16 Temmuz 2015, Perşembe 10:25:30

THK'daki yolsuzluk davasında yargılama başlıyor

Türk Hava Kurumu’ndaki yolsuzluk ve rüşvet iddiaları üzerine başlatılan soruşturmada savcılık tarafından hazırlanan iddianame mahkeme tarafından kabul edildi
  • mezarlıklar kendini vazgeçilmez sanan fanilerle dolup taşmaktadır.Sevgili Osman başkan, kimse vazgeçilmez değildir...sadece vakit kaybı,eninde sonunda olacakların önüne geçilmez,senide Allah kurtarsın.
  • Sayın Yöneticiler lütfen yeter artık kendinizi makamlarınızı değilde birazda THK nu düşünün insanlar maaşlarını alamıyor, işten çıkartılıyor, gene bir sürü mahkeme işe iadeler tazmınatlar zararı kime THK ya , pilotlar, teknisyenler kendi işlerinde ehil imkanı olan insanlar kurumdan ayrılıp başka şirketlere geçiyor. Kim Kaybediyor THK. Kurum şirketleri, vakıf, genel başkanlık birbirine düşman neden,insanlar mutsuz bu durumu nasıl düzeltiriz diye bir çabanız varmı acaba, bizim için ne yapacaksınınnız, senelerdir zaten maaş artışı yapılmayan sadece kendi adamlarına zam yapan eski yönetimden maaşları ödenmeyen yeni yönetime peki biz ne yapacağız, farkınız ne neden hep filler tepişirken olan çimenlere oluyor. ancak çalışanlar olmazzsa sizin tepişecek yeriniz bile olmaz, siz yukarda rahat olabilirsiniz ama biz artık eskisi kadar rahat değiliz LÜTFEN BİRAZDA ATATÜRK'ÜN HEPİMİZE EMANETİ 90 YILLIK KURUMUN İTİBARINI NASIL DÜZELTİRİZ DİYE DÜŞÜNÜN.. HEPİMİZE FAYDASI DOKUNSUN SİZDE TARİHE GEÇİN.
  • bu vatandaş bildiğin kurumun içini boşaltmış..yeni gelen başkansa sadece thk genelbaşkanlığına dönmüş yüzünü..gökçen iktisadi işletmesindeki personel 18 gündür maaş alamıyor..yan ödemeler aylardır ödenmiyor..umurunda değil...sanki gökçen yunanistanın personeli...sivil başkan geldi dedik sevindik ama aşşağıya yansıyan hiç bir şey yok...çok yazık...milyonlarda dolar masraf yapılan pilotlar iş aramaya başladı..
  • Yazık Kurumu batırdılar. Sorsanız onlar kadar iyi iş yapan olmamıştır . Yazık, yazık
  • Vatan millet edebiyati yapip , seref ve namusu icin yemin eden bunlarmiydi?? Yazik cok yazik.. Serefinizede namusunizada cok yazik,.,ibretliksiniz.,Tanri havaciliga gönül vermisleri, Thk dan korusun.,,,
  • Bir an önce yargılanmalı, çalışanlar zor durumda, Maaş lar ödenmiyor, harcırah, konaklama yok. Buna rağmen bir grup fedakarca çalışmaya devam ederken bir grup kan emmeye devam ediyor. Adalet yerini bulmalı, gecikmeden
  • AZ UZ KOYUN KURBAN EDILMDEDI,HANI DERLER YA KOYUNU KURDA TESLIM ETMIS.
  • Bu kan emicilerin bir an ömce THK nın sırtından düşürülmesi lazım.Ne pişmiş köseleymiş birader bunlar.Askerliklerinde Şeref üzerine yemin etmişlerdi, bu şeref çaycı şeref deil osman aga.Bu dünyada olmazsa diğer tarafta muhtelif deliklerinden fitil fitil gelecek ÖLÜM VARRRR.
  • maaşlar ne zaman ödendi daha 1 saat önce baktım tık yok.insanları yanıltmayın.üzmeyin zaten moraller sıfır
  • osinin hanedan akrabaları ve diğerleri halen kurumda hemide 3 şer 5 şer

Geçtiğimiz yılın Ekim ayında başlatılan soruşturma kapsamında tutuklanan THK eski Başkanı Osman Yıldırım ve oğlu Emre Yıldırım'ın da aralarında bulunduğu 41 kişi hakkında mahkemeye sunulan iddianame kabul edildi.

Eurocopter isimli Fransız firmasından rüşvet karşılığı ambulans helikopter alınması için yapılan anlaşmanın yan sıra rüşvet paralarını aklamak için de madeni yağ aldıkları iddia edilen şüphelilerin yargılanmasına başlanacak.

