18 Temmuz 2013, Perşembe 23:53:53

ŞOK ŞOK PİLOT İNTİHAR ETTİ

Türk Yıldızları Akrobasi timinde 2005-2011 yıllarında görev yapan pilot yüzbaşı Kemal Hıdıroğlu, İzmir'deki Hava Eğitim Komutanlığı'nda intihar etti
  • Rahmetli olan bir kişiye dua da okunur android uygulaması. Akli dengesi de en az senınkınden yüzbin kat fazlaydı çelik. Burada terbıyesızlık yapmayın olay savcılıkta incelemede boş boş konuşmayın.
  • Akli dengesi yerinde olan kimse kendini öldürmez. İyi ki uçuş esnasında cinnet geçirip ölüm dalışı yapmamış.. Herkesi Allah korumuş.
  • Kardesim cok piril piril bir insandi.....cok uzuldum. Allah gunahlarini affetsin ...kalanlara Allah sabir versin
  • Burada değerli bir insan ölmüş kim bilir nasıl sorunlarla bu ruh haline gelmiş, oturmuş burada bi çok bilmiş kesim yok "intihar edene rahmet dilenmez" yok "kafire rahmet okunmaz", kitapta yazana göre şöyle olur böyle olur yeter be, sizin din bilginiz ya da dindarlığınız kimseyi ilgilendirmiyor, ortada intihar etmiş başarılı bir kişi var ve asıl gerçek bu, yoksa rahmet dilenir mi, dilenmez mi ancak sizin gibi boş adamlar uğraşır bunlarla.
  • "Allah rahmet eylesin" vs gibi seyler din ile ilgilidir. Dini gonderen de Allah'tir. Eger dine inanip birisi icin iyi temennide bulunacaksak Allah in dedigi gibi temenni etmemiz gerekir, cunku Allah din sahibi olarak bunun kuralini koymustur. Kafir oldugu bilinen kisi olurse ona "Allah rahmet eylesin" denmez, Kuran okursaniz ki zaten okudugunuzu varsayiyorum, bunu acikca gorursunuz, eger dine inanip bunu soyluyorsaniz. Bunu soyleyen zaten dine inandigini kabul etmistir cunku bu dinle ilglidir. Inanmayan kisi zaten niye desin "Allah rahmet eylesin". Eger kafir olarak olmus kisiye yani Allah'in rizasini kazanmamis kimseye kalkip "ALlah rahmet eylesin" denirse, Allah'a ve onun soyledigine karsi bir tavir alinir ki Allah gostermesin cok tehlikelidir. Bu soylediklerim Asiana konusunda, arkadas da sanirim duzeltme yapmak istedi ki haklidir. Bizde soz bile var, kor oldu badem gozlu oldu diye, cok manidar...
  • Ordumuzun durumuna canı sıkılmıştır belki de.
  • Allah rahmet eylesin de deriz, mekanın cennet olsun da deriz. Önce insan ol, sonra Müslüman.
  • Kusura bakmayinda sebebi ne olursa olsun intahar esen kisiye Allah rahmet etsin mekani cennet olsun diyemezsiniz. Şirke girmeyin.
  • öncelikle pilotumuza allah rahmet eylesin üzücü bir şekilde hayatını sonlandırmış. tüm yorumlar da benzer şekilde dua ve rahmet dilekleriyle yazılmış. ancak bu yorumlara bile olumsuz değerlendirme yapanlar var. amacınız ne? gencecik bir insan bir havacı için zirve sayılan bir noktaya çıkmış ve kimbilir hangi nedenden dolayı bu zor seçimi yaparak intihar etmiş. yazık günah. yakınlarına Allah sabır versin.
  • niye etti

Hava Eğitim Komutanlığı'nın Üçkuyular semtindeki yerleşkesinde akşam saatlerinde silah sesinin duyulması üzerine yapılan araştırmada pilot yüzbaşı Kemal Hıdıroğlu'nun cansız bedenine ulaşıldı.Hıdıroğlu'nun beylik tabancasıyla intihar ettiği belirlendi. Hıdıroğlu'nun cesedi, askeri savcının incelemesinin ardından Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi. 

İntihar nedeni henüz belirlenemeyen Hıdıroğlu, 1999 yılında Hava Harp Okulunu bitirmiş, F-4 keşif ve av bombardıman pilotluğu yapmış, 2005 yılında Akrotim Filo Komutanlığına katılmış ve 2011'e kadar burada görev yapmıştı.

