24 Ekim 2013, Perşembe 10:48:27

TÜRK YILDIZLARI TARİHİNDE BİR İLK YAŞANACAK

Türk Hava Kuvvetleri Akrobasi Timi 'Türk Yıldızları' ilk bir 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda Ankara dışında gösteri yapacak.
  • gelseler de izlesek hemen!! Tek kelimeyle mükemmelsiniz izlerken insan ürperiyor
  • Hava durumu müsait olmadığı için olabilirmi?
  • cumhuriyet bayramı kutlamaları artık -neredeyse- sadece izmir, antalya, muğla gibi şehirlerde gönülden katılımcı bulduğu için, yıldızlarımızda oralara gidiyorlar tabii. ankara da gökçekle, istanbulda topbaşla, avni mutluyla falan mı sevineceklerdi?
  • Allah sizlere güç kuvvet versin, belki 100 kere seyretmişimdir, hâlâ her seyredişimde ağlıyorum. Gösteriyi sunan komutana da ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Yüreğine sağlık.

Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında, Türk Hava Kuvvetleri Akrobasi Timi 'Türk Yıldızları' tarafından 29 Ekim'de Antalya'da gerçekleştirilecek gösteri için valilikte bir koordinasyon toplantısı düzenlendi.

Vali Yardımcısı Ali Nazım Balcıoğlu başkanlığında yapılan toplantıya Türk Yıldızları Filo Komutanı Hava Pilot Yarbay Zeki Koltukoğlu, pilotlar Binbaşı Bülent Savaş, Yüzbaşı M. Kemal Koyunluoğlu ve Üsteğmen Hasan Kocabaş ile kamu kurum ve kuruluşlarından temsilciler katıldı. Vali Yardımcısı Ali Nazım Balcıoğlu, Türk Yıldızları'nın daha önce 2006 ve 2012 yıllarında Antalya'da gösteri yaptığını hatırlatarak, halkın rahatlıkla izleyebileceği bir gösterinin ilk kez gerçekleştirileceğini ifade etti. Türk Yıldızları'nı Antalya'da izlemekten büyük mutluluk duyacaklarını ifade eden Balcıoğlu, "29 Ekim günü Türk Yıldızları'nın gösterisine şahit olmak her anlamda güzel bir aktivite olacaktır" dedi. Türk Yıldızları Filo Komutanı Yarbay Zeki Koltukoğlu da Türk Yıldızları olarak Antalya'da olmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirterek, "Türkiye'nin nadide turizm merkezlerinden birinde uçmak için çok gönüllü olduk. Hava durumunun da güzelliği bizi ayrıca motive ediyor" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Türk Yıldızları Basın ve Halkla İlişkiler Subayı Binbaşı Bülent Savaş, 21'inci yılını kutlayan ve bir dünya markası haline gelmiş Türk Yıldızları'nın bu yıl ilk kez bir Cumhuriyet Bayramı'nda Ankara dışında gösteri yapacağını dile getirdi. Türkiye Cumhuriyeti'nin havacılık anlamında gökyüzündeki Milli Takımı olan Türk Yıldızları'nın Antalya'da olmasının önemine dikkati çeken Binbaşı Savaş, "29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı Antalya'da yüzbinlerle tek yürek kutlamaya geliyoruz" şeklinde konuştu.

Gösterinin 29 Ekim 2013 Salı günü saat 16:15-17:00 arasında gerçekleştirilmesine karar verildiği toplantıda, seyirci izleme noktası olarak Minicity karşısı 12-13 numaralı plajlar belirlendi.

Türk Yıldızları gösteri öncesinde 27-28 Ekim tarihlerinde keşif ve prova uçuşu yapacak. 

TÜRK YILDIZLARI TARİHİNDE BİR İLK YAŞANACAK

Yorumlar

iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
gelseler de izlesek hemen!! Tek kelimeyle mükemmelsiniz izlerken insan ürperiyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Haliyle'ye... ~ 10 yıl önce
Hava durumu müsait olmadığı için olabilirmi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
haliyle ~ 10 yıl önce
cumhuriyet bayramı kutlamaları artık -neredeyse- sadece izmir, antalya, muğla gibi şehirlerde gönülden katılımcı bulduğu için, yıldızlarımızda oralara gidiyorlar tabii. ankara da gökçekle, istanbulda topbaşla, avni mutluyla falan mı sevineceklerdi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Büyüksünüz ~ 10 yıl önce
Allah sizlere güç kuvvet versin, belki 100 kere seyretmişimdir, hâlâ her seyredişimde ağlıyorum. Gösteriyi sunan komutana da ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Yüreğine sağlık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000