02 Ekim 2014, Perşembe 08:00:01

TÜRK YILDIZLARI FETHİYE'YE GELİYOR

Bu yıl 21- 25 Ekim tarihleri arasında Fethiye ölüdeniz de 15.’si düzenlenecek olan Uluslar arası Ölüdeniz Hava Oyunları Festivalinde yapılması gerekenler ve alınması gereken tedbirleri belirlemek üzere Türk Yıldızları pilotlarının da katıldığı bir toplantı gerçekleştirildi.
  • SOLOTÜRK Baska YOK...!
  • Bir fethiyeli olarak gurur duydum

Fethiye Kaymakamlığı, Fethiye Belediyesi, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası, Ölüdeniz turizm Geliştirme Kooperatifi, Yamaç Paraşütü Pilot Kooperatifi. ile Fethiye Tanıtma Vakfının destekleriyle 21- 25 Ekim tarihleri arasında bu yıl 15.’si gerçekleşecek olan Uluslar arası Ölüdeniz Hava Oyunları Festivalinde gösteri uçuşu yapacak olan Türk Yıldızları için uçuş alanı, uçuş saati ve benzeri konular görüşülüp hazırlıklar son aşamaya getirildi. Toplantıya Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık, Fethiye Garnizon Komutanı Jandarma Binbaşı Faruk Akıncı, Fethiye Emniyet Müdürü Hakan Aşık, Fethiye Belediyesi Başkan Yardımcısı Mete Atay, Dalaman Hava Limanı Baş Müdürü Yaşar Kasap, Fethiye Sağlık Müdürlüğü ve Toplum Sağlığı Merkezi Sorumlu Baştabibi Uğur Çomak, Türk Hava Kurumu Fethiye Şubesi Başkanı Mustafa Özkaya, Fethiye Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Hüseyin Tarakçı ile birlikte Türk Yıldızları pilotları Filo Komutanı Hava Pilot Yarbay Zeki Koltukoğlu, Basın Halkla İlişkiler Subayı Hava Yarbay Bülent Savaş ve Kol Komutanı Hava Pilot Binbaşı Şenol Çetin katıldı.

Toplantıda Basın Halkla İlişkiler Subayı Hava Yarbay Bülent Savaş, festivalde Türk Yıldızlarının gösteri öncesi, gösteri esnasında ve sonrasında arz ve taleplerini belirtirken toplantı sonrasında Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık, “Saniyede 300 metre hızla uçmak gerçekten cesaret gerektiren, bir o kadar güzel ve onur verici bir olay. Türk Yıldızları ülkemizi dünyada çok güzel bir şekilde temsil ediyor. Biz Uluslar arası ölüdeniz Hava Oyunları Festivalinde Türk Yıldızlarına en iyi şekilde tüm gücümüzü kullanarak kolaylıkları ve imkânları sağlayacağız diyerek Bu yıl diğer yıllara oranla daha değişik ve daha güzel bir festival geçireceğiz” dedi.

İlk Türk Hava Pilotu Şehit Fethi Beyin isminin verildiği bir ilçede gösteri yapmak kendilerini çok mutlu ettiğini belirten Filo Komutanı Hava Pilot Yarbay Zeki Koltukoğlu da, “1911 yıllarında kurulan hava kuvvetleri dünyanın en eski beş hava kuvvetlerinden bir tanesidir. Biz Türk Yıldızları da bu kuvvelerinin birer mensubu olmaktan dolayı çok gururluyuz. İlk Hava Şehit Pilotumuzun Şehit Fethi Beyin isminin verildiği bir şehirde gösteri yapmak bize ayrı bir gurur kaynağıdır. Uluslar arası ölüdeniz Hava Oyunları Festivalinde yaklaşık 30 dakika boyunca gösteri yapacağız. Buradan tüm Fethiye halkını ve Fethiye’deki tatilcilere gösteriyi gösteri alanında izlemeye davet ediyorum” dedi.

TÜRK YILDIZLARI FETHİYE'YE GELİYOR

Yorumlar

sinan akerman ~ 9 yıl önce
SOLOTÜRK Baska YOK...!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Bir fethiyeli olarak gurur duydum

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000