07 Temmuz 2014, Pazartesi 16:51:42

SOLOTÜRK İNGLİZLERİN AKLINI BAŞINDAN ALDI

Geçtiğimiz hafta sonu Waddington Kraliyet Hava Üssü'nde gerçekleştirilen Hava Şovu'na Solo Türk damgasını vurdu. Solo Türk pilotu yaptığı alçak inişle İngilizilerin nefesini kesti...
  • İlk 500 feet e oturmuş çocuk helal olsun, bir tane bile yok bu yorumları yapan... Hayatınız da kaç defa hava gösterisi seyrettiniz, ne kadar yakın geçildiğinden haberiniz var mı o gösteriler de. Ezikler, illa negatif yorum yapacaksınız... Aferim, hala bu ruhu yaşatanlar var demek ki....
  • Havacılıkla alakalı sosyal medya sitelerinde bu video paylaşıldı. Dünyanın her bir yerinden bir yığın anlayan-anlamayan, dost-düşman insan yorum yaptı; bizim burada yazılan kadar fesat yorumları hiç bir yerde görmedim. Ne kadar üzücü.
  • Orası son yaklaşma beyler. Oraya okadar yaklaşırsan bütün uçakların alçak çektiğini sanırsın. 05 pist başında ayakta bekleyin bakalım ne olacak? Rayların arasına yatmak gibi birşey. Adrenalin ve havacılık aşkı işte bu. Sadece son yaklaşmada yaşanır ve yaşamayan anlamaz. Hele hele helikopterden indikten sonra eğilenler hiç anlamaz.
  • Recipe for disaster: No spectators should be anywhere close to short final during an airshow. The F-16 driver was doing what most pilots I know try to do: land on the numbers at the end of the runway. The area where these people were standing should have been closed off and secured for the duration of the show. Wonder what people who say these people were safe and how thrilling this had to be for them would say if an accident had occurred?
  • İşin şov kısmı bu büyütecek birşey yok. Akademiden dün çıkmış değil bu pilotlar. İniş sırasında hafif alfayla karışık alçak gelmiş. Bu arada jet blast, motor o güçteyken ve o mesafeden zarar veremez, sadece biraz kurutma makinası etkisi yapar.
  • Bu ucakta arkadas 65 milyon insanin hakki var
  • bayrağımızı indirirlerkende böyle uçabilsydiniz yaaaaa....Hava civa başka numara yok
  • Cok riskli ve yanlis bir hareket. Bana birsey olmaz mantigi hala en buyuk sorunumuz. Sana birsey olmaz ama insanlari oldurebilirdin.
  • Ya uçağın jet blastından birisi yaralansaydı kim verecekti hesabını? Bu mu şimdi gösteri? ..
  • Hava yapmis ama biraz daha alcak olsaymis ve o insanlarin uzerine dusseymis ve patlasaymis, ne solosu kalirdi ne turku. Bu kadar havaya gerek yok, zaten iyisiniz abi ne diye elin gavuru icin bu kadar riske giriyosun. Allah korumus

Cumartesi organize edilen hava şovuna İngiliz halkı yoğun ilgi gösterirken, Türk F-16'sı ile müthiş bir gösteri sunan pilot Yusuf Kurt'un inişi ise İngilizlerin adeta aklını başından aldı.

İnanılmaz akrobasi şovlarıyla izleyenleri mest eden Solotürk, gösteri uçuşunun bitmesinin ardından inişini izleyenlerin sadece bir kaç metre üzerinden geçerek gerçekleştirdi.

Tam o anda şok yaşayan İngilizler, daha sonra Solo Türk'ü alkış yağmuruna tuttu.

SOLOTÜRK İNGLİZLERİN AKLINI BAŞINDAN ALDI

Yorumlar Tüm Yorumlar (34)

Helal ~ 10 yıl önce
İlk 500 feet e oturmuş çocuk helal olsun, bir tane bile yok bu yorumları yapan... Hayatınız da kaç defa hava gösterisi seyrettiniz, ne kadar yakın geçildiğinden haberiniz var mı o gösteriler de. Ezikler, illa negatif yorum yapacaksınız... Aferim, hala bu ruhu yaşatanlar var demek ki....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Volvo ~ 10 yıl önce
Havacılıkla alakalı sosyal medya sitelerinde bu video paylaşıldı. Dünyanın her bir yerinden bir yığın anlayan-anlamayan, dost-düşman insan yorum yaptı; bizim burada yazılan kadar fesat yorumları hiç bir yerde görmedim. Ne kadar üzücü.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Orası son yaklaşma beyler. Oraya okadar yaklaşırsan bütün uçakların alçak çektiğini sanırsın. 05 pist başında ayakta bekleyin bakalım ne olacak? Rayların arasına yatmak gibi birşey. Adrenalin ve havacılık aşkı işte bu. Sadece son yaklaşmada yaşanır ve yaşamayan anlamaz. Hele hele helikopterden indikten sonra eğilenler hiç anlamaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Solo türk ? ~ 10 yıl önce
Recipe for disaster: No spectators should be anywhere close to short final during an airshow. The F-16 driver was doing what most pilots I know try to do: land on the numbers at the end of the runway. The area where these people were standing should have been closed off and secured for the duration of the show. Wonder what people who say these people were safe and how thrilling this had to be for them would say if an accident had occurred?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Normal ~ 10 yıl önce
İşin şov kısmı bu büyütecek birşey yok. Akademiden dün çıkmış değil bu pilotlar. İniş sırasında hafif alfayla karışık alçak gelmiş. Bu arada jet blast, motor o güçteyken ve o mesafeden zarar veremez, sadece biraz kurutma makinası etkisi yapar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mehmet s ~ 10 yıl önce
Bu ucakta arkadas 65 milyon insanin hakki var

Yanıtla

Kalan karakter 1000
rema ~ 10 yıl önce
bayrağımızı indirirlerkende böyle uçabilsydiniz yaaaaa....Hava civa başka numara yok

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gri ~ 10 yıl önce
Hay agzin bal yesin
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Cok riskli ve yanlis bir hareket. Bana birsey olmaz mantigi hala en buyuk sorunumuz. Sana birsey olmaz ama insanlari oldurebilirdin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Jet wash ~ 10 yıl önce
Ya uçağın jet blastından birisi yaralansaydı kim verecekti hesabını? Bu mu şimdi gösteri? ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Hava yapmis ama biraz daha alcak olsaymis ve o insanlarin uzerine dusseymis ve patlasaymis, ne solosu kalirdi ne turku. Bu kadar havaya gerek yok, zaten iyisiniz abi ne diye elin gavuru icin bu kadar riske giriyosun. Allah korumus

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000