27 Ağustos 2013, Salı 07:50:53

AFYONKARAHİSAR'DA GÖNÜLLERİ FETHETTİLER

Zafer Haftası’nın 91. yıldönümü kutlamaları kapsamında Afyonkarahisar’da gösterişi uçuşu yapan Türk Hava Kuvvetleri Akrobasi Timi Türk Yıldızları nefes kesen bir gösteriye imza attı.
  • Türk yıldızlarını beğenmiyorum.
  • Türk Yıldızlarını belki 50 kere izlemişimdir ama hâlâ her izlediğimde gözlerim doluyor. Gururumuzsunuz, Allah güç kuvvet versin, sizleri ailelerinize bağışlasın.

Hava Meydan Komutanlığında gösteri yapan Türk Yıldızlarını izlemek isteyen vatandaşlar için valilik önünden ücretsiz seferler düzenlendi. Havalimanı'ndan kalkan uçaklar yaklaşık 45 dakika boyunca gökyüzünde birbirinden zor hareketler gerçekleştirdi. Binlerce kişi Türk Yıldızlarının unutulmaz gösterisini ilgiyle izledi.

ŞEHİTLER İÇİN GÖKYÜZÜNE KALP ÇİZDİLER

7 uçağın yaptığı 20 ayrı akrobasi hareketi izleyicilere heyecanlı anlar yaşattı. Vatandaşlar Türk Yıldızlarının gösterisini cep telefonları ve kameralarla kaydetti. Gösteriyi Afyonkarahisar Vali İrfan Balkanlıoğlu'da takip etti. Türk Yıldızlarının şehitler anısına gökyüzünde çizdiği kalp ise uzun süre alkışlandı. Vatandaşlar gösteriyi beğendiklerini, göğüslerinin kabardığını ve Türk Yıldızları ile gurur duyduklarını söyledi. Gösteri sonunda Türk Yıldızları yer ekibi vatandaşlara bol bol imza dağıtarak fotoğraf çektirdi. Gösteri sunan pilotlardan birisinin Afyonlu olduğu anonsu ise uzun süre alkışlandı.

AFYONKARAHİSAR'DA GÖNÜLLERİ FETHETTİLER

Yorumlar

Android Uygulaması ~ 11 yıl önce
Türk yıldızlarını beğenmiyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gurur ~ 11 yıl önce
Türk Yıldızlarını belki 50 kere izlemişimdir ama hâlâ her izlediğimde gözlerim doluyor. Gururumuzsunuz, Allah güç kuvvet versin, sizleri ailelerinize bağışlasın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000