06 Temmuz 2015, Pazartesi 11:45:36

THK'da sorgu odaları mı kuruldu?

Türk Hava Kurumu’nda sular durulmuyor. Üniversite rektörlüğüne vekâleten atanan Metin Toprak ile ilgili şok iddialar gündeme bomba gibi düşecek cinsten. Rektörün sorgu odaları kurduğu ve kamera kayıtları ile tehdit ettiği iddia edildi. İşte şok ayrıntılar…
  • rektör şimdiden genel başkanlığa aday olmuş bile eskiyi kötüleyerek baskı ile iftira ettirerek mobbbing yaparak aldığı dilekçeleri savcılığa vermiş Ardından şube başkanlarına iyi çalışıyorum beni başkan seçim Mesajı yollamış yazıyla niyeti belliydi zaten yöneticiliği görüldü paralelin uşakları
  • yazıklar olsun bu insanlara. alıştıkları yonetım tarzından farklı bırılerı gelınce camur atmaya devam. yenı rektor tabıkı arastıracak okulda ne olmus ne bıtmıs. yılların unıversıyetız deyın pılotları bız yetıstırıyoruz deyın ama mezun olan ogrencılerın ucus saatlerını dahı dolduramayın dıplomalarını veremeyın. yenı rektor tabıkı soracak nerde ne sıkıntı olmus bunu bılecek ve tedbır alacak. varsa yolsuzluk bunuda gereken yerlere ıletecek ama TEHDIT EDEREK YADA MOBBING yaptıgı yazıları yalan. ıcınde Allah korkusu olan adamın yapacagı seyler degıl yazılanlar. ben yenı rektorun calısmalarından memnunum eşit işe eşit ucret verecegını ıfade ettı, aynı işi 1500-2500 yapanlar vardı. hocalrdan 5bın tl maaş alıp çalışan varken 15bın alıp yatanlar tabıkı degırmenden su ıcmek ısteyecekler ama artık buna son. calısan ınsanlara işine sahıp cıkıp ekmegının derdınde olanlar zaten korkmuyor şuan çok şükür. yan gel yat 5bın tl mudur maaşı alanlar zaten ilk gunden başladılar rektoru kırletmeye.
  • Yakinda o cok övdügünüz ünsal ve sürekasi mahpusa girdiginde herkes gercegi anlar ama simdiden kendine kacacak yer ayarlamistir o yurtdisinda.Metin hoca burayi adam etme yolunda gayet kararli ve dürüst bir hocadir ögrenciler ve veliler müsterih olsunlar...
  • Yeni rektor onune bakmak yerine eskiden kim ne yapmis nasil yapmis nerden darbe vurabilirim bunu arastiriyor. Ben iceride calisan bir kisi olarak yemin ederim hepai dogrudur. Sorgu idalarinda unsal ban ile ilgili ne biliyosan yaz denildi. Begenmedikleri ifadeleri degistirttiler. Zorla imzalattilarm imzalamayanlarin yerleri degistiruldi. Butun herkrsi tek odaya aldilar bilgisayar yok toplama kampi gibi. Mobbing yapiyorlar. Unsal ban in tirnagi olamaz bu yeni rektor. Kendime universite buldum diyip gelmis ama kendi basi yanacak.
  • Osman Yıldırım'ın tirnagi olamazsiniz be hicbiriniz.
  • O degil de ünsal ve avanesi hakkinda yaptigimiz olumsuz yorumlar hic mi hic yayinlanmiyor.Bu mu sizin objektfiliginiz.Bu okulun dibine dinamit koyan ve milyonlarca lirayi ic eden kaostan beslenen ünsal ve avanesidir.
  • Metin hoca son derece dürüst ve Güvenilir birisidir. Allah yolunu açık etsin.
  • bunların hepsı bos yenılen thk yenılmıs
  • Şu rüşvet karşılığı bilirkişilik yapan çakma hocalardan da hesap sorulursa iyi olur. Gerçi yakında mahkeme karşısında hesap verecekler de idari olarakta hesap sorulsaydı iyi olurdu. Başkaları tarafından yazılan ve aklama, paklama, kasıtlı olarak ücreti mukabili suçlama raporunun altına imza atmak ne demekmiş görecekler onlar. Bastır Metin hoca kesin olarak doğru yoldasın. Sadece dikkatli yürü heryer pislik bastıkça koku çıkacak.
  • Metin Toprak üniversiteye geldiği ilk günden buyana okul bir eğitim kurumu olmaktan çıkmştır, emekli albay ve askerlerin okulda ne işi var, ayrıca başka kurumlarda görevli devlet memurları okulda genel sekterer ismiyle geziyolar,insanları rektörlük odasında sorguya çekip sorular soruyolar.Kızın teki aglamaktan helak olmuş... Bence metin toprak çok kötü bir şekilde kullanılıyor veya çok yüksek bir teklife evet dedi çünkü bunca yıllık kariyeri her an bitebilir.... Resmen sahte ve usulsuz belgeler havada uçuşuyor.. elbet birileri bunu duyar ve Osman paşanın yanına giderler... Arıca devlet büyüklerimiz adınıda kullanıyorlar, bunlar her sabah kahvaltıda acaba yürek mi yiyolar..