ŞOK ŞOK PİLOT İNTİHAR ETTİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (26)

Bozkurt35 ~ 11 yıl önce
Rahmetli olan bir kişiye dua da okunur android uygulaması. Akli dengesi de en az senınkınden yüzbin kat fazlaydı çelik. Burada terbıyesızlık yapmayın olay savcılıkta incelemede boş boş konuşmayın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
çelik ~ 11 yıl önce
Akli dengesi yerinde olan kimse kendini öldürmez. İyi ki uçuş esnasında cinnet geçirip ölüm dalışı yapmamış.. Herkesi Allah korumuş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sirke ~ 11 yıl önce
Kardesim cok piril piril bir insandi.....cok uzuldum. Allah gunahlarini affetsin ...kalanlara Allah sabir versin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bi bitin artık ~ 11 yıl önce
Burada değerli bir insan ölmüş kim bilir nasıl sorunlarla bu ruh haline gelmiş, oturmuş burada bi çok bilmiş kesim yok "intihar edene rahmet dilenmez" yok "kafire rahmet okunmaz", kitapta yazana göre şöyle olur böyle olur yeter be, sizin din bilginiz ya da dindarlığınız kimseyi ilgilendirmiyor, ortada intihar etmiş başarılı bir kişi var ve asıl gerçek bu, yoksa rahmet dilenir mi, dilenmez mi ancak sizin gibi boş adamlar uğraşır bunlarla.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
biliner ~ 11 yıl önce
"Allah rahmet eylesin" vs gibi seyler din ile ilgilidir. Dini gonderen de Allah'tir. Eger dine inanip birisi icin iyi temennide bulunacaksak Allah in dedigi gibi temenni etmemiz gerekir, cunku Allah din sahibi olarak bunun kuralini koymustur. Kafir oldugu bilinen kisi olurse ona "Allah rahmet eylesin" denmez, Kuran okursaniz ki zaten okudugunuzu varsayiyorum, bunu acikca gorursunuz, eger dine inanip bunu soyluyorsaniz. Bunu soyleyen zaten dine inandigini kabul etmistir cunku bu dinle ilglidir. Inanmayan kisi zaten niye desin "Allah rahmet eylesin". Eger kafir olarak olmus kisiye yani Allah'in rizasini kazanmamis kimseye kalkip "ALlah rahmet eylesin" denirse, Allah'a ve onun soyledigine karsi bir tavir alinir ki Allah gostermesin cok tehlikelidir. Bu soylediklerim Asiana konusunda, arkadas da sanirim duzeltme yapmak istedi ki haklidir. Bizde soz bile var, kor oldu badem gozlu oldu diye, cok manidar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
fikir ~ 11 yıl önce
Ordumuzun durumuna canı sıkılmıştır belki de.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Deriz ~ 11 yıl önce
Allah rahmet eylesin de deriz, mekanın cennet olsun da deriz. Önce insan ol, sonra Müslüman.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 11 yıl önce
Kusura bakmayinda sebebi ne olursa olsun intahar esen kisiye Allah rahmet etsin mekani cennet olsun diyemezsiniz. Şirke girmeyin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tam Androidsin ~ 11 yıl önce
gecen asiana kazasinda olenlere rahmet dileyenler icin de benzeri birsey yazan kisisiniz sanirim. Yahu size ne insanlarin kime rahmet dileyip dilemeyeceginden. Insanlar sizden mi ogrenecekler rahmet dilemeyi. Sevaplarini gunahlarini birak insanlar kendileri tartsinlar. Sizin gibiler yuzunden insanlar dinden soguyorlar. rahat birakin insanlarin dini duygularini. Herkes kendince ibadetini de yapar rahmetini de okur. Yeter da.
Mr. E ~ 11 yıl önce
Temennimi, dileğimi veya duamı nasıl edeceğimi sana soracak değilim... Üzerine vazife olmayan şeylere hiç karışma...
andrigubik ~ 11 yıl önce
Sana bile rahmet dileyeceğiz, sana bile... Ama bir ara doktora uğra...
cenk saysel ~ 11 yıl önce
aynaya bak bakalım insan siluetin içinde ne görüyorsun
andralak ~ 11 yıl önce
sen kusura bakma da sana soracak değiliz kime rahmet dileyeceğimizi, hele hele daha ana dilini öğrenemeyip "intahar" yazan birinin fikriyle iş tutmayacağımıza emin olabilirsin, sen olmamışsın söyle seni yeniden yapsınlar.
olumsuzlara ~ 11 yıl önce
öncelikle pilotumuza allah rahmet eylesin üzücü bir şekilde hayatını sonlandırmış. tüm yorumlar da benzer şekilde dua ve rahmet dilekleriyle yazılmış. ancak bu yorumlara bile olumsuz değerlendirme yapanlar var. amacınız ne? gencecik bir insan bir havacı için zirve sayılan bir noktaya çıkmış ve kimbilir hangi nedenden dolayı bu zor seçimi yaparak intihar etmiş. yazık günah. yakınlarına Allah sabır versin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim ~ 11 yıl önce
niye etti

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000