30 Ekim 2013, Çarşamba 07:24:48

TÜRK YILDIZLARI ANTALYA'DA BÜYÜLEDİ

Antalya semaları, Türk Yıldızları'nın muhteşem gösterisine ev sahipliği yaptı.
  • Aslanlarim benim be .Beni kanadiniza 404 le yapistirin.Sesim solugum cikmaz.Yeter ki ,sizlerle ucayim . Su ekmekte istemiyorum..
  • Doğuda kaçak elektrik kullananların paralarını, suriyeden gelenlerin barınma paralarını vergi olarak öderken helal de, milli gururumuz olan TÜRK yıldızları mı zorunuza gitti nankörler ??
  • Saygıdeğer arkadaşlar, bende türk yıldızlarının hayranıyım. çocukluğumdan bu güne hayranlıkla izlerim. Dünya'nın saygın hava akrobasi timlerinde ne mutlu bize ki DÜNYA'DA en iyiyiz. Benim gözlemlerim ve araştırmalarımda, ilk on ( politik sahte yarışma ve puanlamalardan bahsetmiyorum.) 1-Türkiye, 2-Rusya 3-USA 4-İtalya 5-ingiltere 6- Hindistan 7-Japonya 8-Çin 9-iran 10-Fransa dır. izleye bilirsiniz... Dün bizi ANTALYA'da büyülediler ve süper bir gösteri yaptılar. Biz gösteriyi Antalya Airport facebook grubundan öğrendik, emeği geçen herkese teşekkür ederiz.
  • Türk yıldızı olmak sandığın kadar kolay değil. Hatta her babayiğidin hakkı da değil! Kıskanmayın arkadaş! Zoruna gidiyorsa izlem, izlemeyin!
  • Lütfen eleştirmeden dünyada ki eşdeğerleri izleyin , daha iyisi bence yok tüm arslanlarımızın ellerine sağlık, sizlerle gurur duyuyoruz.
  • Kanat altındaki ay yıldız bayrağımızdakine benzemiyor. Neye benzediğini çıkarabilen var mı?
  • Harikaydı . Gösteriyi ben de yirmi yıldır seyrediyorum. Aynı gösteri harcanan paralara yazık demek bu kadar emeğe ihanettir .Dogru bakan bu işten az da olsa anlayan ve kötü niyetli olmayan gözler gösterinin ne kadar değiştiğini ve zorlaştığını anlar. Onlar birtek bizim değil tüm dunyanın gözbebeği .
  • Yirmi yildir ayni gosteri. Yazik harcanan paralara

Cumhuriyetin kuruluşunun 90. yıldönümü sebebiyle Antalya Büyükşehir Belediyesi organizasyonuyla gerçekleştirilen gösteri, Konyaaltı sahilini dolduran binlerce kişi tarafından nefesler tutularak izlendi.

21 yıl önce kurulan Akrobasi timi resmi bayramlarda ilk kez Ankara dışında gösteri yaptı. Antalyalılar gösteriyi izlemek için Konyaaltı sahiline akın etti. 800 km hızla 1 metre mesafe ile uçuş yapan 6 jet uçak kesişme, solo ve toplu hareketleri ile izleyenlerden alkış aldı.

Kendilerini ipin üzerinde yürüyen cambaza benzeten Türk pilotlar Antalya semalarındaki muhteşem gösterisiyle tam not aldı. Türk yıldızları gösteri öncesi konakladıkları otelden pasta kesilerek uğurlandı. Yarım saat süren gösteri boyunca izleyenler heyecanlı anlar yaşadı. 

















TÜRK YILDIZLARI ANTALYA'DA BÜYÜLEDİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (14)

