20 Haziran 2009, Cumartesi 16:25:29

Türk Yıldızları nefes kesti!

Hollanda’da her yıl düzenlenen ve 150.000`den fazla ziyaretçi çeken Askeri Havacılık Günleri’nde Türk Yıldızları’nın gösterisi nefes kesti.
  • Negatif yorumları ibretle okuyun.
  • Türk Yıldızlarına Süpersonik uçaklarla gösteri yapan timler içinde en iyisidir diyebiliriz. Kıyas yaparken eşidi timlerle kıyas yapılmalı. Sizin seyrettiğiniz gösteri uçakları pervaneli, düşük süratli, sadece gösteri için imal edilmiş, dar alanda manevralar yapabilen uçaklardır. YAni 60 Knotta uçan uçaklardır. Türk Yıldızları ise 600 Knotta gösteriyapıyorlar. Yani Gokard arabası ile F-1'i kıyaslıyor bir havanız var. İşin uzmanı olanlar, kol uçuşunun, zamanlamanın, uyumun, zorluğun farkında oldukları için Türk Yıldızlarının mahiretlerini takdir ediyorlar. ABD, Hollanda da süpersonik uçakla gösteri yapıyorlar. İkisini bir arada izleyin. Farkı anlayacaksınız.
  • ya biz neden bahsediyoruz sen neden bahsediyorsun...konuyu anlamadınmı yoksa anlamamazlıktanmı geliyorsun
  • Onu bunu, efendim "hic ozelligi yok, hep ayni seyler bunlar" demeyi lutfen birakiniz. Boyle diyen arkadaslar sanirim Turk Yildizlarinin ne kadar zor bir is yaptiklarinin farkinda degiller. Netice itibariyle, Turk Yildizlari bizleri yurtdisinda gururla temsil etmektedir. Iyi ucuslar, iyi inisler.
  • sizi tebrik ediyorum...analiziniz süperdi...yazdıklarınız çok dogru...olması gerekende bu zaten....keşke herke sizin gibi düşünebilsede ülkemizi daha iyi seviyelerde görebilsek...maalesef rantçılık her zaman var...adamcılık her zaman var..AB hayaline devam
  • söylediklerin hayatında hiç hava gösterisi seyretmiyen insanlar için geçerli olabilir...ben yurtdışında onlarcasını seyrettim bu yüzden yemezler...seninki koyunun olmadıgı yerde kuzuya abdurrrahman çelebi derler ya işte onun gibi birşey....hep aynı hareketler sıktı anlıyabildinmi...sende biraz dışa açılda gör bakalım ne gösterilervar
  • İçi boş eşkenar bu seneye ait bir değişiklik galiba, güzel gözüküyor. Hava da biraz parçalı bulutlu. Şimdi Hollanda da olmak vardı.... Başarılarının devamını ve emniyet diliyorum.
  • iki önemli nokta, bırakın savaş pilotları savas pilotlugu yapsın,sivil havacılıkta ucmaları engellensin, THY'nin bir çok kazasında askeri kökenli pilotların yaptıkları ciddi hatalar söz konusu. sivil havacılık sivillerin işi olmalı. ikincisi ise, askerlik askerlerin işi olmalı. zorunlu askerlik gibi deli saçması anti demokratik bi uygulamayı Türk gençliginin önünden kaldırın, ya da yüreğiniz yetiyorsa kadınlara da zorunlu askerlik şartı getirin. Adaletsizlik yaratmayın. Aksi taktirde beyin göçünün önüne geçemiyeceksiniz, askerlik yüzünden bu ülke yetişmş beyinlerini kaybediyor.
  • bi thk pilotunun gelebileceği en üst ve en iyi noktadır türk yıldızları...ordaki 8 akrotim pilotu thk'nın ve türkiye'nin gururu ve göz bebeğidir...
  • hey bre aslanlar be

Hollanda’da düzenlenen ve 2 gün süren Askeri Havacılık Günleri’ne katılan Türk Yıldızları akrobasi timi dün yaptıkları gösteriyle Hollanda’da izleyicilerin nefeslerini kesti.

