22 Mayıs 2014, Perşembe 13:56:36

ILA BERLIN AIR SHOW'A SOLOTÜRK DAMGASI

Türkiye'nin partner ülke olarak katıldığı ILA Berlin Air Show 2014 kapsamında gösteri yapan Solo Türk, Almanya'da izleyenleri büyüledi.
  • Bu olaya at gozluguyle ancak bu kadar bakilir.baskasinin ucagiymismis yaw arkadas senin altindaki hava attigin araba cebindeki telefonu kimin diye sorduklarinda parasini sen verdigin halde baskasininmi diyorsunuz sacmalamayin sacma dusunmeyin.O ucakda türkiye armasi varsa türk pilotu kullaniyorsa olay bitmistir.ya gurur duyacaksin yada susacaksin camur atmayacaksin.
  • Yahu sizler nasıl insanlarsiniz maliyetini kim üstleniyor baskasinin ucagiyla hava atmak falan filan ulan beyinsiz herif uçağı uçuran bu adami yurdisinda ayakta alkisliyorlar siz birde Türkiye vatandasi olacaksiniz bunlari herkes yapar diyorsunuz oturun koltuğa yapin o zaman kolaysa arkadaslar kendi icagimiz degil diyorsunuz ama f16 ucaklarinda onemli parcalarin yapiminda bizimde payımiz var ama dogrusunuz Türk mali degil lakin thkk suanda yeni savas ucagimizin yapimini surduruyor eskiden imkanimiz olmadigi icin yapamadogimiz ucak Allahin izniyle Türk ordusuna katilacak. Biraz daha milli duygularinizi gelistirmenizi tavsiye ediyorum insanin gurur duymasi gerekirken burdan öyle laf atmasi sahsen benim kanima dokunuyor su pilotla gurur duy biraz be senin icin gecesini gundunzunu bilmeyn
  • Ya tabiki keşke kendi uçağımızla gösteri yapabilsek ancak bu pilotlarımızın düşüneceği bir konu değil onlar ellerindeki ile en iyisini yapıp bizi temsil ediyorlar, gururlandırıyorlar... Allah onları korusun...
  • Lütfen arkadaşlar bilinçli konuşalım, ben son üç gündür oradaydım ve her zaman uçağımız (parasını Türk milleti verdi) mehter marşı ile kalktı ve onur ve şeref duydum. Allah Türkiye'yi korusun.
  • Bu gösteri bir hava atma gösterisi değildir. Bizler bu gösterinin nasıl yapıldığını bilmeden konuşmak/yazmak hoş birşey değildir. Bir Türk olarak gurur duymamız gerekirken nelerle uğraşıyoruz.Allah pilotlarımızın yardımcısı olsun.
  • Önemli olan dünyanın en iyi akrobasi pilotlarına sahip olmak değil,o uçağı kendi başına yapabilecek teknolojiye sahip olmaktır.Ben kendi uçağımızı yapsak yabancı pilotlar bu uçaklarla akrobasi uçuşu yapsa 1000 kat daha gururlanırdım.
  • Her TÜRK bayragi tasiyan ucak bizi gurulandiriyor !!!...ama ne yazik ki bu gösteri tam SOLO olmus !!!!... Ancak her savas ucagi kullanan pilotlar ayni manevralari yapabiliyor !! Tabi ki yinede gurur duyduk !!! Demek ki berlinde türkler sadece döner satmiyormus diye düsnür alman "dostlarimiz" !!
  • Ne demek istiyorsunuz siz?hava yimis falan Diye baska sini jeti yimis diye
  • Acı ama gerçek, bu iş biraz başkasının arabasıyla hava atmaya benziyor.
  • maliyetini kim üstüleniyor bunun? halk olabilir mi? Amerika'dan savaş uçağı al Hollanda'da gösteri yap. Anlayan varsa beri gelsin

Almanya’nın başkenti Berlin’de düzenlenen Uluslararası Uzay ve Havacılık Fuarı’na Türk Hava Kuvvetleri'nin gözbebeği Solo Türk damgasını vurdu.

Pilot Yüzbaşı Yusuf Kurt'un yaptığı gösteri uçuşu ILA Berlin Air Show'a gelenlerin büyük beğenisini kazandı.

Türk Hava Kuvvetleri'nin sahip olduğu modern ve yüksek performanslı F-16 uçağının kabiliyetlerini, kullanımı için gereken yüksek seviyedeki bilgi ve beceriyi izleyiciye bir gösteri şeklinde sunan gösteri ekibi, uçuşlarını tek kişilik F-16 C Blok-40 uçağı ile icra ediyor.