Kanat.. ~ 10 yıl önce
Aslanlarim benim be .Beni kanadiniza 404 le yapistirin.Sesim solugum cikmaz.Yeter ki ,sizlerle ucayim . Su ekmekte istemiyorum..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Doğuda kaçak elektrik kullananların paralarını, suriyeden gelenlerin barınma paralarını vergi olarak öderken helal de, milli gururumuz olan TÜRK yıldızları mı zorunuza gitti nankörler ??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
DÜNYA'DA 1 NUMARA ~ 10 yıl önce
Saygıdeğer arkadaşlar, bende türk yıldızlarının hayranıyım. çocukluğumdan bu güne hayranlıkla izlerim. Dünya'nın saygın hava akrobasi timlerinde ne mutlu bize ki DÜNYA'DA en iyiyiz. Benim gözlemlerim ve araştırmalarımda, ilk on ( politik sahte yarışma ve puanlamalardan bahsetmiyorum.) 1-Türkiye, 2-Rusya 3-USA 4-İtalya 5-ingiltere 6- Hindistan 7-Japonya 8-Çin 9-iran 10-Fransa dır. izleye bilirsiniz... Dün bizi ANTALYA'da büyülediler ve süper bir gösteri yaptılar. Biz gösteriyi Antalya Airport facebook grubundan öğrendik, emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BAMBUS ~ 10 yıl önce
SIRALAMANA KATILMASAM DA İÇERİK OLARAK YORUMUNU BEĞENDİM.ANTALYADAYIM VE ÇOK FARKLI BİR YERDEN İZLEDİM GÖSTERİLERİ. BENDEN DE ÇOOOK TEŞEKKÜRLER, ELLERİNE KOLLARINA SAĞLIK. AYRICA BU GÖSTERİNİN 29 EKİMDE İLK KEZ ANKARA DIŞINDA BİR İLDE YAPILMASINA VE EMEĞİ GEÇENLERE SAYGI GÖSTERİP ŞAPKA ÇIKARMAK GEREKLİDİR. HELE BİR DE SOLOTURK OLSAYDI AYAKLARINA KAPANIRDIM İNANIN. BU ARADA BU GÖSTERİNİN DAHA KAPSAMLISI VE ÇOK ULUSLU ŞEKLİ İZMİR ÇİĞLİDE YAPILDI. BEN GÖSTERİYİ AĞLAYARAK İZLEDİM VE ÇOK GURURLANDIM.AYNI TERANE DİYEREK TENKİT EDENLERİ BEN DE ŞİDDETLE KINIYORUM. ANLAMIYORSAN ÇAMUR ATMA BARİ...
BAMBUS'a ~ 10 yıl önce
Merhabalar, sizinde önereceğiniz bir sıralama varsa lütfen paylaşırmısınız, bu vesile ile en iyileri farklı yorumlarla bizlerde değerlendirelim. Teşekkürler iyi günler.
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Türk yıldızı olmak sandığın kadar kolay değil. Hatta her babayiğidin hakkı da değil! Kıskanmayın arkadaş! Zoruna gidiyorsa izlem, izlemeyin!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hayran ~ 10 yıl önce
Lütfen eleştirmeden dünyada ki eşdeğerleri izleyin , daha iyisi bence yok tüm arslanlarımızın ellerine sağlık, sizlerle gurur duyuyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ay Yıldız ~ 10 yıl önce
Kanat altındaki ay yıldız bayrağımızdakine benzemiyor. Neye benzediğini çıkarabilen var mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Volvo ~ 10 yıl önce
Ay-yıldız değil zaten. Dikkatli bakın lütfen.
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Harikaydı . Gösteriyi ben de yirmi yıldır seyrediyorum. Aynı gösteri harcanan paralara yazık demek bu kadar emeğe ihanettir .Dogru bakan bu işten az da olsa anlayan ve kötü niyetli olmayan gözler gösterinin ne kadar değiştiğini ve zorlaştığını anlar. Onlar birtek bizim değil tüm dunyanın gözbebeği .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
O.A ~ 10 yıl önce
Yirmi yildir ayni gosteri. Yazik harcanan paralara

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yaşasın 29 ekimler ~ 10 yıl önce
11 yıldır aynı terrane. Yazık ülkeme !!!
Volvo ~ 10 yıl önce
N'apçaklardı ya? Şapkalarından tavşanmı çıkartacaklardı? Mis gibi uçuş gösterisi, izleyin işte. Bu adamların nasıl zorlu bir iş yaptıklarını ve bunun için nasıl günlerce efor harcadıklarını bilmeden eleştirin sadece. Benden yana helal olsun o yaktıkları kerosenler, harcadıkları paralar.
CİĞERSİZ KALINCA ~ 10 yıl önce
O ZAMAN SEN DAHA GÜZELİNİ, KALİTELİSİNİ, ÜST SEVİYEDE OLANINI YAP DA SANA DA HERKES "EMEĞİNE HELAL,YÜREĞİNE SAĞLIK OLSUN" DESİN.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000