20 Mayıs 2008, Salı 07:38:21

Türk Yıldızları büyülüyor

Türk Hava Kuvvetleri'nin akrobasi timi Türk Yıldızları, Samsun semalarında gerçekleştirdiği gösteriyle nefesleri kesti.
  • Sevgili ATATÜRK'ümüz eminim ki;hala memleket aşkı ile izlemektedir yaşananları...Bıraktıgı GENÇLİK,daha da canla başla koruyacak LAİK CUMHURİYET imizi...SAYGI ile anıyoruz daima...

Türk Yıldızları, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında Samsun'da bir gösteri yaptı. Türk Yıldızları, sergiledikleri birbirinden güzel akrobatik hareketlerle uzun süre alkışlandı. Konya 3. Ana Jet Üs Komutanlığı bünyesindeki Türk Yıldızları Akrotim Filosu'nun süpersonik 8 jet uçağıyla yaptığı gösteri ilgiyle izlendi. Timin Samsun semalarda çizdiği kalp, seyircilerden büyük alkış aldı. Türk Yıldızları, 'alçak paket' gösteri uçuşunda 5, 'yüksek paket' uçuşunda da 8 akrobasi hareketini başarıyla gerçekleştirdi.

Dünyada, sesten hızlı jet uçaklarıyla akrobasi gösterisi yapan 3 timden biri olan Türk Yıldızları, 8'den 12'ye kadar uçakla aynı anda gösteri yapan tek tim olma özelliğine de sahip.

Gösterileri, Samsun Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mehmet Ali Yıldırım, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, askeri ve mülki erkan ile binlerce kişi izledi.

Türk Yıldızları büyülüyor

Yorumlar

bulut ~ 16 yıl önce
Sevgili ATATÜRK'ümüz eminim ki;hala memleket aşkı ile izlemektedir yaşananları...Bıraktıgı GENÇLİK,daha da canla başla koruyacak LAİK CUMHURİYET imizi...SAYGI ile anıyoruz daima...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000