Türk Hava Kurumu’nda sular durulmuyor. Üniversite rektörlüğüne vekâleten atanan Metin Toprak ile ilgili şok iddialar gündeme bomba gibi düşecek cinsten. Rektörün sorgu odaları kurduğu ve kamera kayıtları ile tehdit ettiği iddia edildi. 

THK Kurumu ve THK Vakfı eski başkanı Osman Yıldırım’ın dokuz ay önce yapılan bir operasyon sonucunda tutuklanmasının ardından kurumda kaos sona ermedi. Yaklaşık bir ay önce üniversitenin rektörlüğüne vekâleten atanan Metin Toprak’ın önce 'Kurumu düzelteceğim. Gerekeni yapıp kimseyi işinden etmeyeceğim' diyerek toplantılar yaptığı, ancak söylemlerinin aksine toplantılara katılanlara baskı yaparak bir önceki yönetim hakkında iftira niteliğinde ifade vermek ve bunu kayıt altına almak için baskı yaptığı öne sürüldü.

Rektör Metin Toprak’ın özellikle bayanlara dinlenme odalarında baskı yapılarak eski yönetim için şikayet dilekçeleri yazdırıldığı ve bayanlara “ Savcı arkadaşlarımız var ona göre dilekçeleri yazın” diye tehditkar sözler söylendiği iddia ediliyor.

Rektörün söylediklerini yapmayanlara mobbing uygulanarak işten çıkartıldığı da iddialar arasında.

Öte yandan THK Üniversitesi’ne paralelci olduğu iddia edilen çok sayıda yönetici ve hoca alındığı da iddia edildi. Bazı emekli askerlerin de üniversiteye gelerek yöneticileri silahla tehdit ettikleri ifade ediliyor.

Makam dinlenme odasının tehdit, mobbing ve zorla dilekçe yazılma odası olarak kullanıldığı da gelen haberler arasında.

THK'da sorgu odaları mı kuruldu?

Yorumlar Tüm Yorumlar (41)

kesin bilgi ~ 9 yıl önce
rektör şimdiden genel başkanlığa aday olmuş bile eskiyi kötüleyerek baskı ile iftira ettirerek mobbbing yaparak aldığı dilekçeleri savcılığa vermiş Ardından şube başkanlarına iyi çalışıyorum beni başkan seçim Mesajı yollamış yazıyla niyeti belliydi zaten yöneticiliği görüldü paralelin uşakları