Hollanda’da Volkel Askeri Hava Meydanı’ndaki Askeri Havacılık Günleri’ne katılmak için Konya’dan havalanan Türk Yıldızları ekibi 8 adet NF-5 tipi gösteri uçağı yanı sıra ekipman ve personel taşıması için kullanılan ve Türk Yıldızları renklerinde boyanmış askeri C-160 Transall nakliye uçağı eşlik etti.

İzleyicilerinden büyük alkış alan Türk Yıldızları ekibinin bugün de hava şartlarının uygun olması halinde bir gösteri daha yapması planlanıyor.

İşte AirportHaber farkıyla nefes kesen o gösterinin görüntüleri:

Türk Yıldızları

Türk Yıldızları

Türk Yıldızları

Türk Yıldızları

Türk Yıldızları

©AirportHaber.com

Türk Yıldızları nefes kesti!

Yorumlar Tüm Yorumlar (22)

Misafir ~ 15 yıl önce
Negatif yorumları ibretle okuyun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Türk Yıldızlarına Süpersonik uçaklarla gösteri yapan timler içinde en iyisidir diyebiliriz. Kıyas yaparken eşidi timlerle kıyas yapılmalı. Sizin seyrettiğiniz gösteri uçakları pervaneli, düşük süratli, sadece gösteri için imal edilmiş, dar alanda manevralar yapabilen uçaklardır. YAni 60 Knotta uçan uçaklardır. Türk Yıldızları ise 600 Knotta gösteriyapıyorlar. Yani Gokard arabası ile F-1'i kıyaslıyor bir havanız var. İşin uzmanı olanlar, kol uçuşunun, zamanlamanın, uyumun, zorluğun farkında oldukları için Türk Yıldızlarının mahiretlerini takdir ediyorlar. ABD, Hollanda da süpersonik uçakla gösteri yapıyorlar. İkisini bir arada izleyin. Farkı anlayacaksınız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
ya biz neden bahsediyoruz sen neden bahsediyorsun...konuyu anlamadınmı yoksa anlamamazlıktanmı geliyorsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Onu bunu, efendim "hic ozelligi yok, hep ayni seyler bunlar" demeyi lutfen birakiniz. Boyle diyen arkadaslar sanirim Turk Yildizlarinin ne kadar zor bir is yaptiklarinin farkinda degiller. Netice itibariyle, Turk Yildizlari bizleri yurtdisinda gururla temsil etmektedir. Iyi ucuslar, iyi inisler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
sizi tebrik ediyorum...analiziniz süperdi...yazdıklarınız çok dogru...olması gerekende bu zaten....keşke herke sizin gibi düşünebilsede ülkemizi daha iyi seviyelerde görebilsek...maalesef rantçılık her zaman var...adamcılık her zaman var..AB hayaline devam

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
söylediklerin hayatında hiç hava gösterisi seyretmiyen insanlar için geçerli olabilir...ben yurtdışında onlarcasını seyrettim bu yüzden yemezler...seninki koyunun olmadıgı yerde kuzuya abdurrrahman çelebi derler ya işte onun gibi birşey....hep aynı hareketler sıktı anlıyabildinmi...sende biraz dışa açılda gör bakalım ne gösterilervar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
İçi boş eşkenar bu seneye ait bir değişiklik galiba, güzel gözüküyor. Hava da biraz parçalı bulutlu. Şimdi Hollanda da olmak vardı.... Başarılarının devamını ve emniyet diliyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
iki önemli nokta, bırakın savaş pilotları savas pilotlugu yapsın,sivil havacılıkta ucmaları engellensin, THY'nin bir çok kazasında askeri kökenli pilotların yaptıkları ciddi hatalar söz konusu. sivil havacılık sivillerin işi olmalı. ikincisi ise, askerlik askerlerin işi olmalı. zorunlu askerlik gibi deli saçması anti demokratik bi uygulamayı Türk gençliginin önünden kaldırın, ya da yüreğiniz yetiyorsa kadınlara da zorunlu askerlik şartı getirin. Adaletsizlik yaratmayın. Aksi taktirde beyin göçünün önüne geçemiyeceksiniz, askerlik yüzünden bu ülke yetişmş beyinlerini kaybediyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
bi thk pilotunun gelebileceği en üst ve en iyi noktadır türk yıldızları...ordaki 8 akrotim pilotu thk'nın ve türkiye'nin gururu ve göz bebeğidir...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
hey bre aslanlar be

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000