23 Aralık 2014, Salı 08:55:58

SOLOTÜRK'TE BİR İLK YAŞANDI

Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Akın Öztürk, Solotürk ile uçtu, gösterilerde gerçekleştirilen koreografiyi denetledi.
  • gündemde kalmak için son çırpınışlar sanırım bunlar...ama vatandaş uyundı haberiniz olsun
  • sayın 9g ve vatandaş ''kedi erişemediği ete mındar der'' sözünün doğruluğunun tespitinde 10 üzerinden 10 aldınız, ey vatandaş solo Türk ün bir demo ve gösteri uçuş timi olduğunu bile bilmeyen cahili .. 9g yi eleştiren havacılıkla ilgisinin kıyıdan köşeden geçeni niye içinizde haset taşırsınız ..... ben bir havacı ve subay kızı olarak hem Akın komutanımız hemde Solo Türk ekibi ile gurur duydum başarılarınız daim olsun....
  • Canım benim başlığıyla yazan kardeşim, O dağlara tepelere çakılanlar senin gibi oto pilotla 40.000 feet te ördek uçuşu yapmıyorlardı.ama sen ne anlarsın ki hayatında kalkış iniş hariç 100/200 feeti gördün mü ki hiç. Bu arada sayımız falan azalmıyor.gelen asker pilotlar hem kişilik bem de donanım olarak size 10 basar. 5 sene sonra acaba elinizde tutunacak bir dalınız kalacak mı acaba.
  • Onlar ucarken benm kalp ritmim hizlandi resmen. Nasil bu kadr duyarsiz, sığ olabiliyorsunuz? Aramızda 9g yi telefonlarindaki 3g ile karistirip basite indirgeyenler var
  • ya şu uçakları şaklabanlıkta degilde hakkaride şırnakta karakollar basılırken görsek keşke...
  • Valla biz Pegasus'ta sivil-asker çok güzel ve huzurlu bir şekilde uçuyoruz. Burada asker düşmanlığı yapanların muhtemelen işsiz, değilse de hazımsız olduğunu düşünüyorum. Herkes hak ettiğini yaşar, ne bir eksik ne bir fazla...
  • 9 g ye uçak bile dayanamaz.Abartı olurda bu kadar da olmazki Normal bir insanın 4 g de gözü kararır.63 yaşındaki bir insan 3.5 g den fazlasına dayanamaz.Biz o g leri F 104 de çok yedik ama 9 g abartısını yemedik.
  • Ona Devlete Bölünme dinmez devlet çürükleri içinden ayıklıyor derler, bölünmez bir ülke olmak için içimizdeki çürükleri yok etmesi Lazım, hep bir süper bir Devlet kalmak için,Allah milletime devletime ve onu yönetenleri korusun.
  • Devrem, biz senin nasıl iyi bir pilot olduğunu zaten biliyoruz.Bunu medya yoluyla göstermene gerek yok.Ülkem bölünüyor.Ah bir de dik durabilsen. Ülkesinin bölünmesine göz yuman komutan olmandan korkuyorum.
  • Budur işte!

Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Akın Öztürk, Solotürk ile uçtu, gösterilerde gerçekleştirilen koreografiyi denetledi.

Orgeneral Öztürk, Solotürk ekibi tarafından icra edilen gerçek gösteri koreografisinin aynısını bire bir, Solotürk 1’inci Pilotu Yüzbaşı Yusuf Kurt ile birlikte uçtu. Hava kuvvetleri Komutanlığı internet sitesinde yer alan duyuruda, "F-16 uçağının ve pilot limitlerinin zorlandığı, uçak süratinin 120 Knot (220 km) ile 600 Knot (1111 km) arasında değiştiği, 100 feet (30 metre) ile 16000 feet (4900 metre) irtifa aralığında gerçekleştirilen 15 dakikalık uçuşta, +9G ve -3G’lik yerçekimi kuvvetine maruz kalınmıştır. Orgeneral Öztürk, Solotürk gösteri paketini uçan ilk Hava Kuvvetleri Komutanı ve aynı zamanda en kıdemli pilot olmuştur. Solotürk ekibi adına Yzb.Kurt uçuş sonunda Orgeneral Öztürk'e sadece Solotürk Pilotlarının taktığı +9/-3G peçini hediye etmiştir" denildi.
Gösteri sonunda, Solotürk pilotu Yzb.Kurt’u alnından öpen Orgeneral Öztürk, "Sizler Türk milletinin, Türk Silahlı Kuvvetlerinin ve Türk Hava Kuvvetlerinin gururusunuz. Sizlerle ne kadar iftihar etsek azdır. Denetlemelerimde, Türk Hava Kuvvetlerinin harekât görevlerinde olduğu gibi milletini temsil görevinde de en iyisini icra ettiğini görmekten mutluyum. Havacı belleğini, yüreğini ve bileğini en iyi kullanandır. Hataya yer olmayan bu gösteri de ancak adanmışlık, cesaret ve yüreğini ortaya koymakla icra edilebilir. Aklınıza, yüreğinize ve bileğinize kuvvet diliyorum” dedi.


