27 Ekim 2013, Pazar 07:07:11

TÜRK YILDIZLARI ANTALYA'YI FETHEDİYOR

Cumhuriyet'in kuruluşunun 90'ıncı yıl dönümünde 22 yıl sonra ilk kez Ankara dışında Antalya’da gösteri yapacak olan Türk Hava Kuvvetlerinin akrobasi timi Türk Yıldızları, Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ndeki çocuk hastaları ziyaret etti.
  • antalya Minicity yakınlarından rahat görünecektir gösteri
  • Gösteri 29 ekim saat 15:30 konyaaltı sahilinde (hillside otel tarafında)
  • Ama gösteri nerede ve kaçta bunun bilgiside olursa sevinirim

Türk Yıldızları, Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ndeki çocuk hastaları ziyaret etti.

Türk Yıldızları Filo Komutanı Hava Pilot Yarbay Zeki Koltukoğlu ve beraberindeki Hava Pilot Kurmay Binbaşı Şenol Çetin, Hava Pilot Yüzbaşı Mehmet Kemal Koyuncuoğlu, Hava Pilot Üsteğmen Ali Onur Adalı, Hava Pilot Üstteğmen Gökhan Esen’i, Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi bahçesinde İl Sağlık Müdürü Adem Bilgin karşıladı.

Koridorda ailelerinin kucağındaki serum bağlı çocuklarla sohbet eden Türk Yıldızları Filo Komutanı Hava Pilot Yarbay Zeki Koltukoğlu, onlara Türk Yıldızları şapkası ve arması hediye etti. Komutanlar daha sonra yataklarından kalkamayan çocukları ziyaret edip şapka ve arma hediye ederek hatıra fotoğrafı çektirdi. Türk Yıldızlarına çocuklar kadar, yetişkinler de büyük ilgi gösterdi.

Ziyaretin ardından açıklamada bulunan Yarbay Koltukoğlu, amaçlarının Türkiye’nin geleceği olan çocukları ve gençleri hasta yataklarında ziyaret ederek onlara moral vermek olduğunu söyledi. Türk pilotunun dünyanın en iyisi olduğunu ifade eden Koltukoğlu, “İleride çocuklarımızın Türk havacılığının en iyi pilotları olabileceklerini göstermek istedik. Çocuklarımız için havada onları anlatan figürler çiziyoruz. Biz reklam için burada değiliz. Amacımız onlarla beraber olmak, onların bizleri havada görerek, ‘Ben de bunu yapabilirim’ demelerini sağlamak ve özgüvenlerini artırmaktır. Hiçbir iş istemenden, arzu etmeden, özgüven olmadan olmaz. Bu bütün meslekler için böyle. Bizim meslekte hem fiziki hem diğer yönlerden çok kuvvetli olmak gerekiyor. Bunun için öncelikle sağlıklı olmak gerekiyor. Sağlıklı, iyi olmaları için onlara gerekli desteği vermek bizim görevimiz. Gittiğimiz yerlerde hastane ve okul ziyaretleri yapmayı bir görev biliyoruz” şeklinde konuştu.

29 EKİM'DE İLK KEZ ANKARA DIŞINDA

Bir 29 Ekim’de Türk Yıldızları olarak ilk kez Ankara dışında Antalya’da uçacaklarını kaydeden Yarbay Koltukoğlu, “22 yıllık Türk Yıldızları tarihinde ilk defa bu olacak. Bundan dolayı zaten özel bir gösteri. Havanın güzel olması bizi motive ediyor. Antalya halkıyla 29 Ekim'i kutlamak bizim için son derece güzel olacak. Bugün çevreyi tanıma uçuşu yaptık. Uçuş emniyeti ve hareketler açısından ön bir hazırlık yaptık. Pazartesi bir provamız daha olacak” diye konuştu.

İl Sağlık Müdürü Adem Bilgin ise çocukların pilotları karşılarında gördükleri için mutlu olduklarını belirterek Türk Yıldızları'na teşekkür etti.

TÜRK YILDIZLARI ANTALYA'YI FETHEDİYOR

Yorumlar

KingTiger ~ 10 yıl önce
antalya Minicity yakınlarından rahat görünecektir gösteri

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Gösteri 29 ekim saat 15:30 konyaaltı sahilinde (hillside otel tarafında)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Ama gösteri nerede ve kaçta bunun bilgiside olursa sevinirim

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000