İŞTE SOLOTÜRK'ÜN NEFES KESEN O UÇUŞU

ILA BERLIN AIR SHOW'A SOLOTÜRK DAMGASI

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

Efsane34 ~ 10 yıl önce
Bu olaya at gozluguyle ancak bu kadar bakilir.baskasinin ucagiymismis yaw arkadas senin altindaki hava attigin araba cebindeki telefonu kimin diye sorduklarinda parasini sen verdigin halde baskasininmi diyorsunuz sacmalamayin sacma dusunmeyin.O ucakda türkiye armasi varsa türk pilotu kullaniyorsa olay bitmistir.ya gurur duyacaksin yada susacaksin camur atmayacaksin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
THKK ~ 10 yıl önce
Yahu sizler nasıl insanlarsiniz maliyetini kim üstleniyor baskasinin ucagiyla hava atmak falan filan ulan beyinsiz herif uçağı uçuran bu adami yurdisinda ayakta alkisliyorlar siz birde Türkiye vatandasi olacaksiniz bunlari herkes yapar diyorsunuz oturun koltuğa yapin o zaman kolaysa arkadaslar kendi icagimiz degil diyorsunuz ama f16 ucaklarinda onemli parcalarin yapiminda bizimde payımiz var ama dogrusunuz Türk mali degil lakin thkk suanda yeni savas ucagimizin yapimini surduruyor eskiden imkanimiz olmadigi icin yapamadogimiz ucak Allahin izniyle Türk ordusuna katilacak. Biraz daha milli duygularinizi gelistirmenizi tavsiye ediyorum insanin gurur duymasi gerekirken burdan öyle laf atmasi sahsen benim kanima dokunuyor su pilotla gurur duy biraz be senin icin gecesini gundunzunu bilmeyn

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Ya tabiki keşke kendi uçağımızla gösteri yapabilsek ancak bu pilotlarımızın düşüneceği bir konu değil onlar ellerindeki ile en iyisini yapıp bizi temsil ediyorlar, gururlandırıyorlar... Allah onları korusun...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ben oradaydım ~ 10 yıl önce
Lütfen arkadaşlar bilinçli konuşalım, ben son üç gündür oradaydım ve her zaman uçağımız (parasını Türk milleti verdi) mehter marşı ile kalktı ve onur ve şeref duydum. Allah Türkiye'yi korusun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
THY ~ 10 yıl önce
Evet doğru dedin.Parasını biz verdik sadece,biz yapmadık uçağı.Araplar da öyledir.Gayrimuslimlere laf ederler kafir derler ama A380'lere,Rolls-Royce lara Ferrari'lere milyonlarca dolar verirler.
Kurtoğlu ~ 10 yıl önce
Bu gösteri bir hava atma gösterisi değildir. Bizler bu gösterinin nasıl yapıldığını bilmeden konuşmak/yazmak hoş birşey değildir. Bir Türk olarak gurur duymamız gerekirken nelerle uğraşıyoruz.Allah pilotlarımızın yardımcısı olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TK ~ 10 yıl önce
Önemli olan dünyanın en iyi akrobasi pilotlarına sahip olmak değil,o uçağı kendi başına yapabilecek teknolojiye sahip olmaktır.Ben kendi uçağımızı yapsak yabancı pilotlar bu uçaklarla akrobasi uçuşu yapsa 1000 kat daha gururlanırdım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BÜLO ~ 10 yıl önce
Her TÜRK bayragi tasiyan ucak bizi gurulandiriyor !!!...ama ne yazik ki bu gösteri tam SOLO olmus !!!!... Ancak her savas ucagi kullanan pilotlar ayni manevralari yapabiliyor !! Tabi ki yinede gurur duyduk !!! Demek ki berlinde türkler sadece döner satmiyormus diye düsnür alman "dostlarimiz" !!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Ne demek istiyorsunuz siz?hava yimis falan Diye baska sini jeti yimis diye

Yanıtla

Kalan karakter 1000
E doğru. ~ 10 yıl önce
Keşke zamanında tayyare fabrikalarımız kapatılmasaydı da bugün amerikan uçağı yerine Türk uçağıyla gösteri yapabilseydik. O zaman çok daha anlamlı ve düşmanı korkutucu olurdu.
tru ~ 10 yıl önce
Acı ama gerçek, bu iş biraz başkasının arabasıyla hava atmaya benziyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
maliyeti ~ 10 yıl önce
maliyetini kim üstüleniyor bunun? halk olabilir mi? Amerika'dan savaş uçağı al Hollanda'da gösteri yap. Anlayan varsa beri gelsin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tru fekt ~ 10 yıl önce
Berlin Almanya'da hocam. Hatta Başkent. sevgiler.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000