İddianamede, bir numaralı şüpheli Osman Yıldırım’a, rüşvet alma, 3 kez zimmet, haksız mal edinme, suçtan kaynaklanan mal varlığı değerini aklama, görevi kötüye kullanma ve sahte belge düzenlenmek suretiyle Vergi Usul Kanuna Muhalefet gibi suçlamalar yer alıyor.

Aynı soruşturma kapsamında gözaltına alınan ve adli kontrol şartı ile serbest bırakılan Gökçen Havacılık Genel Müdürü Volkan Yılmazer de bu iddianame ile yeniden hakim karşısına çıkacak. 

Ankara 12. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından kabul edilen iddianamede şüphelilerin cezalandırılmaları talep ediliyor.

 

THK'daki yolsuzluk davasında yargılama başlıyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (26)

kamyoncu ~ 9 yıl önce
mezarlıklar kendini vazgeçilmez sanan fanilerle dolup taşmaktadır.Sevgili Osman başkan, kimse vazgeçilmez değildir...sadece vakit kaybı,eninde sonunda olacakların önüne geçilmez,senide Allah kurtarsın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
THK ~ 9 yıl önce
Sayın Yöneticiler lütfen yeter artık kendinizi makamlarınızı değilde birazda THK nu düşünün insanlar maaşlarını alamıyor, işten çıkartılıyor, gene bir sürü mahkeme işe iadeler tazmınatlar zararı kime THK ya , pilotlar, teknisyenler kendi işlerinde ehil imkanı olan insanlar kurumdan ayrılıp başka şirketlere geçiyor. Kim Kaybediyor THK. Kurum şirketleri, vakıf, genel başkanlık birbirine düşman neden,insanlar mutsuz bu durumu nasıl düzeltiriz diye bir çabanız varmı acaba, bizim için ne yapacaksınınnız, senelerdir zaten maaş artışı yapılmayan sadece kendi adamlarına zam yapan eski yönetimden maaşları ödenmeyen yeni yönetime peki biz ne yapacağız, farkınız ne neden hep filler tepişirken olan çimenlere oluyor. ancak çalışanlar olmazzsa sizin tepişecek yeriniz bile olmaz, siz yukarda rahat olabilirsiniz ama biz artık eskisi kadar rahat değiliz LÜTFEN BİRAZDA ATATÜRK'ÜN HEPİMİZE EMANETİ 90 YILLIK KURUMUN İTİBARINI NASIL DÜZELTİRİZ DİYE DÜŞÜNÜN.. HEPİMİZE FAYDASI DOKUNSUN SİZDE TARİHE GEÇİN.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
zzzzzzz ~ 9 yıl önce
bu vatandaş bildiğin kurumun içini boşaltmış..yeni gelen başkansa sadece thk genelbaşkanlığına dönmüş yüzünü..gökçen iktisadi işletmesindeki personel 18 gündür maaş alamıyor..yan ödemeler aylardır ödenmiyor..umurunda değil...sanki gökçen yunanistanın personeli...sivil başkan geldi dedik sevindik ama aşşağıya yansıyan hiç bir şey yok...çok yazık...milyonlarda dolar masraf yapılan pilotlar iş aramaya başladı..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vatandaş ~ 9 yıl önce
Yazık Kurumu batırdılar. Sorsanız onlar kadar iyi iş yapan olmamıştır . Yazık, yazık

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Türk hava kokusu ~ 9 yıl önce
Vatan millet edebiyati yapip , seref ve namusu icin yemin eden bunlarmiydi?? Yazik cok yazik.. Serefinizede namusunizada cok yazik,.,ibretliksiniz.,Tanri havaciliga gönül vermisleri, Thk dan korusun.,,,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ÇT ~ 9 yıl önce
Bir an önce yargılanmalı, çalışanlar zor durumda, Maaş lar ödenmiyor, harcırah, konaklama yok. Buna rağmen bir grup fedakarca çalışmaya devam ederken bir grup kan emmeye devam ediyor. Adalet yerini bulmalı, gecikmeden

Yanıtla

Kalan karakter 1000
gurbetci ~ 9 yıl önce
AZ UZ KOYUN KURBAN EDILMDEDI,HANI DERLER YA KOYUNU KURDA TESLIM ETMIS.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bu kan emicileri ~ 9 yıl önce
Bu kan emicilerin bir an ömce THK nın sırtından düşürülmesi lazım.Ne pişmiş köseleymiş birader bunlar.Askerliklerinde Şeref üzerine yemin etmişlerdi, bu şeref çaycı şeref deil osman aga.Bu dünyada olmazsa diğer tarafta muhtelif deliklerinden fitil fitil gelecek ÖLÜM VARRRR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
teknik ~ 9 yıl önce
maaşlar ne zaman ödendi daha 1 saat önce baktım tık yok.insanları yanıltmayın.üzmeyin zaten moraller sıfır

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kepçe ~ 9 yıl önce
osinin hanedan akrabaları ve diğerleri halen kurumda hemide 3 şer 5 şer

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000