15 Temmuz 2014, Salı 12:57:54

IFTE NE ZAMAN YAPILACAK?

Türkiye’nin ilk ve tek havacılık eğitim fuarı IFTE ile Avrupa Havacılık Otoritesi Eğitim Organizasyonu JAA TO ve Türkiye Sivil Havacılığı’nı Geliştirme Vakfı Havak arasında stratejik ortaklık protokolü imzalandı.
  • HAVAK ve JAA TO stratejik ortaklık protokolünün imzalanması bu sene IFTE 2014'ün daha profösyonel olacağı sinyallerini şimdiden veriyor...
  • Her kafadan ayrı sesin çıktığı koskoca sivil havacılık genel müdürlüğünde günü kurtarmanın peşinde olan onlarca sözümona 'uzmanların' çalıştığı, yeri gelince bir günde kural değiştiren uluslararası regülasyonlardan bir haber olan bir kurum olan sivil havacılık genel müdürlüğü de işin içinde olduğu için katılmıyorum.Türkiyede lisanslı pilot olmayı ,lisanlı teknisyen olmayı kendi vatandaşlarına bu kadar zorlaştıran bir sivil havacılık genel müdürlüğü de bu organizasyonda olduğu için gelmiyorum.Allah Türk sivil havacılığını sivil havacılık genel müdürlüğünden kurtarsın inşallah
  • bekle beni geliyorumm.
  • Hadi be pegasus sende ac garantili program
  • geçtiğimiz yıl gitme fırsatım olmuştu bu yıl da umarım gidebilirim ilk defa yapılıyor olmasına rağmen gayet başarılıydı.
  • Eski Ulaştırma Bakanı Sayın Binali Yıldırım ve dönemin SHGM Yöetimi, Türkiye'nin başta lisansiye personel (Pilot, Teknisyen, Dispech, Hava Trafik Kontrolörü vb) olmak üzere dünya standartlarının da çok üzerinde bir büyüme gösteren havacılığımızın ihtiyaç duyduğu diğer kalifiye personelin milli kaynaklarımızdan yetiştirilmesini teminen ülkemizin havacılık eğitimi konusunda bölgesel bir güç olması konusunda çok ciddi çalışmalar yapmışlardır. Bunun sonucudur ki şu anda Türk Silahlı Kuvvetlerinin Pilot Eğitim Kurumları dışında başta bazı ünüversitelerimiz olmak üzere, THY; AYJET; AFA vb olmak üzere SHGM tarafından yetkilendirilen 18 uçuş okulunda pilot eğitimi, yaklaşık 40 ünüversite, meslek yüksek okulu ve meslek liselerinde de havacılık eğitimi verilmektedir. Türkiyenin havacılık eğitimi konusunda bölgesel bir güç olması için ortaya konan hedefe ulaşıldığı ve hatta bu hedefin önüne geçildiği anlaşılmaktadır. Geçen sene ilki düzenlenen IFTE fuarının da bu amaca hizmet ettiğni biliyorum

Türkiye’nin ilk ve tek havacılık eğitim fuarı IFTE ile Avrupa Havacılık Otoritesi Eğitim Organizasyonu JAA TO ve Türkiye Sivil Havacılığı’nı Geliştirme Vakfı Havak arasında stratejik ortaklık protokolü imzalandı.

Havacılık alanında faaliyet gösteren eğitim organizasyonlarını bir araya getiren İstanbul Havacılık Eğitim Fuarı IFTE, bu yıl 17-18 Ekim’de WOW Convention Center’da kapılarını ikinci kez açacak.

Geçen yıl ilki düzenlenmesine rağmen 63’ü yurtiçi, 40’ı yurtdışından olmak üzere 103 katılımcıya ve yaklaşık 10 bin ziyaretçiye ev sahipliği yapan IFTE,  fuar öncesinde JAA ve Havak ile gücünü birleştirdi.

IFTE ile Türkiye Sivil Havacılığı Geliştirme Vakfı HAVAK ve Avrupa Havacılık Otoritesi Eğitim Organizasyonu JAA TO arasında stratejik ortaklık protokolü imzalandı.

Havacılık alanında hizmet veren profesyonel eğitim kurumlarının havacılıkta kariyer yapma eğilimindeki gençlerle bir araya geldiği fuarda bu yıl da Türk Yıldızları ve Solo Türk söyleşileri yer alacak. Fuara bu yıl 10 binin üzerinde ziyaretçinin katılması planlanırken fuara katılmak isteyenler internet sitesi üzerinden ücretsiz davetiye alabilecekler.
 

IFTE NE ZAMAN YAPILACAK?

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

IFTE2014 ~ 10 yıl önce
HAVAK ve JAA TO stratejik ortaklık protokolünün imzalanması bu sene IFTE 2014'ün daha profösyonel olacağı sinyallerini şimdiden veriyor...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Her kafadan ayrı sesin çıktığı koskoca sivil havacılık genel müdürlüğünde günü kurtarmanın peşinde olan onlarca sözümona 'uzmanların' çalıştığı, yeri gelince bir günde kural değiştiren uluslararası regülasyonlardan bir haber olan bir kurum olan sivil havacılık genel müdürlüğü de işin içinde olduğu için katılmıyorum.Türkiyede lisanslı pilot olmayı ,lisanlı teknisyen olmayı kendi vatandaşlarına bu kadar zorlaştıran bir sivil havacılık genel müdürlüğü de bu organizasyonda olduğu için gelmiyorum.Allah Türk sivil havacılığını sivil havacılık genel müdürlüğünden kurtarsın inşallah

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yapma ~ 10 yıl önce
Sinirlenmeye gerek yok. Mücadeleye devam. Beni kırma ve mutlaka gel. Herşey düzelecek, herşey gaydasıyla olacak bir gün.
Türk yıldızları ~ 10 yıl önce
bekle beni geliyorumm.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Hadi be pegasus sende ac garantili program

Yanıtla

Kalan karakter 1000
başarılı ~ 10 yıl önce
geçtiğimiz yıl gitme fırsatım olmuştu bu yıl da umarım gidebilirim ilk defa yapılıyor olmasına rağmen gayet başarılıydı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
IFTE ~ 10 yıl önce
Eski Ulaştırma Bakanı Sayın Binali Yıldırım ve dönemin SHGM Yöetimi, Türkiye'nin başta lisansiye personel (Pilot, Teknisyen, Dispech, Hava Trafik Kontrolörü vb) olmak üzere dünya standartlarının da çok üzerinde bir büyüme gösteren havacılığımızın ihtiyaç duyduğu diğer kalifiye personelin milli kaynaklarımızdan yetiştirilmesini teminen ülkemizin havacılık eğitimi konusunda bölgesel bir güç olması konusunda çok ciddi çalışmalar yapmışlardır. Bunun sonucudur ki şu anda Türk Silahlı Kuvvetlerinin Pilot Eğitim Kurumları dışında başta bazı ünüversitelerimiz olmak üzere, THY; AYJET; AFA vb olmak üzere SHGM tarafından yetkilendirilen 18 uçuş okulunda pilot eğitimi, yaklaşık 40 ünüversite, meslek yüksek okulu ve meslek liselerinde de havacılık eğitimi verilmektedir. Türkiyenin havacılık eğitimi konusunda bölgesel bir güç olması için ortaya konan hedefe ulaşıldığı ve hatta bu hedefin önüne geçildiği anlaşılmaktadır. Geçen sene ilki düzenlenen IFTE fuarının da bu amaca hizmet ettiğni biliyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000