07 Mayıs 2008, Çarşamba 07:51:39

THK'dan şenlik hazırlığı

Türk Hava Kurumu (THK), Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nin katkılarıyla düzenleyeceği 1. Hava Şenliği'nin çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor.

11 Mayıs Pazar günü Gaziantep Havaalanı'nda düzenlenecek olan 1. Hava Şenliği kapsamında Gaziantep Havaalanı'nda hava gösterileri yapılacak. Hava şenliği hakkında bilgi veren Türk Hava Kurumu Yönetim Kurulu Üyesi M. Selim Durum, şenliğin büyük bir ilgi göreceğini söyledi. Durum, "Gaziantep 1. Hava Şenliği'ni düzenlememizin amacı, Türk Hava Kurumu'nun sosyal faaliyetlerini arttırmak ve vatandaşlarımıza havacılığı sevdirmektir. Vatandaşlarımızın hava sporlarına ilgisini arttırmak adına böyle bir şenlik düzenleyeceğiz" diye konuştu. 
 
Hava Şenliği'nde birçok hava gösterilerinin yer alacağını belirten Durum, " Gaziantep'te ilkini gerçekleştirdiğimiz 1. Hava Şenliği'nde vatandaşlarımızın gönüllerince eğlenmelerini sağlamak için birçok etkinlik hazırladık. Paraşüt, uçak, motorlu yamaç paraşütü, balon, radyo kontrollü uçak ve hafif motorlu uçak (Microlighete) gösterileri yapılacak" dedi.

Vatandaşların gösterilere katılması için, Büyükşehir Belediyesi tarafından ücretsiz olarak servis kaldırılacağını da belirten Durum, şenliğe tüm vatandaşları davet etti.

THK'dan şenlik hazırlığı

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000