29 Ekim 2013, Salı 09:00:12

CUMHURİYET BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN

Türkiye Cumhuriyeti 90 yaşında... 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı tüm yurtta coşkuyla kutlanıyor...
  • YAŞASIN ATATÜRK CUMHURİYETİ. YAŞASIN LAİK, ÇAĞDAŞ TÜRKİYE. BÜYÜK ATATÜRK SEN NURLAR İÇİNDE RAHAT UYU. BİZLER EMANETİNİN ASLA YILMAYAN, YORULMAYAN VE YENİLMEYEN BEKÇİLERİYİZ. BİZE EMANET ETTİĞİN TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ HER TÜRLÜ İÇ , DIŞ DÜŞMANLARDAN VE UZANTILARI OLAN YOBAZLARDAN ÇOK YAKINDA TEMİZLEYECEĞİZ. NİCE 90 HATTA 900 YAŞLARA.......
  • Allahım sen bizleri emperyalist güçlerin himayesine giren vatan hainlerinden ve onların faşist hareket ve düşüncelerinden koru yarabbi. IP isterseniz vereyim moderatörü uğraştırmayın.

Türkiye Cumhuriyeti'nin 90'ıncı yaşını bugün tüm yurtta coşkuyla kutlanıyor.

AirportHaber Ailesi olarak siz değerli okuyucularımız başta olmak üzere tüm Türkiye'nin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı kutluyoruz. Bizlere bu güzel günü armağan eden ulu önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını saygıyla anıyoruz.

TÜRK YILDIZLARI ANTALYA'DA

Türk Silahlı Kuvvetleri Akrobasi Timi "Türk Yıldızları" 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında ilk kez Ankara yerine Antalya'da gösteri yapacak. 

Gösteri, bugün saat 16:15-17:00 arasında gerçekleşecek ve Minicity karşısındaki 12-13 numaralı plajlar seyredilebilecek.

CUMHURİYET BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN

Yorumlar

B-52 ~ 10 yıl önce
YAŞASIN ATATÜRK CUMHURİYETİ. YAŞASIN LAİK, ÇAĞDAŞ TÜRKİYE. BÜYÜK ATATÜRK SEN NURLAR İÇİNDE RAHAT UYU. BİZLER EMANETİNİN ASLA YILMAYAN, YORULMAYAN VE YENİLMEYEN BEKÇİLERİYİZ. BİZE EMANET ETTİĞİN TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ HER TÜRLÜ İÇ , DIŞ DÜŞMANLARDAN VE UZANTILARI OLAN YOBAZLARDAN ÇOK YAKINDA TEMİZLEYECEĞİZ. NİCE 90 HATTA 900 YAŞLARA.......

Yanıtla

Kalan karakter 1000
aa ~ 10 yıl önce
Allahım sen bizleri emperyalist güçlerin himayesine giren vatan hainlerinden ve onların faşist hareket ve düşüncelerinden koru yarabbi. IP isterseniz vereyim moderatörü uğraştırmayın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000