Yanıtla

Kalan karakter 1000
thkü calışanı ~ 9 yıl önce
yazıklar olsun bu insanlara. alıştıkları yonetım tarzından farklı bırılerı gelınce camur atmaya devam. yenı rektor tabıkı arastıracak okulda ne olmus ne bıtmıs. yılların unıversıyetız deyın pılotları bız yetıstırıyoruz deyın ama mezun olan ogrencılerın ucus saatlerını dahı dolduramayın dıplomalarını veremeyın. yenı rektor tabıkı soracak nerde ne sıkıntı olmus bunu bılecek ve tedbır alacak. varsa yolsuzluk bunuda gereken yerlere ıletecek ama TEHDIT EDEREK YADA MOBBING yaptıgı yazıları yalan. ıcınde Allah korkusu olan adamın yapacagı seyler degıl yazılanlar. ben yenı rektorun calısmalarından memnunum eşit işe eşit ucret verecegını ıfade ettı, aynı işi 1500-2500 yapanlar vardı. hocalrdan 5bın tl maaş alıp çalışan varken 15bın alıp yatanlar tabıkı degırmenden su ıcmek ısteyecekler ama artık buna son. calısan ınsanlara işine sahıp cıkıp ekmegının derdınde olanlar zaten korkmuyor şuan çok şükür. yan gel yat 5bın tl mudur maaşı alanlar zaten ilk gunden başladılar rektoru kırletmeye.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bir Bilen ~ 9 yıl önce
Yakinda o cok övdügünüz ünsal ve sürekasi mahpusa girdiginde herkes gercegi anlar ama simdiden kendine kacacak yer ayarlamistir o yurtdisinda.Metin hoca burayi adam etme yolunda gayet kararli ve dürüst bir hocadir ögrenciler ve veliler müsterih olsunlar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
universiteli ~ 9 yıl önce
Yeni rektor onune bakmak yerine eskiden kim ne yapmis nasil yapmis nerden darbe vurabilirim bunu arastiriyor. Ben iceride calisan bir kisi olarak yemin ederim hepai dogrudur. Sorgu idalarinda unsal ban ile ilgili ne biliyosan yaz denildi. Begenmedikleri ifadeleri degistirttiler. Zorla imzalattilarm imzalamayanlarin yerleri degistiruldi. Butun herkrsi tek odaya aldilar bilgisayar yok toplama kampi gibi. Mobbing yapiyorlar. Unsal ban in tirnagi olamaz bu yeni rektor. Kendime universite buldum diyip gelmis ama kendi basi yanacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Osman Yıldırım'ın tirnagi olamazsiniz be hicbiriniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
And Kondoru ~ 9 yıl önce
O degil de ünsal ve avanesi hakkinda yaptigimiz olumsuz yorumlar hic mi hic yayinlanmiyor.Bu mu sizin objektfiliginiz.Bu okulun dibine dinamit koyan ve milyonlarca lirayi ic eden kaostan beslenen ünsal ve avanesidir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
AÖS ~ 9 yıl önce
Metin hoca son derece dürüst ve Güvenilir birisidir. Allah yolunu açık etsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
fasofıso ~ 9 yıl önce
bunların hepsı bos yenılen thk yenılmıs

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hoca doğru yolda ~ 9 yıl önce
Şu rüşvet karşılığı bilirkişilik yapan çakma hocalardan da hesap sorulursa iyi olur. Gerçi yakında mahkeme karşısında hesap verecekler de idari olarakta hesap sorulsaydı iyi olurdu. Başkaları tarafından yazılan ve aklama, paklama, kasıtlı olarak ücreti mukabili suçlama raporunun altına imza atmak ne demekmiş görecekler onlar. Bastır Metin hoca kesin olarak doğru yoldasın. Sadece dikkatli yürü heryer pislik bastıkça koku çıkacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
OKTAY ~ 9 yıl önce
Metin Toprak üniversiteye geldiği ilk günden buyana okul bir eğitim kurumu olmaktan çıkmştır, emekli albay ve askerlerin okulda ne işi var, ayrıca başka kurumlarda görevli devlet memurları okulda genel sekterer ismiyle geziyolar,insanları rektörlük odasında sorguya çekip sorular soruyolar.Kızın teki aglamaktan helak olmuş... Bence metin toprak çok kötü bir şekilde kullanılıyor veya çok yüksek bir teklife evet dedi çünkü bunca yıllık kariyeri her an bitebilir.... Resmen sahte ve usulsuz belgeler havada uçuşuyor.. elbet birileri bunu duyar ve Osman paşanın yanına giderler... Arıca devlet büyüklerimiz adınıda kullanıyorlar, bunlar her sabah kahvaltıda acaba yürek mi yiyolar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000