29 Ekim 2013, Salı 15:43:46

SOLOTÜRK'TEN 29 EKİM'E ÖZEL ŞOV

Cumhuriyetin kuruluşunun 90. yıldönümü kutlamaları kapsamında Hatay’da yapılan etkinliklere, Türk Hava Kuvvetleri'ne ait Solo Türk ekibinin yaptığı gösteri uçuşları renk kattı.
  • Vay kocum be .Eksozun olayim. Harikasiniiiizzzzzzzzzz...
  • Solotürk'ün Facebook sayfasının takipçisiyim. Hemen her ülkeden takipçileri var. Gerek uçağın boyaması ile gerek yapılan gösteri ile emsalleri olan başka ülkelerin F-16 solo gösteri ekiplerinden çok farklı. Gurur duyuyorum. Allah nazardan saklasın.
  • video falan olsaydı hadı kameran yok telefonla cekseydınde bizde izleseydik ey airport
  • solo turk u teslim alan her pilot bu isi bir adim oteye tasiyor. gurur ile seyrediyoruz. her daim emniyetli ucuslari olsun.
  • Türk Yıldızları'da ANTALYA'da büyüleyici bir şov yaptılar. Hem solo türk'ü hem türk yıldızlarını tebrik ediyorum. Herkesin bayramını kutluyorum. ( Airporthaber olarak siz kutlamasanızda biz bayramı yüreğimizde yaşıyoruz. ) !!!
  • Gurur duyuyorum sızınle

Kutlamalar kapsamında ilk olarak merkezde bulunan Atatürk Caddesi'nde başlayan kutlamalarda Hatay Valisi Celalettin Lekesiz, Garnizon Komutanı Albay Hasan Polat, Antakya Belediye Başkan Vekili Serdar Güven, halkın ve törene katılan birliklerin Cumhuriyet Bayramı'nı kutladı.

Tören geçişleriyle devam eden kutlamalar çerçevesinde Türk Hava Kuvvetleri'ne ait Solo Türk ise gösteri uçuşu yaptı.
Uçuşlar başlamadan önce gösteriyi izlemek isteyen Antakyalılar başta Türkmenbaşı Caddesi olmak üzere şehrin merkezindeki Asi Nehri bölgesinde toplandı.

Solo Türk ekibinin gösterisi başladığı sırada vatandaşlar alkışlarla gösterilere eşlik etti. Bazı vatandaşlar gösteriyi cep telefonlarıyla kaydetmeye çalışırken, gösteriyi izleyen küçük çocuklar ise uçak sesinden korktu.

Gösteriler kapsamında Antakya semalarında birbirinden ilginç akrobatik hareketler sergileyen Solo Türk ekibi, yaklaşık 20 dakikalık uçuşun ardından gösteriyi sonlandırdı.

Gösteriler sırasında uçağın binaların yakınından geçmesi ve değişik akrobatik hareketler yapması vatandaşlardan tam not aldı.









SOLOTÜRK'TEN 29 EKİM'E ÖZEL ŞOV

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Solo.. ~ 10 yıl önce
Vay kocum be .Eksozun olayim. Harikasiniiiizzzzzzzzzz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Volvo ~ 10 yıl önce
Solotürk'ün Facebook sayfasının takipçisiyim. Hemen her ülkeden takipçileri var. Gerek uçağın boyaması ile gerek yapılan gösteri ile emsalleri olan başka ülkelerin F-16 solo gösteri ekiplerinden çok farklı. Gurur duyuyorum. Allah nazardan saklasın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tel ~ 10 yıl önce
video falan olsaydı hadı kameran yok telefonla cekseydınde bizde izleseydik ey airport

Yanıtla

Kalan karakter 1000
muhtesem ~ 10 yıl önce
solo turk u teslim alan her pilot bu isi bir adim oteye tasiyor. gurur ile seyrediyoruz. her daim emniyetli ucuslari olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mutlu Bayramlar ~ 10 yıl önce
Türk Yıldızları'da ANTALYA'da büyüleyici bir şov yaptılar. Hem solo türk'ü hem türk yıldızlarını tebrik ediyorum. Herkesin bayramını kutluyorum. ( Airporthaber olarak siz kutlamasanızda biz bayramı yüreğimizde yaşıyoruz. ) !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BAMBUS ~ 10 yıl önce
TEBRİK EDERİM, HAKLI OLARAK LAFI GEDİĞİNE KOYMUŞSUN...
gurur ~ 10 yıl önce
Gurur duyuyorum sızınle

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000