SOLOTÜRK'TE BİR İLK YAŞANDI

Yorumlar Tüm Yorumlar (42)

slhkç ~ 9 yıl önce
gündemde kalmak için son çırpınışlar sanırım bunlar...ama vatandaş uyundı haberiniz olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bodrum Havası ~ 9 yıl önce
sayın 9g ve vatandaş ''kedi erişemediği ete mındar der'' sözünün doğruluğunun tespitinde 10 üzerinden 10 aldınız, ey vatandaş solo Türk ün bir demo ve gösteri uçuş timi olduğunu bile bilmeyen cahili .. 9g yi eleştiren havacılıkla ilgisinin kıyıdan köşeden geçeni niye içinizde haset taşırsınız ..... ben bir havacı ve subay kızı olarak hem Akın komutanımız hemde Solo Türk ekibi ile gurur duydum başarılarınız daim olsun....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Canım benim başlığıyla yazan kardeşim, O dağlara tepelere çakılanlar senin gibi oto pilotla 40.000 feet te ördek uçuşu yapmıyorlardı.ama sen ne anlarsın ki hayatında kalkış iniş hariç 100/200 feeti gördün mü ki hiç. Bu arada sayımız falan azalmıyor.gelen asker pilotlar hem kişilik bem de donanım olarak size 10 basar. 5 sene sonra acaba elinizde tutunacak bir dalınız kalacak mı acaba.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
golf topu ~ 9 yıl önce
kuvvet komutanıyla golf oynarken yazdın heralde bunu acık hava carpmıs olmalı seni =))
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Onlar ucarken benm kalp ritmim hizlandi resmen. Nasil bu kadr duyarsiz, sığ olabiliyorsunuz? Aramızda 9g yi telefonlarindaki 3g ile karistirip basite indirgeyenler var

Yanıtla

Kalan karakter 1000
vatandas ~ 9 yıl önce
ya şu uçakları şaklabanlıkta degilde hakkaride şırnakta karakollar basılırken görsek keşke...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Valla biz Pegasus'ta sivil-asker çok güzel ve huzurlu bir şekilde uçuyoruz. Burada asker düşmanlığı yapanların muhtemelen işsiz, değilse de hazımsız olduğunu düşünüyorum. Herkes hak ettiğini yaşar, ne bir eksik ne bir fazla...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
9 g ~ 9 yıl önce
9 g ye uçak bile dayanamaz.Abartı olurda bu kadar da olmazki Normal bir insanın 4 g de gözü kararır.63 yaşındaki bir insan 3.5 g den fazlasına dayanamaz.Biz o g leri F 104 de çok yedik ama 9 g abartısını yemedik.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Ona Devlete Bölünme dinmez devlet çürükleri içinden ayıklıyor derler, bölünmez bir ülke olmak için içimizdeki çürükleri yok etmesi Lazım, hep bir süper bir Devlet kalmak için,Allah milletime devletime ve onu yönetenleri korusun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Omurga ~ 9 yıl önce
Devrem, biz senin nasıl iyi bir pilot olduğunu zaten biliyoruz.Bunu medya yoluyla göstermene gerek yok.Ülkem bölünüyor.Ah bir de dik durabilsen. Ülkesinin bölünmesine göz yuman komutan olmandan korkuyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Uçmayı seven adam ~ 9 yıl önce
Budur işte!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000