yıldızları filosunda görevli pilotlar olacak. Dünyanın bir çok ülkesinde yaptıkları gösterilerle milyonları kendilerine hayran bırakan Solotürk ve Türk Yıldızları pilotları, fuarın ilk ve ikinci günü yapacakları söyleşiyle katılımcılara yaptıkları işle ilgili bilgi verecek. Aynı zamanda katılımcılar, Solotürk ve Türk Yıldızları pilotlarına merak edilenleri sorma fırsatı yakalayacak. Fuarın ilk günü 27 Eylül Cuma Solotürk katılımcılarla buluşacak, ikinci gün ise Türk Yıldızları salondaki yerini alacak.

Türkiye’de ilk kez düzenlenecek fuara katılanlar, renkli konuklar ve birbirinden ilginç söyleşileri izleme, sürpriz hediyeler kazanma şansı yakalamalarının yanı sıra sadece Türkiye’de değil,  Avrupa ve Amerika'daki havacılık okullarıyla da tanışma imkanı bulacak, en uygun eğitim fırsatı olma şansı yakalayacak.

Şu ana kadar 5 binin üzerinde online davetiyenin alındığı fuar 27-28 Eylül tarihleri arasında İstanbul WOW Otel’de düzenlenecek.

TÜRK YILDIZLARI VE SOLOTÜRK GELİYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Bambus ~ 11 yıl önce
iyi de hangi şehirde yapılacağını da yazsanız çok mu yük olurdu acaba?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 11 yıl önce
Airexden daha iyi olacaga benziyor gidip gorecegiz bakalim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
izleyici ~ 11 yıl önce
solo türkü beğenmiyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
diğer izleyici ~ 11 yıl önce
O da seni beğenmiyor zaten
kurtcuk ~ 11 yıl önce
Çok ta tınnn, yani... Sen gavurunkini seversin di mi? papucumun delikanlısı.
hadi artıkk ~ 11 yıl önce
yeter beklemekten yoruldum gelsin şu fuar :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000